Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Gameboot


Brake

Otázka

Ahoj.. vim zeuz tu je par topicu o gamebootech ale ja sem jich hodne prolezl ale porad nevim presne jak na to :( muzete i nekdo poradit jak si mam teda do PSP hodiot ten gamboot? vim ze se to ma dat nejak do flash 1 nebo 0 ale vubec nevim jak to tam mam dat a nechci si to pokazit...no a taky nevim jestli teda muism pred tim neco toho flash vymazat nebo ne a taky chci jeste poprosit jestli by mi tady nedko dal ten gameboot Slash and Blood(Prince of Persia) jsem totiz ve fupu a nemuzu sosnout cely ten pakl tech 200 gamebootu atd.....FW mam 3.03 OE-C....tak jestli byste mi pls nedko rekl jak to mam presne udelat..diky moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

stáhni si FW3.02 OE Customizer

nahraj do X:/PSP/GAME150

soubor s gamebootem se musí jmenovat gameboot.pmf ten nahraj na ROOT (X:/).

spusť FW3.02 OE Customizer a v menu zvol Copy Gameboot from ms0:/gameboot.pmf

a gameboot je zapsán:)

jede to i na FW 3.10,takže se neboj názvu:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

a dyz si chci zmenit font tak staci to v tom customizeru dat neco s tim fontem a zmeni se ti nebo musis nejdriv dat naky ten font na root?

EDIT: tak sem to zkusil a napsalo mi to file missing takze tam naky ten font budu muset strcit :) nevite kde jsou nejake fonty na stahnuti? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

každopádně to jde i jednodušeji na custom fw. 3.03.

Pustis recovery (R tlacitko pri startu) -> advanced -> USB Flash0 (pripoji se jako vymeny disk....neco jako mp3 prehravac). No a pak jednoduse nakopirujes (tedy prepises) soubor s novym fontem (musi se jmenovat ltn0.pgf) do slozky x:\font\...kde x je jednotka flash0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu