flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Chci si koupit druhý PSP ale nechci další černý přemejšlel sem o růžovym hráli už jste někdo na něm mě příde ta barva strašně křiklavá aby mě nebila při hraní do očí. Nebo snad bílý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nechápu,k čemu druhý PSP...ely kdž už...tak bílý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 kup si bile, nebo cerne a dej si na neho chrom kryt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nechápu,k čemu druhý PSP...ely kdž už...tak bílý... ze ségrou budem pařit, ale jinak pořád si bere moje a tak kupuju další, prostě chci druhý :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol: jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Kup si byli PSP!!!To je to nejlepsi co je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 njn ruzova je ruzova tenchromovej som mal doma a nic moc cerna je cerna:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 To mě se moc nelibi ta ružova!Ale černa a bila ty jsou good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Bíláá... líbí se mi čim dál tim víc :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Bílá...to je jasná volba :D ....akorát se obcas trosku spini analog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jj pracda :-) Analog je dost cernej :lol: Ale jinak PSP je bily jako snih ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol: jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :) je ji deset let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 naco potrebujes dve psp toje zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 hej altichy ty nejses asi normalni se zeptas na co ho potrebuje kdyz tady o tom je nekolik postu nad tebou ... ja vim ze chces huntit posty ale tim ze se zeptas na to , na co se uz zeptalo nekolik lidi a predtim pises do 4 mesice staryh topicu to je pro me spam ... btw. kup bily ... sam ho mam a sem spokojenej neni na nem videt otisky prstu jako na cernym ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Kámoš má růžový, pařil sem na tom a když paříš ti je jedno jakou to má barvu :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Borec od nás ze třídy jsi ho koupil před týdnem mno co málem jsem se poblil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 tak vyhoda psp pink je i v jeho cene, videl sem ho nekde v base packu za 3000(nvm teda wf),.. kdyz najdu odkaz, tak vam ho sem hodim.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 tak vyhoda psp pink je i v jeho cene, videl sem ho nekde v base packu za 3000(nvm teda wf),.. kdyz najdu odkaz, tak vam ho sem hodim.. ;) Tak jasný že je levnější proto si ho asik ten borec koupil,ale prostě tak jak vypadá tak to se enzdá ani že by to mělo umět to co černý PSP :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 bila v tom je sila a tudiz jasna volba :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 kup si růžové , punk is not deat :) ne tet vážně kup si bílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 rekl bych to asi jako narliza :D punk is not dead ale stejne si kup bile :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
flY1
Chci si koupit druhý PSP ale nechci další černý přemejšlel sem o růžovym hráli už jste někdo na něm mě příde ta barva strašně křiklavá aby mě nebila při hraní do očí.
Nebo snad bílý?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts