Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

název topicu určo napovídá ? co jste kdy nehorsiho provedli a provalilo se to na vas? ja jednou s kamosema vlez do jedny stary mega velky budovy podle papiru cov ni byl vyvesenej naposled tam byla kontrola v roce 1994 a proste sme se tan prochazeli a nasli penovy hasicaky a upa sme se s nima skropili a mno kdyz sme lezli oknem zas ven sel kolem ucitel takze pruser jak krava:)

• Odpovědi 294
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak to ste drsní tíípci:Dse vám musí nechat..můj nejvetší průser byl asi když jsem byl s kámoškou na kalbě v místním klubu zvaném "A" a mega sme se tam ožrali a nw jak se to stalo ale najednou sme v sobe byli zahryzlí a dal sem si to nepamatoval..ale druhy den mě to kámoš dovykládal..takže..sedeli sme nahore v boxu kousek od baru a kamoska mi sedela na klíně..já jí sundal triko nazdvyhl poprsenku a mega sem si to tam uzivali:D..akorat asi po 15ti minutách nasich hratek si kamoska vsimla ze nas ten kamos nataci a dal se nejak k nicemu nemela..takze abych to shrnul..naprosto vykaleny par sedi v nejfrektovanejsi casti klubu kde na ne kazdy cumi..borka bez podprsenky enom v sukni(bohuzel jeansove takze nesla vyhrnout) sedi a malem si to tam rozdavaji a blazen vedle nas nas nataci:D..nwm esli pruser ale spis mega trapas:D

Odesláno

já moc průserů neměl akorát na mě jednou v nějakym tom obchůdku pro zvířata spadlo mga velké škrabadlo pro kočky a málem mi to zlomilo vaz a ta ženská přišla že si to zaplatim tak jsme se tam sní hádal že sem se toho ani nedotk a že to prostě spadlo ona zase že lžu tak jsem jí poslal doprdele a odešel jsem (měl jsem trochu vetší modřinu na zádek :D )

Odesláno

Není největší, ale asi nejvtipnější :D. Byli sme na dovolený na Slovensku ( v Podhájský) a byl sem v tom hnědým bazénu.. No a zakopl sem, potopil sem se pod vodu. Vyletěl sem nad hladinu pro kyslík a než sem otevřel oči tak sem si odplivnul. Otevřel sem oči a předemnou tak 65letej slovák kterýmu sem hodil dost slušnýho kemra do ksichtu :lol:. Začal na mě řvat co to sem za magora, tak sem řekl pardon a odplul :lol:

Odesláno

No to neni průser, jako spíš taková menši nehoda. Bylo to asi před 6ti lety, ale pamatuju si to jako by to bylo včera. Základka 5 třída, slunečný, nádherný den. Zrovna jsme šli s kamarády ze školy směrem na metro, na lavičce seděli cigáni a kámoši, jako hrozní borci, asi 30 metru od nich na ně začali ukazovat přostřední prst na ruce. Cigán, tak o 5 let starší než tenkrát my, se za náma rozběhl. V ten den jsem měl nějako hrozně těžkou tašku, když byl borec tak 15 metrů za náma, jsem ze zorientoval a začal pelášit směrem na metro. Ale borec mě dohnal a tak mě vybombil do xichtu, že mi začala valit krev z nosu, celá bunda od krve, z brekem domů, naštěstí jsem se z toho tenkrát nějak vymluvil. Fakt spravedliv, já jedinej na ně toho fakáče neukazoval a schytal jsem to za všechny :D Ale takhle už to v životě chodí,spravedlnost je hold slepá :D

Odesláno

můj(asi nejsrandovnější) byl když sem omylem zabil kočku kámošky :D my hodili petardu a ona jí bežela sežrat ještě že byla tma a neviděl jsem co se jí stalo :D druhej den příjdu do školy a už to vidim jak mě ta holka seřve a ona nic a ještě mi přišla poděkovat že stejně jí neměla ráda a že jí měla jen tejden :D

Jinak horší nemam :D

(Na holku jinýho frajera se nešahá :D :D :D :lol:)

Odesláno
můj(asi nejsrandovnější) byl když sem omylem zabil kočku kámošky :D my hodili petardu a ona jí bežela sežrat ještě že byla tma a neviděl jsem co se jí stalo :D druhej den příjdu do školy a už to vidim jak mě ta holka seřve a ona nic a ještě mi přišla poděkovat že stejně jí neměla ráda a že jí měla jen tejden :D

Jinak horší nemam :D

(Na holku jinýho frajera se nešahá :D :D :D :lol:)

r0fl to si děláš srandu :D lol lol lol

btw: ona chtěla ;) sama :lol:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu