Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Under Siege


tekken90

Recommended Posts

Platformy: PS3

Datum vydání: 2009

Under Siege obrázky

Seed Studios dnes vydalo konečně první obrázky k doposud hodně tajemnému projektu Under Siege, který se připravuje na Playstation 3. Ačkoliv obrázky ukazují ingame záběry ( http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/under-siege_1029.html ) , moc z nich chytří nejsme. Pokud bychom si měli tipnout, půjde o nějakou strategii nebo menší PSN hru. Snad se brzy dočkáme více, protože nová exkluzivní hra může PS3 jenom pomoci. Seed Studios mají za sebou doposud jen menší projekty pro Nintendo DS, jak se jim podaří vstoupit na PS3 scénu, teprve uvidíme.

Under Siege odhalen - klon Age of Empires

Dnes jsme vám přinesli první 2 obrázky ze hry Under Siege. Ty pocházejí z Apha verze hry, které uveřejnil hlavní designér hry Bruno Ribeiro. Ten se trošinku I o hře rozpovídal a konečně objasnil, co že je Under Siege za hru. Takže první předpoklady byly správné. Jde o real time strategii, která se odehrává ve fantasy světě, plného kouzel a nadpřirozených věcí. Kromě kampaně pro jednoho hráče bude hra obsahovat I online multiplayer. Navíc Bruno Ribeiro sdělil, že velkou součástí hry bude I hráči generovaný obsah. Budou si tak moci vytvářet nové mapy nebo jednotky a poté je sdílet mezi kamarády a ostatními hráči. Under Siege vyjde exkluzivně pro Playstation 3 v roce 2009.

Under Siege - doplňující informace

12/02/2009

Nedávno jsme vás informovali o strategii Under Siege, kterou kutí portugalští vývojáři ze Seed Studios. Nyní nám vývojáři poskytli doplňující informace, o které se s vámi rádi podělíme. Under Siege je RTT (Real Time Tactics) hra, která je zaměřená převážně na velké boje, bez nějakého zásadního sbírání surovin a budování říše. Kromě hry pro jednoho hráče, která by měla být velmi rozsáhlá, bude hra podporovat i split-screen multiplayer. O počtu map, a jestli hra bude podporovat I online hru, nás budou vývojáři ještě informovat. Under Siege vyjde exkluzivně na Playstation Network ještě tento rok. O Blu-ray vydání se zatím neuvažuje. Samozřejmostí bude i podpora tolik oblíbených trofejí. Více brzy v našem preview.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu