t.eff Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 zkousim ale nechce se mi to pripojit na wifi!cim to?mam wifi rooter signal 100%vse nakonfigurovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 napis ako mas nastaveny profil v psp a posti mi tvoj config co mas v PSP v tom VLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 name : ZDARMApcSIT@centrum.cz_732244825 security none ip: 192.168.10.21 maska podsite : 255.255.255.0 brana : 192.168.10.2 DNS1 : 213.46.172.36 DNS2: 0.0.0.0 ip pc: 192.168.10.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 nejdriv zapni v pc vlc (jen zapnout), potom se v PSP nakonekti, v pc pust network stream a pak uz jen select a live stream ono to dost casto nejde v psp pripojit, kdyz uz v pc streamujes na wifi klic network stream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 jj s touto možnosťou sa môžete stretnúť u slabšieho pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mne to nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mne to nefunguje :( problem je v tych sreamoch nejako to asi locklilen pre zahranicie skus ten link na ricxTV:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 bohuzial ten mi pise unknow format, dnes som nasiel OCKOR TV a islo... uz len cakat nech to niekto haxne a napojisa na tv markiza a joj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mi to taky nejede vždycky mi to vyhodi tuhle chybu Unable to open 'mms://tv.antik.sk/markiza' jedu přesne podle navodu psp wifi najde dostane ip ale v pc stejnak jeste pred pripojenim pise tu chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 lebo antik zablokoval tie stremy! funguje to uz iba v nejakej internej sieti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 no mně to taky nejede A to všechno nastavim spustim v psp hledani a nic. Piše connecting a nic... když to chci vypnout tak dam Home naskoči yes or no dam yes piše pleas wait a zase nic Tak musim psp vypnout a zapnout:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 vsak ano, zablokovali to, je to tu aj napisane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 oh sry To jsem si nevšimnul... Ještě včera mi tu něco motoo radil no ale banan Tak to jdu smazat. Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Nevíte kde na streamu teda chytit nějakou normální CZ televizi tedy ČT 1,2 Nova nebo Prima???? nebo nevíte jak koukat na videa na fotbalzive.cz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tasyk Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 ten odkaz do toho novyho okna nejede newim jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tasyk Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 mě to nejde protože se mi nechce otevřít ten druhej odkaz a TEN JE ASI POTŘEBA CO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tasyk Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 CO je to to VLC???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 VLC je program na pc, zagoogluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 hodte sem pls link na ocko nebo alespon na nakej kterej funguje nebo neni blokovanej edit: tak stream na ocko by mel byt http://ocko.idnes.cz/stream.asp me to porad pri loadingu hazi chybu :( asi je chyba nekde na routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 yes :) teraz som to rozbehal s JOJkou :) konecne zacali vysielat online mms://jojstream.m2.livetv.sk/jojlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 the game could no be started (8002014c) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedDragCZ Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 hodte sem pls link na ocko nebo alespon na nakej kterej funguje nebo neni blokovanejedit: tak stream na ocko by mel byt http://ocko.idnes.cz/stream.asp me to porad pri loadingu hazi chybu :( asi je chyba nekde na routeru adresa streamu ocka je http://stream.idnes.cz/ocko-tv , http://ocko.idnes.cz/stream.asp je akorat adresa webu na kterym se na to muzes divat pres objekt windows media playeru na strance ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 the game could no be started (8002014c)mě to dělá to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 mě to dělá to samé mate asi nizkej FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 mate asi nizkej FWkdyž jsem to dělal tak jsem měl 3.40 OE-A teď mám 3.52 M33-2 ale ještě jsem to nezkoušeljá bych spíš řekl že ten program je na starší fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.