tekken90 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC Datum vydání: 2009 Q2 Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers Batman se ukázal v novém traileru Už dříve vyšel trailer pro hru Batman Arkham Asylum, na níž pracuje EIDOS a Rocksteady, který nám ukázal jen ponuré prostředí Gothamu ( http://www.gametrailers.com/player/42999.html ) . Nyní už vývojáři z Rocksteady vydali trailer, který ukazuje i několik záběrů ze samotného hraní ( http://www.gametrailers.com/player/44909.html ) . Věznice Arkham je plná psychopatů a maniaků, kteří jsou z ničeho nic propuštěni. Vaším úkolem tak bude pochytat všechny zločince a hlavně zastavit Jokera, který uteče z křesla smrti. Hra vám umožní volný pohyb - otevřený svět, ale jestli to bude plus, uvidíme až koncem roku, kdy hra vyjde na X360 a PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Tenhle trailer jsem si zrovna dneska prohlizel... ta hra bude super, Joker je uplne uzasnej... jako v Dark Knightovi... a ta zapletka, naprosto Jokerovska :-) Tesim se krome ty atmosfery i na gameplay, bitky vypadaj zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 hra vypadá naprosto super, uvidíme jak to vyjde, každopádně se máme na co těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassi Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Jj až vyjde hned kupuju a to mi nikdo nerozmluvi :D, doufám že až bude potom někdy dalsší batman že bude třeba volný pohyb po městě např. v batmobilu, možnost používat ty jeho vychytávky na lezení budov atd.... třeba seskok z budovy pomocí pláště :D to budu uplně 100% spokojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Jj až vyjde hned kupuju a to mi nikdo nerozmluvi :D, doufám že až bude potom někdy dalsší batman že bude třeba volný pohyb po městě např. v batmobilu, možnost používat ty jeho vychytávky na lezení budov atd.... třeba seskok z budovy pomocí pláště :D to budu uplně 100% spokojenej :D zatím se budeš muset spokojit s tímto...bohužel hra na motivy filmu The Dark Knight byla zrušena :( .. je to škoda, vypadala parádně a měla volné město...s velikostí + - jako v GTA4 Jak to bylo s hrou Dark Knight Jak jistě víte, EA ve spolupráci s Pandemic Brisbane připravovala hru Dark Knight, podle stejnojmenného filmu s netopýřím mužem. Jenomže nikdy se hra nedostala na pulty a nyní se konečně ukazuje, co za potopenou hrou stojí. Za vše podle kotaku můžou velké ambice, které vývojáři z Pandemicu měli. Chtěli totiž zpracovat Batmana jako open-world hru, což jim zlomilo nakonec vaz. Vývojáři totiž nejprve použili engine z připravované hry Saboteur, jenomže ten vůbec nebyl stavěn pro open-world. Výsledkem tak byly neustálé úpravy. Když už se zdálo, že engine poběží tak jak má, objevovaly se další problémy, což zapříčinilo, že na hře v jednu chvíli pracovalo až 130 lidí. Podle zdroje z Pandemic Brisbane vypadala hra v Saboteur enginu velmi pěkně, ale bohužel běžela pouze na 5 fps, což jak jistě všichni víte, je nehratelné. Kino premiéra se tak nestihla a vývojáři dostali poslední šanci. Musí stihnout na čas, až budou z pultů prodejen mizet DVD a Blu-ray disky s Dark Knightem. Jenomže jak se datum blížilo, hra stále nebyla hotová a EA se tak rozhodla hru odpískat. Navíc v té době končily i licenční práva, tak se stejně nedalo nic dělat. Obrázky z The Dark Knight O zrušené hře na motiv filmu The Dark Knight toho bylo napsáno už opravdu hodně. Ať už je pravda jakákoliv, nyní se objevily obrázky link , které ukazují město Gotham, právě ze zrušené hry The Dark Knight. Obrázky jsou sice moc tmavé a nejde tak z nich moc vyčíst, ale na jednom najdeme i celou mapu města. Můžeme tak vidět detailně vymodelovaný Gotham, který by mohl směle konkurovat New Yorku z GTA4. Nezbývá než ne na obrázky podívat a uronit slzu za zrušenou hru. obrázky: http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/the-dark-knight-(zruseno)_1020.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Nikdo jste to nehral? Mne se to dost libi.. ten smysl pro detail... a to hledani Riddlerovych hadanek je supr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Hral sem demo na PC, ale moc me to neoslovilo. Technicky je to dobre zpracovane a i grafika se mi libi, ale je tam na muj vkus malo pohybu/uderu a hlavne zadna krev :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tak pokud si myslis ze tam je malo pohybu tak pro tebe jsou hry typu tekken nebo stret fightrs.Jinak ja mam demo na ps3 a az trochu slevni hned kupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ja uz ho dohral a porad me bavi. Jsou tu jakesy areny ve kterych proti vam chodi nepratele a vy za ne dostavate body nebo arena ve ktere mate protivniky zlikvidovat na cas. Po graficke i hratelne strance naprosto supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Taky se divím, že tuhle hru tady hraje/hrálo tak málo lidí... pro mě jeden z kandidátů na hru tohohle roku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Taky se divím, že tuhle hru tady hraje/hrálo tak málo lidí... pro mě jeden z kandidátů na hru tohohle roku ;) Presne:) paradni pribeh, system boje vypada ze zacatku jednoduse, ale perfektne ho zvladnout da poradne zabrat. A vubec vsechny detaily jsou zde dotazene jak jen to slo ( Dokonce ke konci hry Batmanovy zacina rust strniste:) )... muzu jen doporucit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Já Batmana taky projel a byl fakt výbornej,grafika,hratelnost,ozvučení (bitky byli parádní) všechno mi sedlo,dal jsem ho za dva dlouhý večery a fakt jsem se bavil..po Uncharted2 druhá nejlepší hra roku. Taky jsem se divil že se tu o něm moc nepíše.. Araym,jojo fousky mu rostli a taky měl čim dál víc potrhanej plášť..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasikX Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dohrál jsem to na dva zátahy, pro mne zatím jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tahle hra mě z ukázek zaujala. Nechce někdo napsat nějakou recenzi jestli to stojí za koupi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tahle hra mě z ukázek zaujala. Nechce někdo napsat nějakou recenzi jestli to stojí za koupi?jestli máš rád batmana,lepší hra s nim neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 To právě ani ne nejsem nějakej nadšenec do her jako spiderman a podobně na motivy komiksů, ale tahle hra vypadá že je spracovaná na skvělé úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcik Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 pls poradte jak se da ulozit hra v batmanovi ja to nemuzu nikde najit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Neuklada se nahodou sama na urcenych checkpointech? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcik Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 no asi jo jinak nvm kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 uklada se sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 :D:D:Djo ukládá se sama je to super hra dohráno na easy a zachvilku bude i na normal:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Neměl jste někdo GOTY edici ? CHci si hru koupit a nevím asi mám investovat víc peněz do GOTY kde je s 3D (vím že to 3d je to základní s dvoubarevnými brýlemi ), stojí to 3D za to nebo se na to mám vyprdnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pařmen1468625454 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 podle mne jeto dost dobry takže ji koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.