Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

Falifaxis

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no to by mě taky zajímalo jak si v karieru zahrat v multaku mam takovej dojem ze to jde jenom kdyz hrajetu hru po prve nebo ne poprve ale jeste proste nemate rozehranou karieru a zacnete tu novou karieru uz v multiplayeru.

EDIT:jinak super hra ale mohla by být delší přešel jsem ji za 3 dny :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně ja vím, jenže mi začal pomalu odumírat prst. Jinak neví někdo jak se mam vypořádat s tim druhym bosem s motorovou pilou? :bash: Děkuji:)

Nejlepší je utéct od něj co nejdál a kropit ho sniperkou do řepy. Jinak ho zabiješ čimkoli, ale je docela tuhej :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Normálka, snaž se ho střílet do hlavy a dycky jak poleví tak k němu přijdi a udeř ho;). Snaž se ho taky nalákat k sudům, které pak odpálíš. Taky můžeš sestřelit generátor a pak do něj střílet, když bude boss v blízkosti dostane výboj.

Podle mě je celkem snadné ho porazit. Ten první je těžší pokud chceš vážně zabít a ne jenom počkat na vrtulník

Odkaz ke komentáři

hoši jsem zvědav kdo se vypořádá s finálním bossem ještě na tý lodi ten vám dá :D

na normál je to pohodička ale veterán to se fakt nedá,vlastně celá ta mise je super.

dělAl jsem to asi 3 hodiny.jinak ten s tou motorovkou je v pohode jak uz nekdo rekl do hlavy a uderit.nechápu jak někdo může říct že je to nepovedená hra.

je to bezvadná hra .všem doručuju zahrát na veterána :D

Odkaz ke komentáři

hoši jsem zvědav kdo se vypořádá s finálním bossem ještě na tý lodi ten vám dá :D

na normál je to pohodička ale veterán to se fakt nedá,vlastně celá ta mise je super.

dělAl jsem to asi 3 hodiny.jinak ten s tou motorovkou je v pohode jak uz nekdo rekl do hlavy a uderit.nechápu jak někdo může říct že je to nepovedená hra.

je to bezvadná hra .všem doručuju zahrát na veterána :D

Ten "finalní" boss na lodi na veterana neni tak těžkej...větší problémy jsem měl teda s Plagas Weskerem :) :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu