BlackWolf Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 cawte ludia kde by som mohol najst taketo subory http://img841.imageshack.us/i/beznzvu.gif/ tie subory sa vkladaju v jungleflasheri do open target firmware no a ja mam ten najnovsi jungleflasher no a ja potrebujem take subory co su na obrazku lenze nie LT plus ale LT plus 1.1 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ludia mam mechaniku napojenu v xboxe a ked pozeram porty tak nikde neni napisane lite on jako keby mi nenaslo mechaniku co mam robit ??? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 cawte ludia kde by som mohol najst taketo subory http://img841.imageshack.us/i/beznzvu.gif/ tie subory sa vkladaju v jungleflasheri do open target firmware no a ja mam ten najnovsi jungleflasher no a ja potrebujem take subory co su na obrazku lenze nie LT plus ale LT plus 1.1 ... Najdes na strankach http://www.mediafire.com/?lccf2zwfakprjmr ludia mam mechaniku napojenu v xboxe a ked pozeram porty tak nikde neni napisane lite on jako keby mi nenaslo mechaniku co mam robit ??? thx Dobre by bylo napsat jako Lite-On mas podle toho se da urcit jestli bude nebo nebude videt a jak postupovat. Dobrej doktor mit nabouchanou mechaniku primo v boxu :) a v kompu na SATA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 linuxik : mam lite on 83850c v1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ludia a na mojej zakladnej doske mam aky sata radic ???? fujitsu siemens D1858 intel i925X ?????? a ked idem reflashovat treba nieco povolit aj v biose ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morro Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Zdravim všechny. Potřebuji se naučit fleshnutí, základ už jsem asi pochopil, ale pořád mám dost nejasných věcí. Například převodník a další. rozebral jsem Xbox vyndal mechaniku na ní jsem zjisti, že je to typ Lite-on původní FW verze 83850C- v minulosti jsem se ptal jakou mám verzi FW a bylo mi řečeno že je tam LT (rok výroby 2009). Ještě abych nezapoměl o flash jsem přišel s novým updatem. Stáhnul jsem si program JungleFlasher, ale ten mi vypíše že mi v PC chybí .dll. Našel by se někdo kdo by byl ochoten mi pomoct po skypu nick: morro1991. Bohužel osobně žádného fleshera v mém okolí neznám a rád bych se to naučil. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sepacek Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 ten dll soubor musis zkopirovat ze slozky s tim dll souborem ,ktera je pribalena k jungleflasheru a vlozit ji k souboru jungleflasher.exe ja mam zas problem s tim ze pri vytazeni kabelu z mechaniky v polootevrenem stavu zacne na konzoli blikat zeleny svetylko a po chvili se mechanika zavre a xko se vypne,tudiz nejsem schopnej vycist klic.Nevi nekdo co s tim?nemusi byt zapojena konzole k nejaky tv? xko je arcade revize jasper,mech. lite on 83850 v1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 ano víme co s tím..... dobrá rada nad zlato.... přenechte práci odborníkům, protože s těmito znalostmi jen riskujete funkčnost své konzole. Spousta lidí se do toho pustí celý nadšení a pak mnoha z nich zůstanou jen oči pro pláč, zvažte to, zda-li se chcete přidat do této prima party :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sepacek Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 To já chápu,to je mi jasný,jenže já jsem už flashnul spoustu mechanik,včetně téhle ale kamarád mi donesl svůj xbox na flashnutí a ten mi z nějakého důvodu začne blikat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Popiš svůj problém... To já chápu,to je mi jasný,jenže já jsem už flashnul spoustu mechanik,včetně téhle ale kamarád mi donesl svůj xbox na flashnutí a ten mi z nějakého důvodu začne blikat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sepacek Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 uz je to ok,vyreseno,byl to spatnej kabel napajeni od mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 uz je to ok,vyreseno,byl to spatnej kabel napajeni od mechaniky ............. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.