Shiddo Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 Koss Porta Pro (PSP/PC obcas doma MP3) (PS: s rovnym konektorem - cheating xD ze Nexusi? ^^) Porta jsem vzdy chtel a za tu cenu + dozivotni zaruka :D Pro lidi co maj radi basy jako ja dalsi bonus ^^ Puvodne jsem planoval jedny Sonky (:lol:), ale nemohl jsem nikde sehnat (ceska distriuce :dozey:) Zalozni - nejake default pecky co byly u discmana iRiver. SONY MDR-NC022 (MP3) Defaultni sluchatka k mp3 SONY NW-S705F/B. Maji noise canceling, kterej este vic utlumi zvuk z okoli (resp pomoci mikrofonu dela protizvuky/sum) V tramvaji apd prakticky neni nic slyset xD Podobna se daj sehnat i samostatne link ale neni to uz uplne ono, jelikoz ty maj modul na noise canceling na snure. Coz je vzdy dalsi kram navic. Ty co se dodavaj k mp3 pracuji s modulem jenz je zabudovany do mp3. Nevyhodou je pak ze maj na jacku 3,5 este takovej malej vystupek na prenos dat pro ruseni sumu a tak se nedaj zapojit do jinych zarizeni nez k dane mp3. Pokud neni nejaka redukce. Citovat
NexusWright Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 Koss Porta Pro... Shiddo je cheater! xD Má rovnej jack! :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.