tekken90 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 Platformy: PC, PS3, Xbox 360, PSP Datum vydání: 18. září 2009 Odkazy: konzolista.cz, Gamespot, IGN Need for Speed: ShiftKdo by to jen řekl, že se po propadáku posledního Need For Speed s podtitulem Undercover, dočkáme dalšího pokračování už letos na podzim. Asi nikdo, ale zázraky se ještě dějí. Tedy alespoň v EA. EA totiž na podzim připravuje titul Need for Speed: Shift, který bude určen pro PC, PS3, Xbox 360 a PSP. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), z čehož můžeme usuzovat, že už nepůjde o tupé arkádové ježdění, které už začalo dost nudit v posledních dílech, ale hra se přesune více k simulátoru. Keith Munro z EA navíc dodal, že série NFS jak jsme ji znali od dílu Undergroundu je mrtvá a nyní přichází hra, která hráčovi dá pocit ze skutečné jízdy. Právě jízdní vlastnosti projdou největší změnou, aby odpovídaly co nejvíce realitě. Kromě změny auta budete moci měnit i vzhled řidiče. I díky tomu bylo potvrzeno, že se dočkáme i o dost více kamerových úhlů. Nyní už jen čekat, jak Need for Speed: Shift dopadne. první screen ze hry http://img18.picoodle.com/img/img18/3/1/30/f_pict383m_4ff21bd.jpg Need for Speed: Shift obrázekDnes nově představený Need for Speed: Shift měl jako doprovod první obrázek. Jistě si spousta z vás řekla, že se jedná o render a moc mu nevěnovala pozornost. On ten obrázek jako render tak trošinku vypadá, navíc hodně upravený v Photoshopu. Tedy alespoň na první pohled. Jenomže EA vzápětí kontrolovala situaci a oznámila tak, že se jedná o obrázek, který byl típnutý během hraní samotné hry. Navíc nebyl nijak upraven. Pravdu se každopádně dozvíme, až se nám bude hra prohánět na obrazovkách. Pokud obrázek skutečně pochází ze samotné hry, tak už musí být Need for Speed: Shift ve vývoji hodně dlouho. Možná si byla sama EA vědoma, že to jde se sérii z kopce, a tak svěřila další pokračování týmu, který na nový díl dostal spoustu času. Citovat
netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 :love: :love: :love: super ;) konečně snad bude zase NFS za něco stát :) Citovat
Shifter960 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 :love: :love: :love: super ;) konečně snad bude zase NFS za něco stát :) Myslíš ?? Podivej se kolik lidí toho už nakecalo. Ale tak neházejme flintu do žita a nechme se překvapit Citovat
marek_2080 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 Nikdo tu hru jeste nehral, jen videl jeden screen, kterej by udajne mel pochazet z pripravovanych NFS. Jakykoliv prispevky typu "dalsi propadak" budou mazany a ohodnoceny jako prispevky s nulovou informacni hodnotou alespon do doby, kdy bude venku vic potvrzenych informaci o hre. Citovat
Brento Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 No snad uz to delaji aspon rok (ale spis vic), pac ty ostatni NFS hry se delaly take okolo 2 let. Prvni Screen je render jak nic :) PS: Po prvnim precteni nazvu tematu jsem rozumel NFS Shit :) Citovat
tekken90 Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 Brento právě, že to render není (viz první příspěvek "Need for Speed: Shift obrázek") Citovat
En3mY Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 brento :lol::lol: nfs shit :lol: Hej ty blazne,jako jestli to bude mit poradnej framerate a takhle detailnu grafiku (pri pohledu na tu palubku sem si vzpomnel na hry od SEGY kde prevladali detaily - jako napr u 18 wheels ^^) a poradny ozvuceni a bude to v podstate simulator s tuningem (kez by to bylo zase narazniky a spoilery zvlast,zadny body kity ..) tak se mame na co tesit...snad to nedopadne jako s NFS : PS na PSP :lol: Citovat
D@w3 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 hele tak jstli to bude na kompu vypadat jako tamten screen tak tvl to je grafika jak prase!! Citovat
Zavorka Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 první screen vypadá moc dobře takový hry se mi líbí :) Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 WOW, další NFS jsem už nečekal. Podle obrázku vypdají dobře, ale aby nedopadly jako NFS: PS, kde slibovali taky jakousi odlišnost od předchozích dílů. Citovat
Zavorka Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 WOW, další NFS jsem už nečekal.Podle obrázku vypdají dobře, ale aby nedopadly jako NFS: PS, kde slibovali taky jakousi odlišnost od předchozích dílů. no tak ted to dělaj ti co dělali GTR :wohow: GTR pro mě byla pecka :) Citovat
tekken90 Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2009 Need for Speed: Shift obrázky EA hodlá letos restartovat svoji úspěšnou sérii Need for Speed a dopomoci jim tomu má nový díl s podtitulem Shift. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), což můžeme označit za velmi dobrý tah. Neměla by nás tak čekat pouhá arkáda, ale spíše realističtější závody. Velké město nyní vyměníme za okruhy a navštívíme spousty známých měst po celém světě. Dnes EA vypustila novou sadu jedenácti obrázků. Naleznete je na kartě hry http://www.konzolista.cz/novinky/need-for-speed-shift-obrazky_917.html . --------------- Citovat
tekken90 Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Need for Speed: Shift obrázky05/03/2009 Slightly Mad Studios a Electronic Arts letos vydají hru Need for Speed: Shift, která má nakopnout trošinku upadající sérii. Autoři her GT Legends a GTR 2, kteří na novém Need for Speedu pracují už přes dva roky, dnes vydali nové obrázky, které ukazují nejen nádhernou grafiku, ale i nějaká ty závodní auta, do kterých si budeme moci vlézt. Nejnovější obrázky naleznete na kartě hry http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/need-for-speed-shift_1023.html . Need for Speed: Shift vyjde na podzim pro PC, PS3, Xbox 360 a PSP. Ještě před samotným vydáním se dočkáme hratelné demoverze, kde si budeme moci kvality hry vyzkoušet. -------------------- Citovat
adiZ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Ti zas udělaj reklamy, jak kdyby měl byt konec světa a nakonec zas kopie Most Wanted :) Ale možná to bude jinak,... Bude to něco jako Gran Turismo s policajtama ;) Bude to sranda, doufám, že to vyjde i na PSP :) Citovat
Revan_ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 No na tuhle hru jsem moc zvědavý. Obrázky vypadají velice zajímavě, i když nevěřím tomu, že takhle hra bude vypadat i za chodu (: alespoň určitě ne na konzolích. Ale už jen fakt, že na tom dělaj vyvojáři GTR by mohl znamenat, že půjde minimálně o kvalitní zábavu. Ačkoli se tak trochu bojím, že je to jen jedna z dalších přehypovaných her.. //EDIT: To, že tam budou policajti snad nemyslíš vážně :)) ti mě v NFS totiž v poslední době s*ou nejvíc. Úkoly typu "nadělej co nejvíc škod" do závodní hry prostě nepatří podle mě. //EDIT 2: Mě osobně nejvíc bavila trojka, čtyřka a NFS: Porsche Unleashed :) Citovat
Kapr Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Vypada to hezky:)snad to i takovy bude:)me bavilo nak tak vsechny NFS...a jinak PRO STREET je slibena vec ktera je na NFS nova...zadny takovy tady este nebyli....tak nevim me celkem bavili-bavi...je to neco jinyho nez NFS.... Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Poslední díly NFS nemám rád. Neni v tom ta správná klasika jako dříve. Jezdit si v klídku po městě, jezdit do různejch shopu atp. NFS:Underground 2 byl nejlepší díl - to kdyby nějak obnovili tak by to byla pecka a zase by se vyšvihli na vrchol. NFS: Carbon to pomalinku začalo (poslední kloudnej díl) a potom Pro street atp. NFS jsem si kupoval kvuli tuningu, klidné jízdě po městě a pouličné honičce. Od té doby jsem si je nekoupil, neni důvod podpořid vývoj hry, která upadá:dozey: btw: nechci žádný novinky jako styl Pro street a podobně, chci pouliční jízdu po městě. Citovat
Dafli Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 že by konečně od dob Undergroundu 1 kvalitni NFS =) Citovat
Xbox360man Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 To fakt nevím . už to takových lidí bylo co říkaly jaký budou Pro Street dobrý ale pak se to samo vidělo :D Ale je zase pravda že by mohli udělat zas ňáky super díl . Tak tento bude dobrý jako předchozí před PS. Tešim se a sem na to zvědav .-) Citovat
Primátor3 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 S tou kvalitou poslednich NFS mate pravdu, ale nevim co se vam nelibi na Pro Street. Asi to proste nekomu nesedne. Me se ale dost libil, byl uplne netradicni a nebyla to zadna slatanina jako ty dily predtim, bylo tam poskozeni a dost nastavovani i ty drifty byly realnejsi. Ale co ja bych chtel aby udelali zase tu uplnou klasiku NFS, viz Hot Pursuit atd. Tyhle supersporty, to je klasika NFS :) Citovat
One-Real Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 vypada to pekne, snad me to nezklame...tesim se hlavne na psp verzi ja poprvy taky cetl shit xD Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 jj PSP verze by mohla bejt super, už se nemůžu dočkat :D Když jsem to četl poprvý, tak jsem myslel SHIT :D Citovat
xDante1986 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2009 NFS shit bude stát za to jak název vypovídá :D připravují ho dlouho? a co ? u posledních dvou dílů nám autoři tvrdili, že napraví ztracenou reputaci a jak víme a zjistili jsme tak ta reputace může spadnout ještě níže :) Citovat
tekken90 Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 23, 2009 Need for Speed Shift trailerEA hodlá letos restartovat svoji úspěšnou sérii Need for Speed a dopomoci jim tomu má nový díl s podtitulem Shift. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), což můžeme označit za velmi dobrý tah. Neměla by nás tak čekat pouhá arkáda, ale spíše realističtější závody. Velké město nyní vyměníme za okruhy a navštívíme spousty známých měst po celém světě. Dnes byl vypuštěn první trailer k této zajímavě vypadající závodní hře, který ukazuje jízdu z pohledu řidiče. Trailer naleznete kliknutím na http://www.jeuxvideo.tv/video/need-for-speed-shift.html#view:280600 http://www.konzolista.cz/novinky/need-for-speed-shift-trailer_1272.html Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.