Chance Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Čau potřeboval bych poradit jak nainstalovat LED podsvícení do PSP s průhledným krytem. Pokud tady už takový topik je tak sem ho nemohl najít. Nemohl by mi někdo poradit co vše na to potřebuju???:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 koukni sem www.acidmods.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 potřebuješ pájku a cín ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chance Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Ja jsem koukal na tu stránku ale moc tomu nerozumím. Sám jsem si vyměnil kryt na průhledný. Jenže tady ty návody jsou dost složitý a potom některý i smazaný. Nemáte nekdo podrobný návod na PSP slim přičemž nemusí být ani s reakcí na hudbu. To se mi zdá až přehnané:) Diky Chance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chance
Čau potřeboval bych poradit jak nainstalovat LED podsvícení do PSP s průhledným krytem. Pokud tady už takový topik je tak sem ho nemohl najít. Nemohl by mi někdo poradit co vše na to potřebuju???:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts