Molda22 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já bych byl pro zfilmování čehokoliv ze světa Midkemie od R.E.Feista. Nejlépe Trhlinové války, Hadí sága nebo Dcera impéria atd atd. Ale toho se nikdy nedožiju. Je to velké množství knih a asi těžko by se z toho dal udělat tak dobrý film, který by konkuroval knižní předloze. Ale člověk nikdy neví, u Pána prstenů se taky říkalo, že je nezfilmovatelný (a je to pravda) Ale P. Jackson, P. Boyens a další se s tím vypořádali prvotřídně a dokázali z toho udělat jeden z nej filmů historie. (Ať si říká kdo chce co chce) Takže i tady by se to mohlo povést. Ale je mi jasné, že se nedočkám. Ještě by byla docela zajímavá Píseň ledu a ohně od G.R.R Martina. tam už se spekulovalo o seriálu, byl už i scénář pilotního dílu, ale nakonec dostalo přednost něco jiného jestli se nepletu a už jsem o tom neslyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Dobré téma :thumbup: Já bych určitě chtěla vidět ,,Deset malých Černoušků´´ od Agathy Christie ale zdá se mi,že už se tato kniha zfilmovala...Nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.