manousp Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 newim, jak vy, ale ja parim teda hlavne na diskotekach :D .... a obcas teda i na metrovym lcédečko od LG s FullHD ... ale z toho uz sem celkem vyrostl xD .... driv sem paril s ovladacem v ruce, dneska spis s flaskou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Já zatim na monitoru Benq 17 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 newim, jak vy, ale ja parim teda hlavne na diskotekach :D .... a obcas teda i na metrovym lcédečko od LG s FullHD ... ale z toho uz sem celkem vyrostl xD .... driv sem paril s ovladacem v ruce, dneska spis s flaskou xD No jo, holt uz ses velkej kluk :roll::cheesygrin::cheesygrin: To ja mel teda mnohem drive nez ty koukam, kdyz vsichni na SS zacinali kalit, ja prestaval, pac uz to neslo :D Pak se dostanes do spiraly parim s flaskou - s ovladacem - s flaskou - s ovladacem, pak s flaskou i ovladacem, atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 No jo, holt uz ses velkej kluk :roll::cheesygrin::cheesygrin: To ja mel teda mnohem drive nez ty koukam, kdyz vsichni na SS zacinali kalit, ja prestaval, pac uz to neslo :D Pak se dostanes do spiraly parim s flaskou - s ovladacem - s flaskou - s ovladacem, pak s flaskou i ovladacem, atd :D ono se to taky za tech par let, co si ze stredni vylez hodne zmenilo ... ta vekova hranice se porad posunuje niz .... ti, co dneska prijdou do prvaku na stredni, tak uz sou ze zakladky tak silene prochlastani, kdyby je tak jejich rodice videli :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 ono se to taky za tech par let, co si ze stredni vylez hodne zmenilo ... ta vekova hranice se porad posunuje niz .... ti, co dneska prijdou do prvaku na stredni, tak uz sou ze zakladky tak silene prochlastani, kdyby je tak jejich rodice videli :cheesygrin: Tak to byl presne muj pripad :D Vsichni zacinali a nas par ze zdravych jader zakladnich skol prestavalo :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxelite Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Hrůza si možná ty :cheesygrin: hraješ na 15 let starý tesle a budeš pomlouvat LG. chlape budeš mi pomlouvat teslu ??:D Jinak LG je opravdu televizor na trochu nižší urovni.Radím nikdy si ho nekupujte :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 LG je na trochu nizsi urovni jezisi kriste to sou nazory :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 mam LG W2243T a po zkušenostech s několika jinými jsem za tu cenu spokojen, ani jeden vadný pixel, skvělý kontrast barev, živé barvy... Spokojenost, a měl sem i "kvalitnější" Samsungy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepindo Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 pařim na SAMSUNG LED TV uhlopříčka 117 nádhernej obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Tak já mám v pokojíku tohle... padla za ot celá moje brigáda z léta... Xbox Premium (jasper) Samsung LE37B550 (94cm, páč větší by se mi tam nevešla... ty hrany stolu jsem musel yvřešit malým podstavcem...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxelite Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 LG je jedním slovem televize na nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 já mám malou starou 17 :lol: budu muset koupit lepší :lol: mám problémy to na tý obrazovce přečíst :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Rozhodně bych neřikal, že je LG na nic, mam monitor od počítače 19´´ DVI 1440x900 a jsem maximalne spokojenej, lezim u kompu (pac sedim denodenne u bicich nekolik hodin), mam to nejvic vychytany (na nocnim stolku monitor, kterej mam akorat pred sebou a jen mirne otocenou hlavu doprava, fakt jen mirne, museli byste videt :) ), takze az mi prijde xbox z jrc, tak budu parit nejspis na tom, od oci to mam tak 30cm, takze neco vetsiho by ani nemelo cenu. LG spokojenost, tata ma samsung, jak tv full hd, tak pc mon, taky pekny, zalezi na modelu, ne moc na znacce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 zdarek budu si kupovat xko a nějaké lcd k tomu tak se chci zeptat jestli někdo nemá PANASONIC VIERA TX-L32X10Y a popř. co si o ní myslíte bude se na tom dobře hrát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Update ! new televizor Kendo úhlopříčka 25 ! rodiče koupily do kuchyně novou tak jsem tuhle hned zabavil ! na xbox doporučuji ! když hraju např crackdown , nepřečtu jediné písmenko ! paráda ! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Red Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Panasonic uhlopříčka 94 plazma HD ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Samsung"T260HD" 26" HD. Super změna po 55cm CRT. Neměnil bych. Jen ten zvuk je na prd, ale to jsem vyřešil reprem od PC. Jinak obrázek jedna básnička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak já pařim na tomhle eště jenom dořešit kabeli a bude:) http://s2.imgupload.cz/img/112407/Fw87s/PC090001.JPG http://s2.imgupload.cz/img/112408/9Aic9/PC090002.JPG http://s2.imgupload.cz/img/112409/Q6MPb/PC090003.JPG http://s2.imgupload.cz/img/112411/ZhRmT/PC090004.JPG http://s2.imgupload.cz/img/112412/BtQp8/PC090005.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Sry. je to možná jen můj názor, ale ta konzole "nastříkaná" na červeno je falt HNUS :( chudák xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Sry. je to možná jen můj názor, ale ta konzole "nastříkaná" na červeno je falt HNUS :( chudák xbox Máš pravdu to je humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Sry. je to možná jen můj názor, ale ta konzole "nastříkaná" na červeno je falt HNUS :( chudák xbox Ani ta policka na ktorej je ten X360, nie je najkrajsia :cheesygrin: Tak to potom aj sedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 No je to takový kýč, taky se mi daleko víc líbí originální bílá, než tenhle "tuzing". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 LCD Samsung, 82 cm, HD ready, 100Hz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jak již mám v podpisu, tak hraju na FullHD NEO PDP Panasonic TX-P46G15E. Spokojenost obrovská, jenom škoda, že nebylo víc korunek na TX-P50V10E :roll: Ty 4 palce úhlopříčky navíc bych občas bral :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 já hlavně nechápu SMYSL vašeho jednání, že každá plochá televize je PLAZMA... to je LCD omg :dozey: sry za menší OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.