Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need For Speed Shift


tekken90

Recommended Posts

Platformy: PC, PS3, Xbox 360, PSP

Datum vydání: 18. září 2009

Odkazy: konzolista.cz, Gamespot, IGN

Need for Speed: Shift

Kdo by to jen řekl, že se po propadáku posledního Need For Speed s podtitulem Undercover, dočkáme dalšího pokračování už letos na podzim. Asi nikdo, ale zázraky se ještě dějí. Tedy alespoň v EA. EA totiž na podzim připravuje titul Need for Speed: Shift, který bude určen pro PC, PS3, Xbox 360 a PSP. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), z čehož můžeme usuzovat, že už nepůjde o tupé arkádové ježdění, které už začalo dost nudit v posledních dílech, ale hra se přesune více k simulátoru. Keith Munro z EA navíc dodal, že série NFS jak jsme ji znali od dílu Undergroundu je mrtvá a nyní přichází hra, která hráčovi dá pocit ze skutečné jízdy. Právě jízdní vlastnosti projdou největší změnou, aby odpovídaly co nejvíce realitě. Kromě změny auta budete moci měnit i vzhled řidiče. I díky tomu bylo potvrzeno, že se dočkáme i o dost více kamerových úhlů. Nyní už jen čekat, jak Need for Speed: Shift dopadne.

první screen ze hry http://img18.picoodle.com/img/img18/3/1/30/f_pict383m_4ff21bd.jpg

Need for Speed: Shift obrázek

Dnes nově představený Need for Speed: Shift měl jako doprovod první obrázek. Jistě si spousta z vás řekla, že se jedná o render a moc mu nevěnovala pozornost. On ten obrázek jako render tak trošinku vypadá, navíc hodně upravený v Photoshopu. Tedy alespoň na první pohled. Jenomže EA vzápětí kontrolovala situaci a oznámila tak, že se jedná o obrázek, který byl típnutý během hraní samotné hry. Navíc nebyl nijak upraven. Pravdu se každopádně dozvíme, až se nám bude hra prohánět na obrazovkách. Pokud obrázek skutečně pochází ze samotné hry, tak už musí být Need for Speed: Shift ve vývoji hodně dlouho. Možná si byla sama EA vědoma, že to jde se sérii z kopce, a tak svěřila další pokračování týmu, který na nový díl dostal spoustu času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 342
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Nikdo tu hru jeste nehral, jen videl jeden screen, kterej by udajne mel pochazet z pripravovanych NFS. Jakykoliv prispevky typu "dalsi propadak" budou mazany a ohodnoceny jako prispevky s nulovou informacni hodnotou alespon do doby, kdy bude venku vic potvrzenych informaci o hre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brento :lol::lol: nfs shit :lol:

Hej ty blazne,jako jestli to bude mit poradnej framerate a takhle detailnu grafiku (pri pohledu na tu palubku sem si vzpomnel na hry od SEGY kde prevladali detaily - jako napr u 18 wheels ^^) a poradny ozvuceni a bude to v podstate simulator s tuningem (kez by to bylo zase narazniky a spoilery zvlast,zadny body kity ..) tak se mame na co tesit...snad to nedopadne jako s NFS : PS na PSP :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Need for Speed: Shift obrázky

EA hodlá letos restartovat svoji úspěšnou sérii Need for Speed a dopomoci jim tomu má nový díl s podtitulem Shift. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), což můžeme označit za velmi dobrý tah. Neměla by nás tak čekat pouhá arkáda, ale spíše realističtější závody. Velké město nyní vyměníme za okruhy a navštívíme spousty známých měst po celém světě. Dnes EA vypustila novou sadu jedenácti obrázků. Naleznete je na kartě hry http://www.konzolista.cz/novinky/need-for-speed-shift-obrazky_917.html .

---------------

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
Need for Speed: Shift obrázky

05/03/2009

Slightly Mad Studios a Electronic Arts letos vydají hru Need for Speed: Shift, která má nakopnout trošinku upadající sérii. Autoři her GT Legends a GTR 2, kteří na novém Need for Speedu pracují už přes dva roky, dnes vydali nové obrázky, které ukazují nejen nádhernou grafiku, ale i nějaká ty závodní auta, do kterých si budeme moci vlézt. Nejnovější obrázky naleznete na kartě hry http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/need-for-speed-shift_1023.html . Need for Speed: Shift vyjde na podzim pro PC, PS3, Xbox 360 a PSP. Ještě před samotným vydáním se dočkáme hratelné demoverze, kde si budeme moci kvality hry vyzkoušet.

--------------------

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na tuhle hru jsem moc zvědavý. Obrázky vypadají velice zajímavě, i když nevěřím tomu, že takhle hra bude vypadat i za chodu (: alespoň určitě ne na konzolích. Ale už jen fakt, že na tom dělaj vyvojáři GTR by mohl znamenat, že půjde minimálně o kvalitní zábavu. Ačkoli se tak trochu bojím, že je to jen jedna z dalších přehypovaných her..

//EDIT: To, že tam budou policajti snad nemyslíš vážně :)) ti mě v NFS totiž v poslední době s*ou nejvíc. Úkoly typu "nadělej co nejvíc škod" do závodní hry prostě nepatří podle mě.

//EDIT 2: Mě osobně nejvíc bavila trojka, čtyřka a NFS: Porsche Unleashed :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Poslední díly NFS nemám rád. Neni v tom ta správná klasika jako dříve. Jezdit si v klídku po městě, jezdit do různejch shopu atp. NFS:Underground 2 byl nejlepší díl - to kdyby nějak obnovili tak by to byla pecka a zase by se vyšvihli na vrchol. NFS: Carbon to pomalinku začalo (poslední kloudnej díl) a potom Pro street atp.

NFS jsem si kupoval kvuli tuningu, klidné jízdě po městě a pouličné honičce. Od té doby jsem si je nekoupil, neni důvod podpořid vývoj hry, která upadá:dozey:

btw: nechci žádný novinky jako styl Pro street a podobně, chci pouliční jízdu po městě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

To fakt nevím . už to takových lidí bylo co říkaly jaký budou Pro Street dobrý ale pak se to samo vidělo :D

Ale je zase pravda že by mohli udělat zas ňáky super díl . Tak tento bude dobrý jako předchozí před PS.

Tešim se a sem na to zvědav .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou kvalitou poslednich NFS mate pravdu, ale nevim co se vam nelibi na Pro Street. Asi to proste nekomu nesedne. Me se ale dost libil, byl uplne netradicni a nebyla to zadna slatanina jako ty dily predtim, bylo tam poskozeni a dost nastavovani i ty drifty byly realnejsi.

Ale co ja bych chtel aby udelali zase tu uplnou klasiku NFS, viz Hot Pursuit atd. Tyhle supersporty, to je klasika NFS :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Need for Speed Shift trailer

EA hodlá letos restartovat svoji úspěšnou sérii Need for Speed a dopomoci jim tomu má nový díl s podtitulem Shift. Za vývojem hry stojí tým Slightly Mad Studios (GT Legends a GTR 2), což můžeme označit za velmi dobrý tah. Neměla by nás tak čekat pouhá arkáda, ale spíše realističtější závody. Velké město nyní vyměníme za okruhy a navštívíme spousty známých měst po celém světě. Dnes byl vypuštěn první trailer k této zajímavě vypadající závodní hře, který ukazuje jízdu z pohledu řidiče. Trailer naleznete kliknutím na http://www.jeuxvideo.tv/video/need-for-speed-shift.html#view:280600

http://www.konzolista.cz/novinky/need-for-speed-shift-trailer_1272.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu