Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vaše + a - k PSP

michalsws

Recommended Posts

Jojo máš pravdu já si třeba věcí vážim ale když ti náhodou vypadne z ruky tak je mnohem pravděpodobnější žš se zničí víc než třeba nintendo a k tý grafice no právě že některý hry maj dobrou grafiku takže ty ostatní sou odfláklý a to mě štve ale je to jenom můj názor

ale za grafuku odfláklích her neodpovida psp ale vivojaři hry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

+přenosnost, grafika (oproti NDS je to veelkeeej problém), vzhled (už 4 holky mě pozvali na rande od té doby co mám PSP , aby si na něm mohli zahrát :D ),hry, wifi, funkce netu

-moc drahý UMD, není moc verzí flashů pro 300x (jen jeden zatím), nejsou videa u Youtube apod., mulťák přes net jen s nejnovějším FW, ty UMDčka jsou trochu velký ...a nemůžeš je dát do kapsy, nepodpora Flash player, SONY se trochu vyfláklo na internetové možnosti (furt očekávám ofic. PSP Tube)

Odkaz ke komentáři

No...

+ dobrá grafika filmů, ( neříkám her, protože jsou hry, kde je grafika dobrá a jsou hry kde je grafika na hovno )

+ wifi

+ internet

- internetový prohlížeč

- mohlo by to mít alespoň nějakou malou interní paměť

Tohle nedávám jako mínus, protože je to můj názor a nwm, jestli by se to líbilo všem... Místo UMD mechaniky by se mi hodil třeba nějaký malý úložný prostůrek na paměťovky, např. když nahazuju speed tk mi to moc nejde na 8GB kartě, a kvůli tomu u sebe nosim ještě jednu gigovku.... Hodilo by se to mít v tom abych to neztratil...i když tu druhou kartu nosim v peněžence :D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
vzhled (už 4 holky mě pozvali na rande od té doby co mám PSP , aby si na něm mohli zahrát :D )

To tě moc lituju tedy, je to smutný.

K tématu...

+ tituly z PS3 na cestách (GT, LBP, Res. atp.), celkem velký display, wifi

- děsně malá výdrž na baterku (kór u PSP 3k), jen jeden analog, málo kvalitních her (ano, mínus konzole, kdyby byla konzole sebelepší, ale bez jakékoliv hry, nikdo si jí nekoupí), málo podsvětlený display, duchové na displayi u PSP 3k, občas komunita (ono těch dětí je imo u PSP daleko víc, než u NDS)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu