b0x3r305 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Cawz mam otazku jakej roter bych mel koupit aby mi sel pripojit internet zaroven na xko i na pc.. mym poskytovatelem internetu je UPC mam od nich akorat nejakej zakladni modem.. diky za kazdou smysluplnou radu.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Kup jakýkoliv router. Pokud potřebuješ s wifi, tak kup s wifi. D-link, edimax, TP-link...řešilo se tu už mockrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 to je mozny ze se to tu uz resilo ale myslel sem jako jestli byste mohly nekdo hodit primo link na nejaky router aby byl co nejlevnejsi nebo alespon cely nazev toho routru.. ja se vto totiz vubec neviznam.. proste mi vede do modemu koaxialni kabel bo jak se to menuje a z modemu pak ethernetovej (normalni sitovej kabel) :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Co myslíš tím "co nejlevnější"? Já bych ti doporučil třeba tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Kup tenhle, bude stačit v pohodě taky se poohlížím po nějakym, abych nemusel pořád pendlovat s kabelem mezi Xkem a PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Kup jakýkoliv router. Pokud potřebuješ s wifi, tak kup s wifi. D-link, edimax, TP-link...řešilo se tu už mockrát Jakykoliv urcite ne, jsou routery, ktery maji takove nastaveni, nebo spis nemaji takove nastaveni, aby tam xbox live 100% bezel. Priklad, tento router NENI kompatibilni s xbox live: http://wifi.aspa.cz/zyxel-prestige-334-ethernet-brana-4-port-z18564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 no tak ten bezdaratovy je mi urcite knicemu protoze to mam vedene dratem.. jinak switche nevim jestli to umi preves IP adresi aby se to rozbehlo na 100% proze uz sem jeden zkousel a kdyz sem nastavil network settings v xku posle ipcek v pc viz-> spustit->cmd->ipconfig/all tak mi to pak vyhodilo na pc ze uz je pourivana stejna ip na jinem zarizeni.. jestli ma trebas nekdo primo zkusenost s internetem od UPC jednba se konkretne o myslim 8mb/2mb/s a jaky router pouzivate.. jinak zatim dekuji za odkazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 a tim co nejlevnejsi myslim trebas okolo 500kc.. jen aby nestal trebas 1k :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 no tak ten bezdaratovy je mi urcite knicemu protoze to mam vedene dratem.. jinak switche nevim jestli to umi preves IP adresi aby se to rozbehlo na 100% proze uz sem jeden zkousel a kdyz sem nastavil network settings v xku posle ipcek v pc viz-> spustit->cmd->ipconfig/all tak mi to pak vyhodilo na pc ze uz je pourivana stejna ip na jinem zarizeni.. jestli ma trebas nekdo primo zkusenost s internetem od UPC jednba se konkretne o myslim 8mb/2mb/s a jaky router pouzivate.. jinak zatim dekuji za odkazy Já mám internet od UPC a mám tenhle router: Asus WL 520-gC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46093 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Já mám internet od UPC a mám tenhle router:Asus WL 520-gC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46093 no prave ze tenhle je pro me spatny hned ve dvou vecech a to za 1. ze je bezdratovy-> ja bych to chtel pres ethernetovej kabel a za 2. je prave drahej jak sem psal :( ale jinak dik PS: a ktomuto routru bych teda potreboval ten wirelles primas k xku?? jestli tomu dobre rozumim..?? jinak ten modem co mi sem od UPC dali je tento.. -> http://www.lica.cz/produkt-EPC2100-kabelovy-modem-docsis-eurodocsis-1-0-1-1-2-0.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Jakykoliv urcite ne, jsou routery, ktery maji takove nastaveni, nebo spis nemaji takove nastaveni, aby tam xbox live 100% bezel.Priklad, tento router NENI kompatibilni s xbox live: http://wifi.aspa.cz/zyxel-prestige-334-ethernet-brana-4-port-z18564 Aha, no ok :) Mohl by jsi mi prosím napsat důvod? Zajímá mě to no tak ten bezdaratovy je mi urcite knicemu protoze to mam vedene dratem.. jinak switche nevim jestli to umi preves IP adresi aby se to rozbehlo na 100% proze uz sem jeden zkousel a kdyz sem nastavil network settings v xku posle ipcek v pc viz-> spustit->cmd->ipconfig/all tak mi to pak vyhodilo na pc ze uz je pourivana stejna ip na jinem zarizeni.. jestli ma trebas nekdo primo zkusenost s internetem od UPC jednba se konkretne o myslim 8mb/2mb/s a jaky router pouzivate.. jinak zatim dekuji za odkazy Když jsme měli internet od UPC, pomužíval jsem přímo ten router, co jsem ti dával odkaz. Pokud opravdu preferuješ router bez wifi, i do budoucna, tak kup něco jako toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Aha, no ok :) Mohl by jsi mi prosím napsat důvod? Zajímá mě to Například tento router je uveden na oficiálním seznamu nekompatibilních zařízení. Když trošku zapátráš na googlu, tak zjistíš, že má problém s NATem a nelze se z něj na xbox live připojit. Sám výrobce uvádí, že router npodporuje nastavení NAT na Open. Tady je seznam nekompatibilnich routeru: Netgear FR114P MR314 MR314 RP114 RP334 RP334 RT314 RT314 RT311 RT311 SMC 7004VBR v 1.03 ZyXel Prestige 314 v 3.20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Aha, no ok :) Mohl by jsi mi prosím napsat důvod? Zajímá mě toKdyž jsme měli internet od UPC, pomužíval jsem přímo ten router, co jsem ti dával odkaz. Pokud opravdu preferuješ router bez wifi, i do budoucna, tak kup něco jako toto takze rikas ze kdyby sem tenhle koupil tak to na 1 000 000% pujde?? nerad bych koupil neco co by pak neslo dik :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 no prave ze tenhle je pro me spatny hned ve dvou vecech a to za 1. ze je bezdratovy-> ja bych to chtel pres ethernetovej kabel a za 2. je prave drahej jak sem psal :( ale jinak dik PS: a ktomuto routru bych teda potreboval ten wirelles primas k xku?? jestli tomu dobre rozumim..?? jinak ten modem co mi sem od UPC dali je tento.. -> http://www.lica.cz/produkt-EPC2100-kabelovy-modem-docsis-eurodocsis-1-0-1-1-2-0.htm já ten router používám a žádné problémy nemám. to že je wifi, neznamená že k němu nepřipojíš xko kabelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Já mam ten zyxel prestige 334... a divil jsem sem, že nemám furt NAt open... vrtalo mi to hlavou :-)... tak díky, zjistil jsem ,že nepodporuje XBOX live... tak kupuju novy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Já mam ten zyxel prestige 334... a divil jsem sem, že nemám furt NAt open... vrtalo mi to hlavou :-)... tak díky, zjistil jsem ,že nepodporuje XBOX live... tak kupuju novy... Zkus aktualizovat verzi firmware na vyssi nez 3.20, to by snad melo ten problem opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Co myslíš tím "co nejlevnější"? Já bych ti doporučil třeba tento tak tenhle mam taky a ma do nej pichnute dva xboxy pres lan a dva notasy jedu pres wifi a naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 pokud chceš nejlevnějši tak asi tenhle http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-r402m-ethernet-router-4-port-switch-z64973 mam ho taky asi 2roky a jede vpohodě EDIT:jo a mam taky poskytovatele UPC a jede dobre a nakej cas sem tam měl i zapojeny notas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 prakticky tam je jedno co tam mas ale kdyz si koupis neco jako mam ja viz link tak to je investice dopredu pro budouci veci co potrebuju taky net http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46093 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Já mam ten zyxel prestige 334... a divil jsem sem, že nemám furt NAt open... vrtalo mi to hlavou :-)... tak díky, zjistil jsem ,že nepodporuje XBOX live... tak kupuju novy... Stránky na firmware 3,60, kdyby někdo potřeboval :D http://www.zyxel.cz/web/support_download_result.php?Material_indexflag=20040906164737&PC4Name=P-334 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 dekuji vsem hlavne uzivateli david7090 ten napsal presne to co sem si pral :) myslim ze ted uz to je vyresene tak prosim lock! dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
b0x3r305
Cawz mam otazku jakej roter bych mel koupit aby mi sel pripojit internet zaroven na xko i na pc.. mym poskytovatelem internetu je UPC mam od nich akorat nejakej zakladni modem.. diky za kazdou smysluplnou radu.. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts