Osmen Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 tak uz jsem to rozjel stahnul jsem si to znovu z jinyho zdroje a vali me to .. akorad nemuz udelat tu arenu hned na zacatku (skoro na zacatku .. ) jinak fakt narez ... ty komba jsou husty hlavne ta spomalena otocka ve vzduchu z matrixu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 jo je to fakt rezba, uz mam pres 50% hotovych, je to pohodicka...a ty komba nemaj chybu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Walk Walk + Headshot = rulez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 jj a jeste k tomu Stylish :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 otázka - jak to z toho ruskýho linku táhnete?? musím mít premium a?? napište kdyžtak návod - plís!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 otázka - jak to z toho ruskýho linku táhnete?? musím mít premium a?? napište kdyžtak návod - plís!!Jednoduse, pekopci si link a pak pockej asi 30 s. Takze tahkle :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Jak se delaji ty Combo Challenge? Vsecko splnim, ale v menu se hra tvari jako kdyby nic (ze mi porad chybi combo challenge)... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Seknul jsem se v tyhle hre v te arene jak na me beha milion :-) hajzlu na bykach a nemuzu to nejak udelat, nemate na to nejake trik, co delat? Vzdycky me dostanou ty jak tam hodi ty bomby. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jj musis stoupnout k tomu sklu a on ho vymlati...taky sem se tam na chvilku kous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jj musis stoupnout k tomu sklu a on ho vymlati...taky sem se tam na chvilku kous Super diky, tak nejak me to napadlo, ale kdyz jsem do nej strilel tak se to ani nehlo, tak jsem si rikal, ze je asi jina cesta.....Diky jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 hm tady jsem se tam seknul ... musim to pak skusit ted sem si ale rozehral tocu a ma vyjit rainbow six takze nevim kdy se k tomu zase dostanu .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jj musis stoupnout k tomu sklu a on ho vymlati...taky sem se tam na chvilku kous ..kdyz tam beha ten bejk, tak uz to je pohoda...nejhorsi je prezit naval tech mexicanu s granatometama a v tom ma problem :) ..musis se holt porad pohybovat, sbirat tornada atd a soustredit se na likvidaci tech, co maj granatomety, hazou bomby a maj raketomety(takovy tam mozna ani nejsou)... ..pak na tebe vypusti megabyka :) ....vzdycky se na tebe rozbehne a ty musis odskocit do strany - asi trikrat ho nechas narazit do proskleny zdi a pak na tebe vybehne ten boss s malym pomocnickem - chova se jako byk, vzdy ho nechas narazit do zdi a pak do nej nekolikrat strelis, za chvili je mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jj musis stoupnout k tomu sklu a on ho vymlati...taky sem se tam na chvilku kous ..kdyz tam beha ten bejk, tak uz to je pohoda...nejhorsi je prezit naval tech mexicanu s granatometama a v tom ma problem :) ..musis se holt porad pohybovat, sbirat tornada atd a soustredit se na likvidaci tech, co maj granatomety, hazou bomby a maj raketomety(takovy tam mozna ani nejsou)... ..pak na tebe vypusti megabyka :) ....vzdycky se na tebe rozbehne a ty musis odskocit do strany - asi trikrat ho nechas narazit do proskleny zdi a pak na tebe vybehne ten boss s malym pomocnickem - chova se jako byk, vzdy ho nechas narazit do zdi a pak do nej nekolikrat strelis, za chvili je mrtvej nejdůležitější je tady nezastavovat se a furt běhat a skákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 ja se tak nejak sekl v (snad posledni)misi s tim tankem ...nejak me to po 30 minuatch behani do kola vzdycky asi prestane bavit a zacnu umirat :( A kdyz sem umrel po treti stejne , tak sem si nahral PES6 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jj musis stoupnout k tomu sklu a on ho vymlati...taky sem se tam na chvilku kous ..kdyz tam beha ten bejk, tak uz to je pohoda...nejhorsi je prezit naval tech mexicanu s granatometama a v tom ma problem :) ..musis se holt porad pohybovat, sbirat tornada atd a soustredit se na likvidaci tech, co maj granatomety, hazou bomby a maj raketomety(takovy tam mozna ani nejsou)... ..pak na tebe vypusti megabyka :) ....vzdycky se na tebe rozbehne a ty musis odskocit do strany - asi trikrat ho nechas narazit do proskleny zdi a pak na tebe vybehne ten boss s malym pomocnickem - chova se jako byk, vzdy ho nechas narazit do zdi a pak do nej nekolikrat strelis, za chvili je mrtvej OK diky, jdu hrat Edit: Uz jsem to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 jo to sem udelal hned to je jednoduche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :(No nato potrebujes skutocne nervy ja som sa raz nastval a tuto misiu som presiel a zostalo mi aj 8 rewindov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :(No nato potrebujes skutocne nervy ja som sa raz nastval a tuto misiu som presiel a zostalo mi aj 8 rewindov :) nj o rewindy tu nemam nouze, ale nejhorsi je ze des po tom tanku, najednou ze ti za zadama objevi vojak tak ho chces zabit a do ty doby za tebou dojede ten tank...no nic musim to udelat at si tam muzu dat jinahu hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :(No nato potrebujes skutocne nervy ja som sa raz nastval a tuto misiu som presiel a zostalo mi aj 8 rewindov :) nj o rewindy tu nemam nouze, ale nejhorsi je ze des po tom tanku, najednou ze ti za zadama objevi vojak tak ho chces zabit a do ty doby za tebou dojede ten tank...no nic musim to udelat at si tam muzu dat jinahu hru :D Dejsi to pred spanim jako ukolebavku. Moje zkusenost a pote spal jako beranek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :(No nato potrebujes skutocne nervy ja som sa raz nastval a tuto misiu som presiel a zostalo mi aj 8 rewindov :) nj o rewindy tu nemam nouze, ale nejhorsi je ze des po tom tanku, najednou ze ti za zadama objevi vojak tak ho chces zabit a do ty doby za tebou dojede ten tank...no nic musim to udelat at si tam muzu dat jinahu hru :D Dejsi to pred spanim jako ukolebavku. Moje zkusenost a pote spal jako beranek :lol: jo? tak to zkusim, treba mi to pak pujde :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 heh ja mam splneny vsechny mise, ale nemuzu dodelat tu posledni,vzdycky tomu tanku vezmu tak pul healtu, ceklem 2x ten typek vyleze, prileti vrulnik, ale pak me stejne zabijou :(No nato potrebujes skutocne nervy ja som sa raz nastval a tuto misiu som presiel a zostalo mi aj 8 rewindov :) nj o rewindy tu nemam nouze, ale nejhorsi je ze des po tom tanku, najednou ze ti za zadama objevi vojak tak ho chces zabit a do ty doby za tebou dojede ten tank...no nic musim to udelat at si tam muzu dat jinahu hru :D Dejsi to pred spanim jako ukolebavku. Moje zkusenost a pote spal jako beranek :lol: jo? tak to zkusim, treba mi to pak pujde :D :lol: Nezapomen ze ho ke konci muzes dorazet obycejnyma zbranema. Vykukuje, nemusis tedy strilet do tanku, ale jen do nej :wink: V bednach pod vezickami jsou ukryte dalsi rewindy a raketomety, pro ty co stale preslapuji na miste :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Hele pls nechtěl by mi někdo z vás udělat najakej wallpaper na psp....s tim logem chili con carnage ...??předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 No tak som urobil 2 Wallpapery jeden je aj s "BARS" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Ty walp jsou uplne skvele! :shock: K cemu BARS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.