Leny Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 nastavit to nejde :) btw: Uz sem hru dohral a ten finalni boss je vazne uplne nejlepsi a nejtezsi :) Kdo dohral tak at mi napise na ICQ a pokecame :lol: ( 377 524 879 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ty seš teda rychlej, já sem teprv u místa kde vybuchne ta rafinérie a máš tam tu časovku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Nojo praxička z RE4 kterou sem dohral asi 50x :lol: btw: az budes na lodce tak se tes na bossika :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Zas nefrajeř jo.... Já si to vychutnávám plnými doušky a né to hrrr přejet ať sem nejrychlejší;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ja to nechtel prejet co nejrychleji...proste sem to stahl, vypalil, hral az do konce...na jeden zatah....chytlo me to fakt tak nehorazne :D...ted to hodlam prejet jeste jednou a cely to prosmejdit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 A tady to je "prošmejdit", já to dělám hned a né až ji přejedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 tak sem konecne odladil to behani:) prostě sem přehodil nastaveni na nějaky jiny tlačítka:) jinak hra bomba, všem vřele doporučuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Muzu se zeptat jestli je RE5 uz oficialne venku, abych nemusel odpojovat konzoli a nelezt na LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Start pro evropu je hlášen na 13.3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Moc chci všechny poprosit o návod, jak si tu hru zahrát v co-op. V demu to šlo nastavit samo, v plný už mi to nejde. Tu položku najdu, ale nějak to nejde nastavit či co. Za funkční návod samozřejmě odměna 1000 crd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 no to by mě taky zajímalo jak si v karieru zahrat v multaku mam takovej dojem ze to jde jenom kdyz hrajetu hru po prve nebo ne poprve ale jeste proste nemate rozehranou karieru a zacnete tu novou karieru uz v multiplayeru. EDIT:jinak super hra ale mohla by být delší přešel jsem ji za 3 dny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 karieru v multaku pak jde hrat prez select chapter ;) kdyz vyberes chapter tak si muzes vybrat i jestli se chces k nekomu pripojit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 A neví někdo jak si to můžu zahrát ve split screenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 tak sem konecne odladil to behani:) prostě sem přehodil nastaveni na nějaky jiny tlačítka:) jinak hra bomba, všem vřele doporučuju:) To si ani nemusel...běhat jde jak zmačknutím analogu tak držením áčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 No Já jsem zatím jěště nehrál RE jinej než 5 demo ale přijde mi že je to celkem dobrá hra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Je to nářez jak prase. Typuju hodnocení tak 8.5 z 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 tak jsem přišel na to jak si zahrát kariéru v multiplayeru normálně spustíte vámi Savenutou hru jakmile se naloaduje do hry zapnete ovladac cislo 2 a zmacknete BACK nebo START já už nevím mačkal jsem tak nějak všechno no a pak se připojíte a hrajete :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jasně ja vím, jenže mi začal pomalu odumírat prst. Jinak neví někdo jak se mam vypořádat s tim druhym bosem s motorovou pilou? :bash: Děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jasně ja vím, jenže mi začal pomalu odumírat prst. Jinak neví někdo jak se mam vypořádat s tim druhym bosem s motorovou pilou? :bash: Děkuji:) Nejlepší je utéct od něj co nejdál a kropit ho sniperkou do řepy. Jinak ho zabiješ čimkoli, ale je docela tuhej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Normálka, snaž se ho střílet do hlavy a dycky jak poleví tak k němu přijdi a udeř ho;). Snaž se ho taky nalákat k sudům, které pak odpálíš. Taky můžeš sestřelit generátor a pak do něj střílet, když bude boss v blízkosti dostane výboj. Podle mě je celkem snadné ho porazit. Ten první je těžší pokud chceš vážně zabít a ne jenom počkat na vrtulník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 hoši jsem zvědav kdo se vypořádá s finálním bossem ještě na tý lodi ten vám dá :D na normál je to pohodička ale veterán to se fakt nedá,vlastně celá ta mise je super. dělAl jsem to asi 3 hodiny.jinak ten s tou motorovkou je v pohode jak uz nekdo rekl do hlavy a uderit.nechápu jak někdo může říct že je to nepovedená hra. je to bezvadná hra .všem doručuju zahrát na veterána :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 hoši jsem zvědav kdo se vypořádá s finálním bossem ještě na tý lodi ten vám dá :Dna normál je to pohodička ale veterán to se fakt nedá,vlastně celá ta mise je super. dělAl jsem to asi 3 hodiny.jinak ten s tou motorovkou je v pohode jak uz nekdo rekl do hlavy a uderit.nechápu jak někdo může říct že je to nepovedená hra. je to bezvadná hra .všem doručuju zahrát na veterána :D Ten "finalní" boss na lodi na veterana neni tak těžkej...větší problémy jsem měl teda s Plagas Weskerem :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Kdy tahle hra ma v EU oficialne vyjit, abych nedostal ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Uz sem se na to ptal, ma to byt tento patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zmena , nektere obchody u nas (napr xzone) maji ofico vydani zitra (streda 11.3.09) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.