tekken90 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 vše provádíte na vlastní riziko Tímto flashem přicházíte o záruku !! není totiž možno zazálohovat původní FW v mechanice (ale možná vám to u případné reklamace projde... asi to moc nekontrolují) Potřebujete: - Xbox s LiteOn mechanikou - převodník pro přečtení klíče mechaniky Xtractor, CK3 nebo po domácku udělaný - soubory http://rapidshare.com/files/184470695/ixtreme_1.5.rar Postup: 1 )Zapněte Jungleflasher a dejte tabulky DVDkey 32. Vyberte správný port, kde je mechanika připojena (poznáte podle popisu) a zvolte COM (obvykle COM3) 2 ) Jako první si pomocí převodníku vyčteme klíč. Bez něho se nemůžete pustit do samotného flashe (bez správného DVD klíče vám nebude flashnutá mechanika fungovat !) Připojte mechaniku k PC pomocí SATA kabelu a zapněte Xbox. Zmáčkněte tlačítko eject, aby mechanika vyjela. Pak znovu a až bude cca v půce musíte vytáhnout napájecí kabel z Xka. Poté vytáhněte napájení z mechaniky Xboxe. Nyní odpojit PIN3. Pak zapojte napájení a zapněte Xbox. Mechanika už zůstane tak jak je. Teď připojíte převodník k bodu TX. Kam přesně připojit převodníky najdete zde: CK3: http://team-xecuter.com/ck3/liteon_windows.htm Xtractor: http://www.maximusgames.net/360xtractor.php Domácí převodník: http://xbox-experts.com/e/tutorial.php?n=flashyourliteonf nebo http://beta.ivancover.com/wiki/index.php/Xbox_360_Lite-On_DG16D2S_Extract_Key#Build 3 ) Klikněte na Getkey a uložte si soubory do PC (Key.bin, Inquiry.bin, Identify.bin). Pokud vše proběhne správně tak DriveKey Good. Klikněte na Open Dummy as Source a uložte. 4 ) Přejděte na tabulku FirmwareTool32. Klikněte na Open Target Firmware a otevřete soubor ix15-liteon.bin. Klikněte na Spoof Source to Target. Klíče v tabulce by nyní měly souhlasit ! 5 ) Klikněte na záložku MTK Flash 32. Klikněte na tlačítko LiteOn Erase a potvrďte (POZOR ! vymaže FW mechaniky ! tento krok je nevratný ! ) Hned po potvrzení rychle vypněte a zase zapněte Xbox cca během jedné sekundy. FW je vymazán 6 ) Klikněte na tlačítko Device ID. Pokud máte info jako na obrázku můžete pokračovat dál Pokud se vám objeví tato zpráva musíte vypnout a zapnout Xbox a stisknout Yes 7 ) nyní stačí jen kliknout na tlačítko Write a máte hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 mam intelackej sata port pujde s nim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 A když chci spoofnout Key z liteonky na benq??? Tak jak? Prosím,náznak. Nic jsem nenašel.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VX71 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zdarec, dá se někde sehnat ten CK3 Xtractor? Děkuji za odpověď, žačnu shánět raději tot než žebrat zda někdo flashne XBOX, už jsem žádal 4 flashery a buď už nedělají nebo se raději ani neozvou :-D Zdar a hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Xecuter C3K Pro se da koupit ale jen na zahranicnich chopech ja mam dobrou zkusenost s http://konsolenprofis.de/ platby pres PeyPal zbozi dojde tak do 5-ti pracovnich dni. Ale bacha jestli to chces na Liteonky tak nemaji vubec CK3 Xecuter Probe ten musis sehnat jinde... Ja mam objednany dva ty CK3 Xecuter Probe tak ti klidne pak jeden prencham (za cenu a dopravu). Pisni kdyz tak na PMko :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 muzu se zeptat k cemu je activate.iso??? nekde sem se docetl ze je pro stary palenky bez ixtreme compatible nebo neco....opravte me dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 je ke flashly liteonky potreba neaky kit kdyz ji chci jenom preflashovat? jen vymazat a zapsat fw edit: jak vidim moc lidi xboxum nerozumi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Pokud je v liteon jiz ixtreme fw 1.5 aspon , tak jde key vycist i pres sata kabel . Ale ty ji asi chces flashnout jiz keyem z jine mechaniky co ? V tom pripade nepotrebujes nic , krom znalosti , programu , sata kablu a kompatibilniho radice . Prevodnik neni treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudynho Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 To je jediny sposob ako flashnut lite on ??? Len pomocou prevodnika sa da vycitat kluc mechaniky??? ...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Ano , pokud jiz neni flashla alespon 1.5 ixtreme fw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 kdo by mi flashl xbox360 lite-on v okolí prostějova nebo olomouce at se mi ozve soukromou zprávou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dobry den. Stalo se mi toto: flashoval jsem lite-on podle navodu po vymazani firmwaru jsem jsem postupoval dal jenze jak jsem zas zapnul xbox a dal write tak uz mi Jungleflasher nenalezl mechaniku a firmware mi nenahral na lite-on , Jungleflasher uz mi nemuze najit mechaniku ani xbox , i kdyz stidknu open tak nic se nestane. Prosim oradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrelec_cz Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dobry den.Stalo se mi toto: flashoval jsem lite-on podle navodu po vymazani firmwaru jsem jsem postupoval dal jenze jak jsem zas zapnul xbox a dal write tak uz mi Jungleflasher nenalezl mechaniku a firmware mi nenahral na lite-on , Jungleflasher uz mi nemuze najit mechaniku ani xbox , i kdyz stidknu open tak nic se nestane. Prosim oradu. udelej flash pod dosem a pojede to .. snad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 udelej flash pod dosem a pojede to .. snad :) Prosim te a jak to ma pod dosem flashnout hodil by se navod. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 pls poraďte,co všechno potřebuju když chci jenom updatovat fw,mám fw 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Dobry den.Stalo se mi toto: flashoval jsem lite-on podle navodu po vymazani firmwaru jsem jsem postupoval dal jenze jak jsem zas zapnul xbox a dal write tak uz mi Jungleflasher nenalezl mechaniku a firmware mi nenahral na lite-on , Jungleflasher uz mi nemuze najit mechaniku ani xbox , i kdyz stidknu open tak nic se nestane. Prosim oradu. Předpokládám ,že máš vyextrahované DVD key , dummy , atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haluska Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Potřeboval bych pomoct. Zkončil jsem u bodu s Device ID Pořád to píše : Manufacturer ID: 0x0 Device ID: 0x0 Flash Name: Unknown type Flash Size: n/a Po smazání firmwaru zatuhával komp, tak jsem nainstaloval No Freeze ovladače. PC už nezamrzá, ale nejde s tím pohnout dál. Prosím poraďte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Potřeboval bych pomoct.Zkončil jsem u bodu s Device ID Pořád to píše : Manufacturer ID: 0x0 Device ID: 0x0 Flash Name: Unknown type Flash Size: n/a Po smazání firmwaru zatuhával komp, tak jsem nainstaloval No Freeze ovladače. PC už nezamrzá, ale nejde s tím pohnout dál. Prosím poraďte ;) Posli tam outro.... a zkus intro znovu potom by ti to melo jit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanek.cz Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 čau našel jsem video návod na flash :-) snad někomu pomůže http://www.youtube.com/watch?v=omBaZNSdE_k JINAK SI CHCI KOUPIT TENTO XBOX 360 ELITE+ JE UŽ FLASHNUTÝ NEE ? http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flash.konzoli Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jeste bych chtel dodat ze mechanika muze po vymazani fw hlasit taky tyto hodnoty: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Potřeboval bych pomoct.Zkončil jsem u bodu s Device ID Pořád to píše : Manufacturer ID: 0x0 Device ID: 0x0 Flash Name: Unknown type Flash Size: n/a Po smazání firmwaru zatuhával komp, tak jsem nainstaloval No Freeze ovladače. PC už nezamrzá, ale nejde s tím pohnout dál. Prosím poraďte ;) ozvi se na ICQ dame to do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oOJaNcOo Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 chcem sa opytat dost som tu o tom cital ale ci nahodou mate niekto oskusany nejaky sposob na mechaniku typu lite-on 83850c. potreboval by som to flashnut ale nemam ani ck3 ani extractor. aj ma niekto na predaj tak kupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 chcem sa opytat dost som tu o tom cital ale ci nahodou mate niekto oskusany nejaky sposob na mechaniku typu lite-on 83850c. potreboval by som to flashnut ale nemam ani ck3 ani extractor. aj ma niekto na predaj tak kupim. hm tak ty se na to rovnou vyser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbooster.CZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jeste bych chtel dodat ze mechanika muze po vymazani fw hlasit taky tyto hodnoty: Jo ty jsi ten typek po kterym jsem delal mechaniku , ty radeji nikomu nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Haluska tu pise ze nainstaloval No Freeze ovladace. Mozete mi napisat kde by som ich zohnal? Mne tiez zamrza komp po ERASE potom to musim kadejako cez DOS a zase cez jungle. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.