Falifaxis Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tak co? Je to nejlepší nebo nejhorší díl z celé série RE, i když je to teprve demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 upe good uz se tesim na plnou verzi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jsem opravdu rad ze puvodni Sony only titul je na Xku driv a my Sonaci nemame demo doted ted jste nas setreli...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jsem opravdu rad ze puvodni Sony only titul je na Xku driv a my Sonaci nemame demo doted ted jste nas setreli...... je to driv protoze zasr.ny Microsoft zaplatil vyrobcu ,aby to bylo na Xko driv :roll: Ale jinak na hru se tesim ...doufam ze bude dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 slyšel jsem názory, že je to naprostý shit (viz závorka, který hraje NFS sérii :lol:), ale zásadně nehodnotím, dokud nebude full a vypadá to super :) takže uvidím co z toho bude :) OMG kryštof ty se vzapmatuj..si ve světě tržní ekonomiky...ty taky když dáš něco do aukce tak to mbude mít ten co dá nejvíc...nebo to z dobré vůle budeš prodávat tomu, kdo ti dá o polovinu míň? používej mozek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 je to mega narezove akorat se me zda ze to ani nejde udelat:D..z tech dvou kol sem neudelal ani jedno..v tom prvnim sem nedokazal zabit toho velkeho negra a v tom druhem zase toho tipa s motorovkou:(jinak narez fakt!! ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 je to mega narezove akorat se me zda ze to ani nejde udelat:D..z tech dvou kol sem neudelal ani jedno..v tom prvnim sem nedokazal zabit toho velkeho negra a v tom druhem zase toho tipa s motorovkou:(jinak narez fakt!!ENJOY:love: musíš se pořádně porozhlídnout po okolí po všelijakých barelech s benzínem, hledat granáty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 taky se tesim na full :)) sice sem nehral ani demo ale doufam ze hratelnost bude v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 pokud se to nezlepší u plné hry tak je to pro mě nehratelná hra ... to mížení bez pohybu stojí za prd ale dalo by se to kdyby se dalo aspoň s nožem chodit ... ale nejvíc jsem se zasmál u toho jak jela ukázka jak ti zombíci začali na mě bežet a jak naskočila hra šli jak by měli v kalhotách nasráno ... tak jo promiňte ale to je u next gen her totální cipovina ... njn ale co se dalo čekat od hry která byla jenom pro ps ;) ... xku jsem si kupil jne proto že na to jsou jiný hry než na ps ... typu PGR GOW atd ... a ta grafika taky není nejlepší ... a ti zombíci po uderu zbraní lítaj jak z papíru moje hodnocení dema ... tak 30% xD jak jsem už napsal pokud se to nezlepší tak tuhle hru si ani nestáhnu i kdyby byl za projetí prvního levelu 1000G :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 a sakra velice hanive:))))) ozkousime uvidime ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ale na druhou stranu Sheva je kus :D tu udelali vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 No já zatím hrál RE jen na Wii takže to ovládání na Xbox mi přijde hrozné. Ale jinak to muze byt good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 počkáme si na plnou verzi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Grafika naprosto skvela, atmosfera take, jen ta nemoznost chodit pri strileni mi prijde opravdu jako demence. Dokonce ani sekat nozem nejde za behu. Takze to snad opravi v plne verzi, protoze jinak to je hodne velkej sram na jinak nadejnem titulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arok Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 me se libi hlavne ta co-op. Singl me moc nechytnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 No nejvíc me bavil RE zero a RE 2. Pětku jsem hrál demo a celkem pohoda (hlavně kooperace mě zaujala). Pro mě je RE5 nejočekávanější hra roku... Doufám, že to nějak klucí nezkazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 chodis se zamerenou zbrani neslo v zadnem REcku, ale to je fuk...jinak mi hra prijde celkem v pohode uz sem to dohral aspon 50x :wohow: Co-Op je dobrej, ale teda ty zombici uz nejsou zombici jako byli v 1,2 a 3...ale jinak perfektni....moje hodnoceni DEMA je 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Koukám, že všichni hrajte úplně jiné demo než já :D Jediný co mě na hře baví je co-op. Jinak je hra taková divná, hlavně ovládání a míření mi přijde velice nepřesné a nepřehledné, kamera občas bývá hodně zmatená. Také bych uvítal více munice, které je, podle mě, velký nedostatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Mám Resident Evil 4 na PS2 a shrnu to takhle : Skvělá hra kterou kazí PS2 ovladač. Podle toho co jsem viděl,tak RE5 bude takové next-gen RE4,takže to bude takové RE4 v africe ... Myslím,že nejlepší bude PC verze.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Souhlasím s p.a.c.o tý munice je opravdu málo, jinak co-op jak online tak offline se mi líbí, škoda jen že se nedá aspoň s tím nožem běhat/chodit. Zaměřování je takový neohrabaný a jen ten laser na dálku podle mě nestačí. Grafiku hodnotím docela kladně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 No nejvíc me bavil RE zero a RE 2. Pětku jsem hrál demo a celkem pohoda (hlavně kooperace mě zaujala). Pro mě je RE5 nejočekávanější hra roku... Doufám, že to nějak klucí nezkazí. RE 2 ? tos hrál na Playstationu 1 ne ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Souhlasím s p.a.c.o tý munice je opravdu málo, jinak co-op jak online tak offline se mi líbí, škoda jen že se nedá aspoň s tím nožem běhat/chodit. Zaměřování je takový neohrabaný a jen ten laser na dálku podle mě nestačí. Grafiku hodnotím docela kladně. Ty munice neni vubec malo...jen musis umet setrit a taky trochu pouzivat tu kudlu a nebo rozdavat rany....je jasny ze pokud vystrilis celej zasobak na jednoho zomba ze mas nedostatek :dozey: EDIT// jeste bych rekl, ze pro zdatnyho hrace co projel RE4 celej z kudlou to je az moc munice :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Ty munice neni vubec malo...jen musis umet setrit a taky trochu pouzivat tu kudlu a nebo rozdavat rany....je jasny ze pokud vystrilis celej zasobak na jednoho zomba ze mas nedostatek :dozey:EDIT// jeste bych rekl, ze pro zdatnyho hrace co projel RE4 celej z kudlou to je az moc munice :lol: jj, ale to ze nemuzes utikat s kudlou je pak total demence. Uz jsem kvuli tomu psal na capcom forum a par lidi se na tom se mnou shodlo, ale pochybuju, ze na tom 14 dni pred vydanim budou neco menit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hochu takhle to bylo v kazdem dile RE...proste uz je to klasika a lidi jsou na to zvykli a to ze to nekolika lidem vadi na tom nic nezmeni :P...kdyztak udelej nejakou petici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hochu takhle to bylo v kazdem dile RE...proste uz je to klasika a lidi jsou na to zvykli a to ze to nekolika lidem vadi na tom nic nezmeni :P...kdyztak udelej nejakou petici ;) Rika ti neco inovace? :) nemusi bejt kazdej RE naprosto stejnej jen v jinem prostredi. Pokud vim, tak to laserovy zamerovani v kazdem RE taky nebylo. A kdyz uz ne aiming pri chuzi, tak proc ne aspon sekani macetou pri chuzi? Nevidim duvod, proc by tam nemela byt inovace a nebo alespon, proc by si to hrac nemohl nastavit sam? Nebo napriklad pri volbe difficulty na easy by pak mohl zamerovat pri chuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.