hakleer Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 caw... jsem majitelem xbox 360 elite kdyz jsem si stahl hru a udelal to co tu mate napsane treba pres imgburn nebo clonecd udelal jsem to presne podle toho hru spustim ale napise to TO play this disc,put it in an Xbox 360 console...co mam delat:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 sakra dalsi typek kteri je upo mimo mísu upo jako lidi ktery se jenom kvuli tomu regly na mem foru :D proto sem se na to vykaslal jinak k topicu MUSÍŠ MÍT FLASH!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hakleer Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ok je tu navod na tu flash ale je to v angline nebo kdyztak mi prosimvas nekdo poradte jak to prelozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 takdy máš překladač http://translate.google.com/translate_t?hl=cs# a radši to někomu dej aď ti to FLASHne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hakleer Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 moc...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 vždyť tu cz návody na flash jsou :blink:..konkrétně na flash liteon a na flash benq mechaniky.. viz http://console-forum.net/showthread.php?t=44710 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hakleer
caw... jsem majitelem xbox 360 elite kdyz jsem si stahl hru a udelal to co tu mate napsane treba pres imgburn nebo clonecd udelal jsem to presne podle toho hru spustim ale napise to TO play this disc,put it in an Xbox 360 console...co mam delat:'(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.