LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jojo máš pravdu já si třeba věcí vážim ale když ti náhodou vypadne z ruky tak je mnohem pravděpodobnější žš se zničí víc než třeba nintendo a k tý grafice no právě že některý hry maj dobrou grafiku takže ty ostatní sou odfláklý a to mě štve ale je to jenom můj názor ale za grafuku odfláklích her neodpovida psp ale vivojaři hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 no jasný ale neni to mínus konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 no jasný ale neni to mínus konzole? Ne,to opravdu není mínus konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Dobře mám svůj názor vy zase svůj nebudu s hádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Lol, prej cena :D + Co bych dodal, přenosta konzole :D - ? Snad jen ty repráky .. jo a brb. pokud vám vadí "slunko" tak proti němu nejhrajte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 +přenosnost, grafika (oproti NDS je to veelkeeej problém), vzhled (už 4 holky mě pozvali na rande od té doby co mám PSP , aby si na něm mohli zahrát :D ),hry, wifi, funkce netu -moc drahý UMD, není moc verzí flashů pro 300x (jen jeden zatím), nejsou videa u Youtube apod., mulťák přes net jen s nejnovějším FW, ty UMDčka jsou trochu velký ...a nemůžeš je dát do kapsy, nepodpora Flash player, SONY se trochu vyfláklo na internetové možnosti (furt očekávám ofic. PSP Tube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 + vzhled, to že je to multimediální zařízení na hry, hudbu a filmy, net, wifi - výdrž baterie, grafika některých her na psp, mohli by dělat lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 No... + dobrá grafika filmů, ( neříkám her, protože jsou hry, kde je grafika dobrá a jsou hry kde je grafika na hovno ) + wifi + internet - internetový prohlížeč - mohlo by to mít alespoň nějakou malou interní paměť Tohle nedávám jako mínus, protože je to můj názor a nwm, jestli by se to líbilo všem... Místo UMD mechaniky by se mi hodil třeba nějaký malý úložný prostůrek na paměťovky, např. když nahazuju speed tk mi to moc nejde na 8GB kartě, a kvůli tomu u sebe nosim ještě jednu gigovku.... Hodilo by se to mít v tom abych to neztratil...i když tu druhou kartu nosim v peněžence :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 + CFW + Hry, Filmy + Ideální na cesty + Příslušenství - Internetový prohlížeč - Viditelnost na slunci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 +WiFi,WLAN,dobre hry,atd.. -Strasne rychle se poskrabe,slaby integrovanej reprak,spanty hranï proti slunku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 +Nejen hry,totálně přenosné,kapacita,možnost přispůsobení,WiFi,WLan, Online hry, PSN -No ve hrách je špatná komunikace (i když to má mikrofon,nejde použít), proti sluníčku je 3004 super !! a souhlas, poškrábe se jenom debilům co se k tomu neumí chovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 + Lehkost a přenosnost, Hry - Grafika her (některé hry maj i dneska uděsnou grafiku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 vzhled (už 4 holky mě pozvali na rande od té doby co mám PSP , aby si na něm mohli zahrát :D ) To tě moc lituju tedy, je to smutný. K tématu... + tituly z PS3 na cestách (GT, LBP, Res. atp.), celkem velký display, wifi - děsně malá výdrž na baterku (kór u PSP 3k), jen jeden analog, málo kvalitních her (ano, mínus konzole, kdyby byla konzole sebelepší, ale bez jakékoliv hry, nikdo si jí nekoupí), málo podsvětlený display, duchové na displayi u PSP 3k, občas komunita (ono těch dětí je imo u PSP daleko víc, než u NDS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.