Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

full arcade hry na xbox live


pytlos

Recommended Posts

ahoj zajimalo by me kolik full arcade her jste nasli na game market place ja jsem zatim narazil jenom na jednu : Dash of Destruction. a zajimalo by me jestli jsou tam jeste nejaky dalsi.

predem se omlouvam pokud uz tu nekde podobny tema je. ja jsem ho nenasel.

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Arcade hry slouzi primarne ke zdimani bodiku (penez), stejne jako veskere zpoplatnene sluzby na marketplace. Nechapu kroky ozivujici v nepozmenene podobe stare hitovky (sonic, streets of rage, atd.), kdyz tyto lze behem nekolika minut rozbehnout v plne funkcni podobe pres emulator na PC a cloveka to nic nestoji.

Dle vseho se v te zmeti balastu nachazi par zajimavych her - doporucuji BC: Rearmed, Geometry Wars 2, Pac-Man C.E. a hlavne puvodni Soulcalibur, ktery je sice v podobe holeho portu, ale konecne si ho lze zahrat!

SF 2 Turbo HD jsem stahl a musim rict, ze hodnotu 1200 MS v pomeru ke kvalite rozhodne nema - srovnam-li s takovym BC: Rearmed, coz je mnohem zivejsi, co do hratelnosti dlouhodobejsi a lepe vypadajici remake za 2/3 ceny SF. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam akorat to nikdo nehraje:D

Není to přes live, ale ve více lidech na jedné konzoli. Takže stačí mít 2 ovladače, abys ten achievement dosáhl. Nejede to přes live. Zapni druhej ovladač/druhej profil a jenom stačí hrát tím jedním, ten druhý stačí nechat jen ležet..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu