Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

Falifaxis

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

slyšel jsem názory, že je to naprostý shit (viz závorka, který hraje NFS sérii :lol:), ale zásadně nehodnotím, dokud nebude full a vypadá to super :) takže uvidím co z toho bude :)

OMG kryštof ty se vzapmatuj..si ve světě tržní ekonomiky...ty taky když dáš něco do aukce tak to mbude mít ten co dá nejvíc...nebo to z dobré vůle budeš prodávat tomu, kdo ti dá o polovinu míň? používej mozek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to mega narezove akorat se me zda ze to ani nejde udelat:D..z tech dvou kol sem neudelal ani jedno..v tom prvnim sem nedokazal zabit toho velkeho negra a v tom druhem zase toho tipa s motorovkou:(jinak narez fakt!!

ENJOY:love:

musíš se pořádně porozhlídnout po okolí po všelijakých barelech s benzínem, hledat granáty atd.

Odkaz ke komentáři

pokud se to nezlepší u plné hry tak je to pro mě nehratelná hra ...

to mížení bez pohybu stojí za prd ale dalo by se to kdyby se dalo aspoň s nožem chodit ...

ale nejvíc jsem se zasmál u toho jak jela ukázka jak ti zombíci začali na mě bežet a jak naskočila hra šli jak by měli v kalhotách nasráno ... tak jo promiňte ale to je u next gen her totální cipovina ...

njn ale co se dalo čekat od hry která byla jenom pro ps ;) ... xku jsem si kupil jne proto že na to jsou jiný hry než na ps ... typu PGR GOW atd ...

a ta grafika taky není nejlepší ... a ti zombíci po uderu zbraní lítaj jak z papíru

moje hodnocení dema ... tak 30% xD

jak jsem už napsal pokud se to nezlepší tak tuhle hru si ani nestáhnu i kdyby byl za projetí prvního levelu 1000G :lol:

Odkaz ke komentáři

chodis se zamerenou zbrani neslo v zadnem REcku, ale to je fuk...jinak mi hra prijde celkem v pohode uz sem to dohral aspon 50x :wohow: Co-Op je dobrej, ale teda ty zombici uz nejsou zombici jako byli v 1,2 a 3...ale jinak perfektni....moje hodnoceni DEMA je 95%

Odkaz ke komentáři

Koukám, že všichni hrajte úplně jiné demo než já :D Jediný co mě na hře baví je co-op. Jinak je hra taková divná, hlavně ovládání a míření mi přijde velice nepřesné a nepřehledné, kamera občas bývá hodně zmatená. Také bych uvítal více munice, které je, podle mě, velký nedostatek...

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s p.a.c.o tý munice je opravdu málo, jinak co-op jak online tak offline se mi líbí, škoda jen že se nedá aspoň s tím nožem běhat/chodit. Zaměřování je takový neohrabaný a jen ten laser na dálku podle mě nestačí. Grafiku hodnotím docela kladně.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s p.a.c.o tý munice je opravdu málo, jinak co-op jak online tak offline se mi líbí, škoda jen že se nedá aspoň s tím nožem běhat/chodit. Zaměřování je takový neohrabaný a jen ten laser na dálku podle mě nestačí. Grafiku hodnotím docela kladně.

Ty munice neni vubec malo...jen musis umet setrit a taky trochu pouzivat tu kudlu a nebo rozdavat rany....je jasny ze pokud vystrilis celej zasobak na jednoho zomba ze mas nedostatek :dozey:

EDIT// jeste bych rekl, ze pro zdatnyho hrace co projel RE4 celej z kudlou to je az moc munice :lol:

Odkaz ke komentáři

Ty munice neni vubec malo...jen musis umet setrit a taky trochu pouzivat tu kudlu a nebo rozdavat rany....je jasny ze pokud vystrilis celej zasobak na jednoho zomba ze mas nedostatek :dozey:

EDIT// jeste bych rekl, ze pro zdatnyho hrace co projel RE4 celej z kudlou to je az moc munice :lol:

jj, ale to ze nemuzes utikat s kudlou je pak total demence. Uz jsem kvuli tomu psal na capcom forum a par lidi se na tom se mnou shodlo, ale pochybuju, ze na tom 14 dni pred vydanim budou neco menit :(

Odkaz ke komentáři

hochu takhle to bylo v kazdem dile RE...proste uz je to klasika a lidi jsou na to zvykli a to ze to nekolika lidem vadi na tom nic nezmeni :P...kdyztak udelej nejakou petici ;)

Rika ti neco inovace? :) nemusi bejt kazdej RE naprosto stejnej jen v jinem prostredi. Pokud vim, tak to laserovy zamerovani v kazdem RE taky nebylo.

A kdyz uz ne aiming pri chuzi, tak proc ne aspon sekani macetou pri chuzi? Nevidim duvod, proc by tam nemela byt inovace a nebo alespon, proc by si to hrac nemohl nastavit sam? Nebo napriklad pri volbe difficulty na easy by pak mohl zamerovat pri chuzi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu