Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F.E.A.R. 2: Project Origin


tekken90

Recommended Posts

fearalma_2.jpg

Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC

Datum vydání: 13.2. 2009

Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers

F.E.A.R. 2: Project Origin se připomíná

F.E.A.R. 2: Project Origin vtrhne na naše televizní obrazovky začátkem příštího roku a tak je nejlepší čas si hru připomenout novými obrázky, které se právě objevily na internetu. Ty představují nádhernou grafiku a některé hororové pasáže, které si určitě hráči zapamatují na hodně dlouho. Nové obrázky z F.E.A.R. 2: Project Origin naleznete na kartě hry link . Na závěr ještě připomeneme, že Monolith Productions připravuje na začátek roku demoverzi, aby si mohl každý vyzkoušet, jestli stojí za tuto hru utratit peníze. F.E.A.R. 2: Project Origin vychází příští rok 17. 2., a bude zajímavé, jak si povede v souboji s další podobně zaměřenou hrou, která vychází ve skoro stejném termínu, a to s Killzone 2.

F.E.A.R. 2 na všech platformách velkým zážitkem

Už za necelé dva měsíce vyjde F.E.A.R. 2 Project Origin, který těsně naváže na předchozí díl. Datadisky Extraction Point a Perseus Mandate, které vyšly na PC a Xbox 360 jsou podle vývojářů jen alternativním koncem, na které vůbec nebrali ohled. Dokonce se obávají, že by tyto nepovedené datadisky mohly uškodit prodejům druhého dílu. Tak snad nás demoverze přesvědčí, že za tu koupi F.E.A.R. 2 Project Origin bude stát. Dave Matthews se dále vyjádřil, že se snažili, aby všechny tři verze přinesly skvělý zážitek, ale pokud by měl vzít jednu, byla by to ta pro PC, která vypadá nejlépe. Zároveň ale dodal, že ani ty konzolové nehrají druhé housle a vypadají fantasticky. F.E.A.R. 2 Project Origin vychází 13. 2. 2009.

F.E.A.R. 2: Project Origin demoverze pro všechny

Všichni ti, kteří si koupí lednový Qore na PSN, budou mít možnost si stáhnout v polovině měsíce (15. ledna) demoverzi na očekávaný akční titul F.E.A.R. 2: Project Origin. Warner Bros. dnes potvrdil i demoverzi dostupnou naprosto všem. Ta vyjde pro PlayStation Network a Xbox Live Marketplace koncem měsíce. Přesné datum bude ještě v následujících dnech upřesněno. F.E.A.R. 2: Project Origin by měl překvapit hlavně dobře pojatým příběhem, nádhernou grafikou, hororovou atmosférou a především skvělou akcí. Jak se mu to povede, uvidíme v polovině února, kdy vletí na pulty obchodů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

obrovský překvapení :D. jednička mě poměrně bavila ale od dvojky sem nic nečekal a kdybych se nenudil doma tak bych ju snad ani nezkusil, ale ta atmosféra je tam skvělá. jednička mě bavila, ne ale jako horor. byla to dobrá FPS. tohle je vynikající hororová fps. nevim možná je to tou 82cm tv a faktem že sem to hrál v noci, ale i v tom demu sem se občas lekl. míření je naprosto skvělí/tam hodně vede proti killzone ale porovnávat tyhle hry by byl nesmysl.. jen to ovládání je fakt skvělý :D/ grafický zpracování je výborný neviděl sem nějaký bugy apod.(vlastně jen jeden sem našel na obloze.. taková čára která dělá vodoznak. není skoro vidět :D) ale jak říkám hoodně mě to překvapilo a uvažuju o koupi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu