Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hráli už jste na PSP Pink?

flY1

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :)

j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :)

j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol:

jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :)

Odkaz ke komentáři

• 0

jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :)

je ji deset let

Odkaz ke komentáři

• 0

hej altichy ty nejses asi normalni se zeptas na co ho potrebuje kdyz tady o tom je nekolik postu nad tebou ... ja vim ze chces huntit posty ale tim ze se zeptas na to , na co se uz zeptalo nekolik lidi a predtim pises do 4 mesice staryh topicu to je pro me spam ...

btw. kup bily ... sam ho mam a sem spokojenej neni na nem videt otisky prstu jako na cernym ...

Odkaz ke komentáři

• 0
tak vyhoda psp pink je i v jeho cene, videl sem ho nekde v base packu za 3000(nvm teda wf),.. kdyz najdu odkaz, tak vam ho sem hodim.. ;)

Tak jasný že je levnější proto si ho asik ten borec koupil,ale prostě tak jak vypadá tak to se enzdá ani že by to mělo umět to co černý PSP :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu