ryder Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Poradte jakej si mam koupit obal na PSP, hlavne aby byl protipadovej atd. ?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jedine a pouze Logitech play gear pocket, mam ho a nemuzu si stezovat ani trosicku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 11, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jedine a pouze Logitech play gear pocket, mam ho a nemuzu si stezovat ani trosicku.... jj ten je nej mam ho taky :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja ho mam taky a je best of . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Tak,ale jestli chce nejakej hodne odolnej (na ven,dovolenou,atd...) tak at si radsi koupi PlayGear Street ja ho mam hlavne kvuli tomu kdyz du treba ven a tak a je uplne super...hodim si tam karty UMDcka a du...:D Je fakt dobrej...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka71 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ja mam GM 5400 a je skvelej.Myslim ze zalezi na kazdym co od toho pozdra ceka :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kulis Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jedine Logitech playgear street je best of jeho jedina chyba je hrozna velikost ale ma hrozne moc funkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 teda nevim co ma za funkce :D ale je vaznej skvelej uz mi nekolikrat padnul na zem a ulomila se mi jen jedna nepodstatna cast ani nevim k cemu tam byla :) a psp je v nem jako v bavlnce, ptz kdyz ho nosim do skoly tak s batohem docela casto nekde narazim a podobne, ale PSP je fru t v poho Plus si tam muzes dat 3 UMD a 4 pametovky a dostanes i popruh abys to mohl nosit pres rameno (jeste jsem ho nikdy nepouzil,ptz s tim clovek vypada jak trotl :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 doporucuju Playgear Pocket ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Hele, vite co mne u Pocketu celkem sere?? Že když to nezavřeš, ůplně přesně, jako do rovna (aby to nebilo dopředu ani dozadu) tak to trochu vodírá tlačítka... nevim jak vám, ale mě to tak dělá :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 teda nevim co ma za funkce :D ale je vaznej skvelej uz mi nekolikrat padnul na zem a ulomila se mi jen jedna nepodstatna cast ani nevim k cemu tam byla :) a psp je v nem jako v bavlnce, ptz kdyz ho nosim do skoly tak s batohem docela casto nekde narazim a podobne, ale PSP je fru t v pohoPlus si tam muzes dat 3 UMD a 4 pametovky a dostanes i popruh abys to mohl nosit pres rameno (jeste jsem ho nikdy nepouzil,ptz s tim clovek vypada jak trotl :D ) Jeste dostanes takovou karabinku...:lol: Ale mas pravdu taky sem ten popruh nikdy nemel na sobe,je to hrozny... :D :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jj a tu karabinu malem bych zapomnel :D u te jsem vubec nepochopil na co je :) Ale jestli to nebudes nosit nikde v baglu a spis do kapsi nebo tak nejak tak je asi lepsi Pocket a Street je urcite pevnejsi a vic ochrani PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Hele, vite co mne u Pocketu celkem sere?? Že když to nezavřeš, ůplně přesně, jako do rovna (aby to nebilo dopředu ani dozadu) tak to trochu vodírá tlačítka... nevim jak vám, ale mě to tak dělá :( Tak to nevim me to nedela..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ja jsem si objednal s katalogu ETNIES luxusni obal na PSP se zipem, narazuvzdorne a proste vypada fakt luxusne, jen si musim pockat do jara az prijde objednavka na kram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 GM 5400 predátor - psp mi v něm spadlo asi z 1,5metrů na dlažbu a v pohodě!!!a navíc ta baterka a repráky - už bych neměnil!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ja jsem si objednal s katalogu ETNIES luxusni obal na PSP se zipem, narazuvzdorne a proste vypada fakt luxusne, jen si musim pockat do jara az prijde objednavka na kram... ten sem taky videl, da se to koupit nekde v Cechach ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jj a tu karabinu malem bych zapomnel :D u te jsem vubec nepochopil na co je :)Ale jestli to nebudes nosit nikde v baglu a spis do kapsi nebo tak nejak tak je asi lepsi Pocket a Street je urcite pevnejsi a vic ochrani PSP Ja si myslim ze ta karabinka je tam na to abys to mohl nosit nekde priply...zahaknes ju za to kam se dava ten pas a je to... Kazdopadne bych tak ven nevylezl...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ja jsem si objednal s katalogu ETNIES luxusni obal na PSP se zipem, narazuvzdorne a proste vypada fakt luxusne, jen si musim pockat do jara az prijde objednavka na kram... ten sem taky videl, da se to koupit nekde v Cechach ? Rekl bych, ze ne......objednal jsem si ho pri velke objednavce k nam na kram z USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PeterCent Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Poradte jakej si mam koupit obal na PSP, hlavne aby byl protipadovej atd. ?Dik já mám Gm 5400 Predator...a je docela dobrej, hlavně v tom že ho můžeš použít jako repráky,jako pouzdro, pak jako baterku jako stojánek...a já s nim i hraju je to krása...nebo můžeš spojit všechny ty funkce dohromady a vznikne ti nej pouzdro...i když Playgear taky neni špatnej....Doporučuju GM 5400 ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Já mám Playgear Pocket a Predátor.Doporučoval bych ten Playgear Pocket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ryder
Poradte jakej si mam koupit obal na PSP, hlavne aby byl protipadovej atd. ?Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts