fatalis Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 1.mhp2g :d 2.serie resident evil (psx) 3.pes09:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já asi nejvíc SSX: On Tour a PES 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já farám hru daxter :D a ještě fifa street 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Já teď nejvíce hraji hobrew hry které uploaduji......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak já NFS: ProStreet, docela mě to chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 tak ted mam pujceny f1 06 a hodne me to chytlo (skoda ze nejsou novejsi 09 atp)...uz jsem si dohral aspon jednu sezonu a super...doporucuju vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 tekken dark rescuraction,the godfather,nba09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Def Jam fight for NY (+100% save :D) a World series of poker 08:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trick Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 GTA:VCS, NFS:Undercover, WORMS, COD Roads to Victory :D stiham ve skole vo hodinach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ted jsem se opet vratil ke sve nejoblibenejsi hre pursui force......... Sry,za chyby............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ted,nic chvilkama jsem hral FF Dissdia ale to me vubec nebavilo mam nahranych asi 6hodin ale je to nic moc. obcas hraju jese medal of honer heroes 2 po netu to je asi tak vsechno uz aby vysel ten assassin a motorstorm!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 pořád dokola Crisis core FF VII a jinak Naruto :D a něáký ty HOMEBREW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Loco Roco 2 - Nič viac lebo mi to zaberá skoro celu kartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Ja ted hraju luxora http://www.youtube.com/watch?v=XE4KTdwVrpQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Já Need for speed : Undercover a koukám na filmy !! :-) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 nic jelikoz sem si pokazil joypad:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeDin Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 udercover nehravam mam asi nakou jeblou verzi nejde udelat jeden zavood i kdyz vyhraju napise ze jsem druhej xD tak sem zacal hrat nfs PS a to se mi zase sekne cca v 70 zavode xD tak nejvic hram gta vcs a nfs most wanted atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Sem ted rozjel RAW vs.Smackdown a je to celkem vodvaz jinak asi PES 09 a Need For Speed: Carbon mam toho vice ale momentalne se vice zabejvam temito hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zbytecnej topic ale budiž takže:Raw vs. Smackdown 09 + NFS Carbon + nejake hombrew hry jako např: sockawe Sarkozy version :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 NBA mě chytlo jinak klasika Test Drive Unlimited fakt nejmocnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 No ja ted hraju GOW , Tekken DR .. nekdy i neco jineho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Mám psp 3000 takže dema a mí tři umd -Killzone,Everybody golf 1,Gangs of london.Nejvíc Gangs of london Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tedka princ of persia, docela mě to začalo bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 No já ted nejvíc hraju Burnout legens a pak ridge racer :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Bomberman :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.