Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

Falifaxis

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ten "finalní" boss na lodi na veterana neni tak těžkej...větší problémy jsem měl teda s Plagas Weskerem :) :lol:

to,jo!já ho tam dával asi hodinu,ten vulkán to samý,je to tím že ve vulkánu jsem neměl ani náboj do raketometu:D?jinak nic jinýho problém nebyo ta zmutovaná krasavice co byla před ním byla Easy,nechápu proč tam na ni daj tu hezkou zbran strilel jsem do ni asi pul hodky a nic nakonec me zabi pak jsem do nej parkrat strelil on se otevrel a jedna strela raketometem a lezel.

tak je to u vsech residentu jedna rana reketometem a leze kazdej :D

jo a spilitscreen tam je!

jinak to:

jsem opravdu rad ze puvodni Sony only titul je na Xku driv a my Sonaci nemame demo doted ted jste nas setreli......

ještě že to vydali i na xko je to jako s GTA 4 v roce 2006 rikaly ze bude jenom na xko pak obuhy sony vydalo PS3 a kvuli tomu to zacali odkladat.

no a je to tak i s vice hrama...:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož nemam moc času tak jsem teprv v necelí polovině hry a do teď jsem neměl možnost zvětšit si inventář jako to bylo v minulích dílech,obsahuje RE5 vůbec tohle vylepšení?

A jak se otočim na místě o 180 stupňů do teď jsem na to nepřišel...

Odkaz ke komentáři

Jelikož nemam moc času tak jsem teprv v necelí polovině hry a do teď jsem neměl možnost zvětšit si inventář jako to bylo v minulích dílech,obsahuje RE5 vůbec tohle vylepšení?

A jak se otočim na místě o 180 stupňů do teď jsem na to nepřišel...

zmačni ačko zaroveň joy dolů

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

njn když ses lemra a nechce se ti to delat ty vajca dám i zadara chi jen pomoct a když uz neco nejsi první top hráč na xbox live a to je jen o gamescore xDDDDD ale hjako když máš 50000 vajec a nevíc co s nima delat tak proc ne a když už nemusís všem během minuty kazit co si vymislí ja taky ti nekecám a nepíšu do itrederu ze si me podved a pod XD

Odkaz ke komentáři

a jesti vám to tak straše vadí můžu se na to tzv. vysrat mužu dávat zadarmo jenže by se dante posral a říkal ze si to máte udelat sami že jo

a jestli si míslíš ze behem hodiny 500 000 dolarů tak bys to musel delat jako slimák 500 000 ani ne zaa 5 minut

Odkaz ke komentáři

Dante určitě nem'i'slí....Jinak když to chceš dávat zadarmo,proč jsis udělal tak hezkej ceník?Proboha,koukám že je tu čím dál víc takovejch srač*k jako jsi ty...Měli by ti dát ban

//aha,tak koukám že ban máš,díky bohu...(nebo spíš,díky modum)

Odkaz ke komentáři

já jsem tím pouze poukázal na to, že chceš použít něco na co jsi ani sám nepřišel k sebeobohacování, pokud se nepletu, tak jsem tě ničím neurazil ani ti nenadával, tak se uklidni...

aha...ty chceš pomáhat proto ceník...kdybys chtěl pomáhat, tak napíšeš, kdo potřebuje tomu pomůžu, kredits se bránit nebudu a ne to, že za jedno vejce chceš tolik a za druhé tolik :)

Odkaz ke komentáři

S kamarádem paříme offline coop a hrajeme na Veteran obtížnost (nebo teda doufám že to píšu správně, prostě tu nejtěžší, když se nepočítá ten extra krutej režim Pro). no a zasekli jsme se v misi, kde nejdřív na tom Hummeru kulomety likvidujete zombiky na motorkách, ale potom přijedete k tomu mega velkýmu bossákovi. No a zatímco sám jsem ho při prvním hraní (na amatéra :) ) dal v pohodě, tak teď je to neřešitelnej problém. ano, víme kam musíme střílet, ale problém je, že když se rozhodně vzít ze země kámen, tak napoprvý ho zastavíme odstřelením sudu, ale podruhý, když už tam sud není, tak kámen hodí a přes půl života je v prd... :? Někde jsem četl, že kámen je potřeba rozstřílet, ale to se nám ještě nepodařilo. Nemáte někdo tip jak na to ať se zase můžeme posunout dál ? Dík 8)

Odkaz ke komentáři

s brachoou sme to presli na veterana taky a toho megabose dat taky nbylo moc lehky jeden musi pravidelne sundavat ty zombiky po stranach co to do vas pali kusi,pak vzdycky kdyz drzi kamen tak strelit do sudu u kteryho zrovna a je a kdyz na vas leti ten sutr,tak mate smulu pokud budete strilet do sudu muze na vas letet maximalne 1 a porad se vyhejbat jeho uderum.dali jsme to asi az na 10 pokus :D

Odkaz ke komentáři

Jj, taky se snažíme o to sundávat ty zombíky s kušema. Stejně tak se vyhejbat jeho pěstem, nebo když utrhne ten telegrafní sloup (nebo co to je :) ). ... Ale s tím kamenem je problém. Protože on ho hází pořád ze stejnýho místa a tam je jen jeden sud. Takže jednou ho takhle "zastavím" vybouchnutím sudu, ale potom napodruhý už ten šutr nerušeně hodí, protože tam ten sud už není. A vzhledem k tomu, že většinou tou dobou už máme něco života ubráno, tak je to konečná :(

Co bych dal za 10 pokusů. ... My už jich za sebou máme asi 20 neúspěšných :(

Odkaz ke komentáři

ten sud u tce nerozbijej tej tyci se da uhnout staci strilet 2x nebo 3x do toho jeho srace na zadech a je mrtvej.

Jj, ten sud u tyče nerozbíjím. Tý tyči se dá opravdu lehce vyhnout mačkáním X nebo B ve správný okamžik. A mezitím střílet do těch potvor na jeho těle. ... Ale když si ten sud nechám, tak mi je stejně k prdu, protože když ho rozstřelím pokud on si bere ten kámen co po mě hází (což je na jiným místě), tak ho výbuch tohodle sudu nijak nerozhodí.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem na to přišel. ... Chtělo to zkusit s compem místo s živým spoluhráčem. Comp lépe míří :cheesygrin: ... Hned na první pokus.

Zásadní rozdíl byl v tom, že s compem dokážu rozstřelit ten balvan co na nás občas hodí. S kámošem se nám to nepodařilo během 50ti pokusu ani jednou :cry:

Odkaz ke komentáři

Taky hraju s kamarádem offline co-op, už na professional, zbývá nám několik misí, ale právě tato část (která nám taky dala zabrat na veterana) nejsme schopni udělat, stejně jako první boj s Weskerem, tam je to ale o něčem jiném. No zkrátka musíš střílet do těch věcí, co z něj vylezou (na PRO se ten boj prodlouží ještě omg...), a uhejbat jeho útokům, už první neuhnutí je dost velkej problém, ikdyž na veterana to ještě jde. Když jde pro tu kouli, střelit do sudu, taktéž když si jde pro sloup, když je u tebe, střílet, aby na tebe nešlápl, dávat bacha, abys nevařil kulomet, jinak se nemůžeš bránit a on tě sejme... Problém je, že když to zahraješ jako singl, tak se to tvému spoluhráči nezapočte, že to odehrál, což je potřeba u sbírání achievmentů a otevření professional obtížnosti (stačí abys ji měl ty k hraní s ním jako druhým hráčem), ale on nebude mít stejnej progress jako ty, proto hrajeme všechno oba. :?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu