Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XFPS adaptér

rijak

Recommended Posts

záleží na jaké myši to hraješ.. výborně fungují prý Logitech MX518 a G5 myslim.. A zbytečné to zrovna neni.. kort pro lidi jako já, kteří se předtím náruživě věnovali FPS na PC.. Bohužel je fakt, že na páčkách joypadu netrefíš nikdy co s myší.. :/

a obejit nutnost s dratovym ovladačem se bohužel nedá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prave, ze na pc jsem fps hraval hodne, mys i s podlozkou mam od razera, ted mi lezi ladem...na ovladaci hraju skoro rok, obcas pres live, obcas po system linku...hrat se to da...rpgcka, bojovky, zavody a vsechny mozny mlaticky jsou na joypad jako delany...ale kdyz si chce clovek zahrat po netu treba COD4, GOW2 neverim, ze vsichni ty amici jedou na joypadech..otocky o 180´, headky...docela opruz

Odkaz ke komentáři

Pro mě třeba je to rozdíl extrémní, jelikož jsem se pohyboval v progamingových vodách přes 5 let.. V FPS i celkem úspěšně, takže rozdíl je zejména pro mě celkem markantní.. A i když se to dá na joypadu hrát asi slušně, ta myš je tu prostě nenahraditelná.. :/

Odkaz ke komentáři

prave ze ja taky docela dost hodne hral na pc ale na ovladac od xka se da zviknou behem chvilky. je naprosto luxusni.. s ovladacem s ps3 uz by to bylo horsi.. ale ja osobne bych si tohle nekupoval.. to uz muzes zustat u pc :D

Presne tak, ja si xbox koupil prave z duvodu, abych nemusel sedet u stolu a honit po stole mysku a druhou ruku na w,s,a,d :)

Sila koznole je prave v tom, ze si proste lehnes do postele nebo se rozvalis na gauc, vezmes do ruky gamepad a mastis.

Taky jsem hraval na PC hlavne strilecky, multiplayer po NETu jako CoD1 a 2, ale proste konzole ma svoje kouzlo, takze mys bych ke konzoly rozhodne nechtel. Na ten ovladac se da zvyknout a kdyz si to spravne nastavis a zzijes se s tim, tak i ta headka pak neni problem ;-)

Pokud chces parit s myskou, tak to opravdu potom nevidim duvod prechodu z PC na xbox :)

Odkaz ke komentáři

tak myslim že rozhodování o přejití na konzoli nevězí jen v problémy kl.+myš vs. gamepad. A jestli si to myslíš, tak si nejsem jistej, jestli máš všech pět pohromadě :P Já jsem to třeba při rozhodnutí o koupi xboxu nebral vubec vpotaz. Myslim, že je tady dost důležitějších faktorů, než jen to, na čem to hraješ =)

Každopádně na FPS se rozhodně ta myš hodí víc.. A to "honění w a s d" je teda hroznej problém no :D

Odkaz ke komentáři

tak myslim že rozhodování o přejití na konzoli nevězí jen v problémy kl.+myš vs. gamepad. A jestli si to myslíš, tak si nejsem jistej, jestli máš všech pět pohromadě :P Já jsem to třeba při rozhodnutí o koupi xboxu nebral vubec vpotaz. Myslim, že je tady dost důležitějších faktorů, než jen to, na čem to hraješ =)

Každopádně na FPS se rozhodně ta myš hodí víc.. A to "honění w a s d" je teda hroznej problém no :D

Myslim, ze jsem nemluvil jen o mysi a klavesnici. Napsal jsem to celkem jasne:

"Sila koznole je prave v tom, ze si proste lehnes do postele nebo se rozvalis na gauc, vezmes do ruky gamepad a mastis."

Konzole je proste o jednoduchosti a pohodli. A kdyz si k tomu sezenes klavesnici a mys, budes u toho sedet u stolu, tak jakej je rozdil oproti PC? Tak markantni uz ne.

Odkaz ke komentáři

Taky bych si to asi nekoupil.... Hraval sem na kompech asi od 14... a tedka sem presel na konzoli (uz me nebavilo cpat do pc kazdorocne prachy za HW ) a tak sem si koupil x360 ... hrani na gamepadu me delalo ze zacatku potize (mala citlivost, o proti mysi mensi ) ale je to jen o zvyku a asi bych se k pc hrani nevratil ... gamepad me vyhovuje jak pri fps-kach tak i pri jinych hrach... a to XFPS beru jak cheat pro ty kteri jsou neschopny hrat fps na gamepadu a tak nam nicit skvelou zabavu pri online hrani(neni sance nekoho sejmout kdyz hraje s xfps a dava furt headky )

Odkaz ke komentáři

No..

Naskytla se mi nečekaná příležitost získat xfps, aniž bych musel sáhnout do poněženky, tak za zkoušku to stojí =)

Jestli se mi to dostane do rukou, tak vám o tom přitáhnu nějakou recenzi. Nicméně dočkal bych se ho někdy ke konci února, takže žádnou bleskovku nečekejte :D

Odkaz ke komentáři

diskuze se zvrtla presne v to, co jsem nechtel...zajima me osobni zkusenost, ne "nekde jsem cetl", je to "neeticky, cheatovani"...

to uz by se mohla k xboxu prodavat jenom jedna televize, existoval by jeden poskytovatel pripojeni k netu..prece jenom hrat na lcd je oproti crt hracum taky vyhoda, o pingu ani nemluvim...ze nekdo hraje na noname joypadech ani rozebirat nebudu..je to ciste osobni volba hrace, jakou periferii si vybere

to prom: az to otestujes, dej vedet:)

Odkaz ke komentáři

budu se snažit to otestovat co nejdřív :))

a většinou, co se mi stávalo na PC.. Když jsme hráli tenkrát zápas Nation Cupu proti Nizozemsku, tak jsme prostě oběvily na daný mapě novou fintu.. Samozřejmě to byl klíčovej bod vítězství a oni pak nadávali, že je to nemorální, neestetický apod.. A v dalšim zápase to udělali oni, když se prostě prokázalo, že to neni nikde zakázaný..

Periferie nejsou cheat... A když si někdo zastává to či ono, tak ať si to zastává a nepomlouvá ty, co zkusej něco jinýho.. Prostě ta volba tu je a každej si zvolí, co je pro něj vhodnější. A tím bych to asi uzavřel. Každej máme volbu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu