Shiddo Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Koss Porta Pro (PSP/PC obcas doma MP3) (PS: s rovnym konektorem - cheating xD ze Nexusi? ^^) Porta jsem vzdy chtel a za tu cenu + dozivotni zaruka :D Pro lidi co maj radi basy jako ja dalsi bonus ^^ Puvodne jsem planoval jedny Sonky (:lol:), ale nemohl jsem nikde sehnat (ceska distriuce :dozey:) Zalozni - nejake default pecky co byly u discmana iRiver. SONY MDR-NC022 (MP3) Defaultni sluchatka k mp3 SONY NW-S705F/B. Maji noise canceling, kterej este vic utlumi zvuk z okoli (resp pomoci mikrofonu dela protizvuky/sum) V tramvaji apd prakticky neni nic slyset xD Podobna se daj sehnat i samostatne link ale neni to uz uplne ono, jelikoz ty maj modul na noise canceling na snure. Coz je vzdy dalsi kram navic. Ty co se dodavaj k mp3 pracuji s modulem jenz je zabudovany do mp3. Nevyhodou je pak ze maj na jacku 3,5 este takovej malej vystupek na prenos dat pro ruseni sumu a tak se nedaj zapojit do jinych zarizeni nez k dane mp3. Pokud neni nejaka redukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Koss porta pro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Koss Porta Pro... Shiddo je cheater! xD Má rovnej jack! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.