Dark_user Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Prosím nemuze mi nekdo poradit jak mám rozchodit tuto hru? (http://files.pspupdates.qj.net/cgi-bin/cfiles.cgi?0,1,0,0,12,1785) pořad mi to píše tuto chybovou hlasku: 8002014C... mám cfw 5.00m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Hele mam stejnej firmware jako ty zkusil sem to a me to normalne slo..ale je to uplne kravina jenom jezdis s paneckem nahoru a dolu a vyjebas se koulim leticim proti tobe tak jestli chces tohle hrat tak si to dej do slozky GAME ale podle me to za to nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 coz voto...ve slošce game to mam, ale pored mi to pise tuhle chybu... nemusi se neco prenastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Pokud je to starší hra ,máš 1.5 kernel addon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 aha to je vonotak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 co je ten karnol ? ja si to stahl a nejde mi to samy problem kde to najdu tedA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.