Intelgame Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Mám tady takovej menší dotaz,jak to vlastně funguje když si napříklat objednám stylus z USA (to je jen příklad) ???:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 příde ti to poštou :D nebo co přesně cheš vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jako např. včem to budu platit,nebo de to objednat i na dobírku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 mno třeba mě zajímá,za jak dlouho po objednání to přijde...Slyšela jsem něco,že z USA jezdí na konci každéhoměsíce parník či co s objednanými věcmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 u každého zahraničního obchodu to je jinak..ale základ je kreditní karta, paypal účet... jinak nemáš šanci něco koupit..pak ti balíček přijde např. přes DHL nebo pokud to bude místní národní pošta tak normálně přes českou poštu dobírka ze zahraničí ? ještě sem takovej obchod neviděl..to je asi jen česká a slovenská rarita :D:lol: x-tray* z US klidně do 3 dnů... záleží na službě jakou se balík posílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 No to sem si myslel,právě už dlouho na nintendo ds fat hledám stylus v českym obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.