Silas Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 jak nahrát video z Xboxu do PC, aby z toho byl nějakej koukatelnej formát (avi, wmv, mpg ...)? mám CRT TV i LCD TV ... kdyžtak mě nasměrujte někam, kde to je popsaný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 asi přes dvd recorder :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 nebo xbox =>TV=>PC s tv kartou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 nevim, jestli to půjde, ale když mám LCD TV s VGA vstupem, půjde to nějak přes ten PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 To asi ne grafika je výstupní zařízení - tedy jen dodává obraz do TV nebo monitorů či projektorů ... A když už sme u toho nahrávání jde nějak udělat screen z Xka (ze hry ?) anichž bych musel použít nějký složitý věci a něco dokupovat - fotka není to pravý když se člověku klepe ruka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 ghost inf >> nejaky hry v sobe maji moznost ze si udelas ,,fotku,, (screen) ve hre a pak to upnes na net.... a tam ocat si to muzes stahnout na tvuj pc (napr >forza nfs undecover atd... bohuzel je jich docela malo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 suchac500 > Díky, nevíš kde je nějaký seznam "foto-her" ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ve skate1,2 to je taky :D a v poslednim tony hawkovy myslim že taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
jak nahrát video z Xboxu do PC, aby z toho byl nějakej koukatelnej formát (avi, wmv, mpg ...)? mám CRT TV i LCD TV ...
kdyžtak mě nasměrujte někam, kde to je popsaný ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.