MasterMIND Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Narazil jsem na jeden takový easter egg v dashboardu. Hýbejte pravou páčkou na gamepadu - avatarovi se bude otáčet hlava... Když budete s páčkou točit furt dokola, tak se avatarovi zatočí hlava, bude kroužit očima a hýbat pusou. Jestli budete kývat zprava doleva, tak se po chvilce naštve. A jestli zhora dolů, tak se bude usmívat. :lol: Vím, je to hloupost, ale nikde na foru jsem to nenašel, tak to tu dávám, kdyžtak mi to smažte :lol: // Dodatek od Závorky __________________ A po zmáčknutí pravé páčky zamává :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Dobrý tip na zpestření už tak dobrého dashboardu:).Je vidět že MS myslil na každý detail:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 a po zmáčknutí pravé páčky zamává :lol: myslím že ale na to kdo to zkoušel přišel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jj ten novej je dobrej. urcite lepsi nez ten starej :) hlavne avatari :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Mě se podařilo nějakou kombinací hýbání pravé páčky a mačkání pravé, že krkal, ale povedlo se mi to jen párkrát a teď už za boha nemůžu přijít na to, jak se mi to podařilo. :) Jen vím, že čím dýl se páčka držela zmáčknutá, tím krknul dýl. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ještě je jedna "halda" když v EDIT AVATAR a budete držet LT nebo RT tak se mu bude točit hlava a bude mu blbě nejspíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Vim ze se nejak dalo udelat, aby se ten avatar pozvracel :)..ale uz nevim jak nato :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 to krkani mas kdyz das customize avatar a kdyz das packu dolu a zmackes ji tak udela hlubokej krkaci ton a kdyz nahorutak vysokej ja sme ho donutil vykrkat jingle balls :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 to krkani mas kdyz das customize avatar a kdyz das packu dolu a zmackes ji tak udela hlubokej krkaci ton a kdyz nahorutak vysokej ja sme ho donutil vykrkat jingle balls :D jingle balls :lol::lol::lol: .. btw: http://cz.youtube.com/watch?v=z5gESxqWldg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 tak to je narez :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Skvelej ovjev :lol: .... koho by takova blbustka napadla :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 na youtubku by jich melo bejt vic delaal sem to podle takovyho kde ten avatar z wii nebyyl btw: na to ze ve wii je avatar zaklladni funkce a v xku jen pridavek ma xko teda o mnoho lepsi avatary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 nevite jestli se avatari daji stahnout na flesku? novi dasboard us mam nainstalovany. na live se mi jeste nepodarilo pripojit diki za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 http://www.xbox.com/en-GB/support/xbox360/system-update.htm stahni na flash nebo vypal na dvd vloz do vypnuteho xka a pak ho zapni i s tou flashkou/dvd uvnitr nabidne ti to update tak zmacknes A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jo to jsem presne udelal jak jsem stahoval dasboard.a nabidne mi to update i na podruhe.nejpis jo?dival jsem se na ten odkaz cos nabidl ale bozel moje anglictina je spatna tak nevim jestli se mi to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jo mělo by tak to zkus ty sis totiz stahoval tu osekanou verzi bez avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 blbost ktera potesi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Proc to nazivate Easter Egg?Vzdyt je to obycejna ''funkce'' avatara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.