flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Chci si koupit druhý PSP ale nechci další černý přemejšlel sem o růžovym hráli už jste někdo na něm mě příde ta barva strašně křiklavá aby mě nebila při hraní do očí. Nebo snad bílý?
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Nechápu,k čemu druhý PSP...ely kdž už...tak bílý...
0 modry.neon Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 kup si bile, nebo cerne a dej si na neho chrom kryt....
0 flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Nechápu,k čemu druhý PSP...ely kdž už...tak bílý... ze ségrou budem pařit, ale jinak pořád si bere moje a tak kupuju další, prostě chci druhý :wink:
0 Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :)
0 flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol:
0 Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol: jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :)
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Kup si byli PSP!!!To je to nejlepsi co je :-)
0 mootoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 njn ruzova je ruzova tenchromovej som mal doma a nic moc cerna je cerna:D
0 mansda36 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 To mě se moc nelibi ta ružova!Ale černa a bila ty jsou good!
0 WItekS Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Bíláá... líbí se mi čim dál tim víc :):)
0 Kubiis Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Bílá...to je jasná volba :D ....akorát se obcas trosku spini analog
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 jj pracda :-) Analog je dost cernej :lol: Ale jinak PSP je bily jako snih ;-)
0 flY1 Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 jo tak kdyz mas prachy a mas uz dost prislusenstvi na to svoje PSP tak proc nekoupit dalsi PSP abych moh parit treba se segrou nebo bych moh pucit dycky nakymu kamosovi jedno a s nim pak parit :) ve dvou je to dycky zabavnejsi :) j kdyť jo mám doma nějáký prachy válej se tady to je radši do něčeho zainvestuju a budu si na ségře kompenzovat to, že mě všichni ve všech hrách porážej :lol: jj :D ja parim akorat ve skole s kamosem ktrej ma taky PSP ale ten me taky porazi :D:D mimochodem kolik je tvy segre? :) je ji deset let
0 altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2007 naco potrebujes dve psp toje zajimavy
0 Capricorne Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2007 hej altichy ty nejses asi normalni se zeptas na co ho potrebuje kdyz tady o tom je nekolik postu nad tebou ... ja vim ze chces huntit posty ale tim ze se zeptas na to , na co se uz zeptalo nekolik lidi a predtim pises do 4 mesice staryh topicu to je pro me spam ... btw. kup bily ... sam ho mam a sem spokojenej neni na nem videt otisky prstu jako na cernym ...
0 Rajce Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2007 Kámoš má růžový, pařil sem na tom a když paříš ti je jedno jakou to má barvu :!:
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 Borec od nás ze třídy jsi ho koupil před týdnem mno co málem jsem se poblil :)
0 defuckto69 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 tak vyhoda psp pink je i v jeho cene, videl sem ho nekde v base packu za 3000(nvm teda wf),.. kdyz najdu odkaz, tak vam ho sem hodim.. ;)
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 tak vyhoda psp pink je i v jeho cene, videl sem ho nekde v base packu za 3000(nvm teda wf),.. kdyz najdu odkaz, tak vam ho sem hodim.. ;) Tak jasný že je levnější proto si ho asik ten borec koupil,ale prostě tak jak vypadá tak to se enzdá ani že by to mělo umět to co černý PSP :-D
0 Dark7 Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 bila v tom je sila a tudiz jasna volba :D;)
0 narliza Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 kup si růžové , punk is not deat :) ne tet vážně kup si bílí
0 kachnak Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2007 rekl bych to asi jako narliza :D punk is not dead ale stejne si kup bile :)
Otázka
flY1
Chci si koupit druhý PSP ale nechci další černý přemejšlel sem o růžovym hráli už jste někdo na něm mě příde ta barva strašně křiklavá aby mě nebila při hraní do očí.
Nebo snad bílý?
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts