Gh0sT-1nF Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Zdravim. Dostal někdo BAN na Xbox-sky ?? Když jsem se chtěl přihlásit vybafla na mě hláška - User login You have been banned permanently. Zajímalo by mě jestli to je BAN na IP nebo se můžu ještě regnout ?? ... PS - jestli to je zbytečný nebo už tu je takový topic tak to LOCKněte a pls odkaz topic kde to je řešený ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 myslim že je to na ip,mám taky ale ještě nebyli obnovený registrace abych to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Tak to je škoda zrovna sem chtěl stáhnout Burnouty a Halo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 vím, že jsem tady ještě docela nováček...no vlastně proto se ptám...za co se vlastně dává ban? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 za flashnutu mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 vím, že jsem tady ještě docela nováček...no vlastně proto se ptám...za co se vlastně dává ban? díky za odpověď Taky by mě to zajímalo. za flashnutu mechaniku Sorry, ale nevim jak si přišel na to že se dává ban za FLASH mechaniky - přečti si nadpis. To je u Xbox LIVE, kdyby se tu řešilo tohle tak máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tusim ze banujou kdyz mate male ratio (malo upujete...) ale buh vi jestli sem ted neplacl blbost :) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 kdykoliv se můžeš zaregistrovat znova, ale musíš zadat novýho uživatele a pak jinou emailovaou adresu většinou jsou otevřený registrace pátek, sobota, neděle, pondělí, ale není to pravidlo a je dobrý tam koukat jestli je neotevřeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 kdykoliv se můžeš zaregistrovat znova, ale musíš zadat novýho uživatele a pak jinou emailovaou adresu většinou jsou otevřený registrace pátek, sobota, neděle, pondělí, ale není to pravidlo a je dobrý tam koukat jestli je neotevřeli no ta ja nevim no ale ja se tam koukam skoro kazdy den uz tak ctvrt roku a porad jsou registrace bloknute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 prej reklamace:lol:spis registrace ale taky tam koukam furt a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 předevčírem jsem se tam registroval, dělám to tak už nějakej pátek, vždy ban a pak čekám na otevření reg. a zaregistruju se znova a když mám ban tak koukám třeba každou hodinu jestli nejdou otevřený protože to neotevíraj pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tusim ze banujou kdyz mate male ratio (malo upujete...)ale buh vi jestli sem ted neplacl blbost :) ;) To je taky možnost, sice jsem z 2,33 GB Uploadnul asi 2Gb tak netušim proč Banujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Jj banujou za malé ratio, já už jsem byl asi 3x banovan a vzdycky maximalne za tyden jsem se znova registroval, musite to furt čekovat jestli nejsou otevrene ty registrace...Momentálně se snažím aby mě nezabanovali, tak si držím ratio nad 0.8....tedkon mám 66GB staženo....a 57GB uploadnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KozelKamil Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 No me dali taky banana.Predcvili jsem se regnul znova a jedu si pro dlasiho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 No me dali taky banana.Predcvili jsem se regnul znova a jedu si pro dlasiho:Ddík za info :D už jsem tam taky znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gh0sT-1nF
Zdravim.
Dostal někdo BAN na Xbox-sky ??
Když jsem se chtěl přihlásit vybafla na mě hláška -
User login
You have been banned permanently.
Zajímalo by mě jestli to je BAN na IP nebo se můžu ještě regnout ?? ...
PS - jestli to je zbytečný nebo už tu je takový topic tak to LOCKněte a pls odkaz topic kde to je řešený ... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.