kuba741 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 zdarte takze toto tema je jasny jestli si kupujete losy a jestli jste meli nejakej prusvih ohledne nich,ja na to prodelal asi 120kc:ziped: ale uz na ne kaslu a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 no ja si koupim los jen když musim něco zanest na poštu což není zas tak často jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ne (min 10 znaku:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 já si koupil los 2x a nic sem nevyhral tak na to ser. :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 nn ale s jednim starsim kamoesm sme par krat sazeli sportku .... jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja si ho kupoval na dovce na chate s rodicema vzdycky jsem si koupil los a sel jsem si ho na zachod setrit:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ne.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 zdarte takze toto tema je jasny jestli si kupujete losy a jestli jste meli nejakej prusvih ohledne nich,ja na to prodelal asi 120kc:ziped: ale uz na ne kaslu a co vy? Tak 120 kč není takový problém, to je hodinka brigády... Ad téma: když jsem byl menší, kupovali jsem si to spíše ze srandy.. Nic moc jsme nevyhráli (max. tolik, aby si šlo koupit další).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Pro radost obcas dostanu od rodicu.. ackoliv je nam vse jasne, ze se nevyhraje nic, anebo 40Kc (coz je max. co jsem vyhral).. je to tak 2x rocne ;) Je to celkem zabava to stirat a koukat na to, co tam je a co tam musi bejt, aby se neco vyhralo a pak to prekvapko, ze je tam 3x milion a 1x 10Kc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 jo :D dyž de někdo z rodiny na poštu nebo kolem trafiky tak občas jo... jednou sem vyhrál 500 a nedávno 20 kč(tak sem ho vyměnil) a na ten sem vyhrál 150 kč.... a tak z tech 150 kč sme si enchal kilo a za těch 50 kč sme koupil 3 losy (2x20 + 1x10) ale an ty sme nic nevyhrál :D ale jinak když uš vyhraju(cožje dcl často) tak většinou 10,20,50 atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.