shit Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ja preferuju takove tycinky jsem stejneho nazoru...akorat to zaziram Margotkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 docela rád jim Marsku a Margotku - nejlepší tyčinky na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 no taky je vybornej brumik xD:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Tak já miluji tohle : je to sice čokoláda , ale to je jedno :Švýcarská mléčná čokoláda s medovo - mandlovým nugátem. Mám vkus :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Bebe dobré RáNo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Geisha :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já mám nejradši Horalky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 já mam rád kinder bueno opravdu mega good a stejně jako sadet mam rád tobolerone hořká čokoláda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 :love::love::love: i když ta hořká není tak dobrá mléčnou miluju :love: jinak ale taky tatranky rlz xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já má nejradči-Snickers,corny,Kinder bueno a nejvíczss Kinder maxi King..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Tak nejlepší je Mila, co pak... Kit kat chunky , horalky, margotka...když jsem byl malej tak mi chutnalo Pomy( jak banánek v čokoládě ale byl tam pomeranč:D ) Ale to už bohužel nedělaj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Kinder Bueno je nejlepšííííííííííííííííííí, a pak Geisha, Mars a Kofila:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 tak ja miluji "toblerone"je to švycarska čokolada s medovou príchutá v lehkem provedeni zaplatite za 50g asi 20kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 sežeru co vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 jasne ze snickers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 sežeru co vidim Jasne to je nejlepsi tomu se rika BODOVÁ dieta(sbodnu co vidm):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 sežeru co vidim 100% souhlasim :D i u mě to tak je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ¨Nemůžu říct, která je nejlepší...chutnají mi skoro všechny :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 me taky chutnaji vsechny susenky ... jen ty levny hnusny mi nechutnaj :D ....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 mam rad tohle pokud se to pocita mezi susenky xD ale jako snedl bych uplne vsechno co se tu jmenovalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 :love:Kinder Bueno, Toblerone, m-joy-crispy crunches,:love:...ostatni mam rad taky, ale ne zas tak, protoze me boli zuby ..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 no lol tohleto :lol: Kinder Bueno rulezz :) Ale nepohrdnu tatrankama, horalky neurazí a siesty taky nejsou špatný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 3bit, kitkat, lion,bounty banany v cokolade ,koksino,kinder buneno atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Český tatranky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Preferuji Mars, DELI (čokoládová vzpoura, pistácová vzpora, s guaranou)... Nejlepšejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.