tekken90 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 šedou :wohow:...všechno nejlepší do tvých osmnáctin :D...moc se neožer (ode mě to moc nesedí xD) a pořádně si to užij.... :) (i když tě asi už většina lidí tady na foru nezná :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 hey já to chtěl založit ale co seš rychlejší :D jinak taky matush ti přeju všechno nej ... i to nový xko a lety hraní online nez banu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 všeckoooo najlapší :D, už jsem si spil na tvojí počest :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Taky přeji co nejlepší do nového roku života přeji ti aby jsi nalezl mnoho nových kamaradů,něakých těch bab :) jo a jak rika zavorka bez banu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 když sem ho poznal bylo mu 15 :) ...ten čas letí :) ...vše nej a vítej mezi ty co mohou legálně chlastat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 taky preju vse nejlepsi a uzij si svobodu ale vseho s mirou:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hlavne zadnou mojoránku :D jinak GL ;) .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hodne blbej topic.zitra ma 16 co poprejete mi vse nejlepsi,hlavne od moderatoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 ^^ je videt ze ho neznas....shadow je jeden ze zakladatelu fora ty demente Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Taky přeju ;) Sice si tohle téma přečteš až asi tak za půl roku ale to je jedno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Všechno nejlepší:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hodne blbej topic.zitra ma 16 co poprejete mi vse nejlepsi,hlavne od moderatoru vypadá to že si nečetl pravidla fora :dozey: http://console-forum.net/showthread.php?t=6685 tak si je radši přečti :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Všeschno Nejlepšíí !!! btw : toho si musi pamatovat kazdej old schooler :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Vše nej. Hodně štěstí zdraví atd. atd. Hlavně to pořádně oslav, osmnáct jen jednou :D Pochybuju, že se tady vůbec ještě někdy ukážeš což mi připomíná, že by možná stálo za to založit nějakou síň slávy pro ty jež se zasloužili o rozvoj tohoto fórka >< Jo starý dobrý časy xD http://www.dutch.tym.cz/shadow_by_veskocz.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 vse nej musim taky poprat :) shadowa si pamatuju :) ale nevidel sem ho tu jak je rok dlouhej spis dyl mohl by se zase tady na foru podivat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Vše nej. Hodně štěstí zdraví atd. atd. Hlavně to pořádně oslav, osmnáct jen jednou :DPochybuju, že se tady vůbec ještě někdy ukážeš což mi připomíná, že by možná stálo za to založit nějakou síň slávy pro ty jež se zasloužili o rozvoj tohoto fórka >< Jo starý dobrý časy xD http://www.dutch.tym.cz/shadow_by_veskocz.jpg síň slávy sem založil a SW tam je :) http://console-forum.net/showthread.php?t=35604 a z prvního ročníku tam je: natelogan a gemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 btw : shadow.wizard je mozna jeden z tech, co si zalozili ucet jeste prede mnou .. Ja jsem 10. tak mozna je jeden ten z stastny devitky :lol: ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Hmm tak dik vsem ktori si spomenuli, bohuzial nemozem oslavovat, choroba ma skolila :( Tak snad o tyzden si to vynahradim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Gl & hf ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 vsechno nejlepsi, hodne stesti zdravi a hlavne se nekdy nevymlať az si udelas ridicak ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Vsechno nejlepsi Shadowko :D Hodne bab a dobreho piti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Hodně štěstí a brzo se uzdrav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts