rockyzz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ale však je to jedno, neřešte to... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nevis, kdy vydaj ten Borderlands upgrade na DVD? U všech her to nebylo. Fallout 3 vyšel v diskové verzi, Oblivion, Fable II také. I Borderlands mají vyjít takto.A mimochodem, psaní bez diakritiky je ještě dobré, lepší, než když někdo naseká v každé větě aspoň pět hrubek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 První DLC pack by měl vyjít na začátku dubna, viděl jsem data 1. a 6. Bohužel, ale pack nebude obsahovat poslední DLC (The secret Armory of General Knoxx), ten bude asi až v druhém packu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jop, takže hra my prej přijde až bude druhá várka, na mě bohužel nezbylo takže si ješte tak tejden počkám :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Co já vím tak by DLC k RE5 Goty mněli bejt na DVD (aspon to tvrdí na Xzone) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Tak uz tu mame release: Resident.Evil.5.Gold.Edition.PAL.READ.NFO.XBOX360-VATOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Který, jak se ukázalo, je úplně stejný, jako verze, která vyšla vloni. Majitelé originální verze dostanou papírek s kódem. Už na to kašlete, kdo chce bonusy, koupí si originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaaty Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Cau, poradi nekdo jak hrat dva v offline rezimu? Nemuzu to najit. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj jaaty jestli to je stejny jak na PS3 tak stačí když dáš normal verzi pr jednoho potom připojíš druhý ovladač a dáš tlačítko START mělo by se to hodit do splitcreen ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwan47 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Ahoj. Mám originál RE5 a chtěl bych si koupit ty 2 DLC balíčky co vyšli. Ale na českém XBOXlive to nejde sehnat. Je nějakej způsob, jak je získat legálně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.