jedla26 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zdravím my pojedeme se školou do anglie tak potřebuji vědět jestli má oso universalní adaptér? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zdravím my pojedeme se školou do anglie tak potřebuji vědět jestli má oso universalní adaptér? Ne v UK máš jiné zásuvky, buď si pořiď redukci nebo tam PSP netahej. Pak je ještě jedna možnost koupit adaptér tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedla26 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 a kde se to da koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 v anglickém obchodě s PSP ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zásuvka je jiná, ale adaptér samotný je univerzální..stačí vyměnit jen ten koncovej kabel nebo jen redukci na UK zásuvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mtfucker Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 My také pojedeme do anglie a když mám takovou koncovku z anglie a mám na tom českej adaptér..takze mi to v anglii pujde ..:? kdyz sundám adaptér cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Kup redukci a máš to .. já mám to samé s xboxem .. taky ho mám z anglie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedla26 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zásuvka je jiná, ale adaptér samotný je univerzální..stačí vyměnit jen ten koncovej kabel nebo jen redukci na UK zásuvku No a kde bych sehnal ten koncovej kabel???kterej tam pujde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 v elektru :roll: skus se zeptat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rey5757 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 my taky jedem se školou do anglie takže mě to celkem zajíma ale vezmu si tam i nahradní zdroj na baterku..... a kolik ta uk redukce stoji??diky za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jedla26
zdravím my pojedeme se školou do anglie tak potřebuji vědět jestli má oso universalní adaptér?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts