rijak Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 zdravim, premyslim nad koupi xfps sniper V3 nebo jak presne se ten adapter jmenuje.. vlastni ho nekdo(prip nejakou predchozi verzi), jaky mate zkusenosti? prip., da se nejak obejit nutnost kupovat dratovej joypad k nastartovani toho adapteru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 je to uplne zbytecne a drahe astejnak to na tom nejde vubec hrat.. takze radim nekupovat!!!:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 záleží na jaké myši to hraješ.. výborně fungují prý Logitech MX518 a G5 myslim.. A zbytečné to zrovna neni.. kort pro lidi jako já, kteří se předtím náruživě věnovali FPS na PC.. Bohužel je fakt, že na páčkách joypadu netrefíš nikdy co s myší.. :/ a obejit nutnost s dratovym ovladačem se bohužel nedá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 myslím že je demence si tohle kupovat ... to je jen pro ty co se prostě ani nechcou naučit na ovladači ... a na ovladači to je zábavnější ;) (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 prave, ze na pc jsem fps hraval hodne, mys i s podlozkou mam od razera, ted mi lezi ladem...na ovladaci hraju skoro rok, obcas pres live, obcas po system linku...hrat se to da...rpgcka, bojovky, zavody a vsechny mozny mlaticky jsou na joypad jako delany...ale kdyz si chce clovek zahrat po netu treba COD4, GOW2 neverim, ze vsichni ty amici jedou na joypadech..otocky o 180´, headky...docela opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Pro mě třeba je to rozdíl extrémní, jelikož jsem se pohyboval v progamingových vodách přes 5 let.. V FPS i celkem úspěšně, takže rozdíl je zejména pro mě celkem markantní.. A i když se to dá na joypadu hrát asi slušně, ta myš je tu prostě nenahraditelná.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okno123svk Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Ten adaptér ma vraj výrazne velku odozvu cize to bude spomalene cize na P.cu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 prave ze ja taky docela dost hodne hral na pc ale na ovladac od xka se da zviknou behem chvilky. je naprosto luxusni.. s ovladacem s ps3 uz by to bylo horsi.. ale ja osobne bych si tohle nekupoval.. to uz muzes zustat u pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 prave ze ja taky docela dost hodne hral na pc ale na ovladac od xka se da zviknou behem chvilky. je naprosto luxusni.. s ovladacem s ps3 uz by to bylo horsi.. ale ja osobne bych si tohle nekupoval.. to uz muzes zustat u pc :D Presne tak, ja si xbox koupil prave z duvodu, abych nemusel sedet u stolu a honit po stole mysku a druhou ruku na w,s,a,d :) Sila koznole je prave v tom, ze si proste lehnes do postele nebo se rozvalis na gauc, vezmes do ruky gamepad a mastis. Taky jsem hraval na PC hlavne strilecky, multiplayer po NETu jako CoD1 a 2, ale proste konzole ma svoje kouzlo, takze mys bych ke konzoly rozhodne nechtel. Na ten ovladac se da zvyknout a kdyz si to spravne nastavis a zzijes se s tim, tak i ta headka pak neni problem ;-) Pokud chces parit s myskou, tak to opravdu potom nevidim duvod prechodu z PC na xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 tak myslim že rozhodování o přejití na konzoli nevězí jen v problémy kl.+myš vs. gamepad. A jestli si to myslíš, tak si nejsem jistej, jestli máš všech pět pohromadě :P Já jsem to třeba při rozhodnutí o koupi xboxu nebral vubec vpotaz. Myslim, že je tady dost důležitějších faktorů, než jen to, na čem to hraješ =) Každopádně na FPS se rozhodně ta myš hodí víc.. A to "honění w a s d" je teda hroznej problém no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 tak myslim že rozhodování o přejití na konzoli nevězí jen v problémy kl.+myš vs. gamepad. A jestli si to myslíš, tak si nejsem jistej, jestli máš všech pět pohromadě :P Já jsem to třeba při rozhodnutí o koupi xboxu nebral vubec vpotaz. Myslim, že je tady dost důležitějších faktorů, než jen to, na čem to hraješ =) Každopádně na FPS se rozhodně ta myš hodí víc.. A to "honění w a s d" je teda hroznej problém no :D Myslim, ze jsem nemluvil jen o mysi a klavesnici. Napsal jsem to celkem jasne: "Sila koznole je prave v tom, ze si proste lehnes do postele nebo se rozvalis na gauc, vezmes do ruky gamepad a mastis." Konzole je proste o jednoduchosti a pohodli. A kdyz si k tomu sezenes klavesnici a mys, budes u toho sedet u stolu, tak jakej je rozdil oproti PC? Tak markantni uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Taky bych si to asi nekoupil.... Hraval sem na kompech asi od 14... a tedka sem presel na konzoli (uz me nebavilo cpat do pc kazdorocne prachy za HW ) a tak sem si koupil x360 ... hrani na gamepadu me delalo ze zacatku potize (mala citlivost, o proti mysi mensi ) ale je to jen o zvyku a asi bych se k pc hrani nevratil ... gamepad me vyhovuje jak pri fps-kach tak i pri jinych hrach... a to XFPS beru jak cheat pro ty kteri jsou neschopny hrat fps na gamepadu a tak nam nicit skvelou zabavu pri online hrani(neni sance nekoho sejmout kdyz hraje s xfps a dava furt headky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no já hrál coda4 po netu celkem dlouho ...(no až jsem prostě došel na 55level) ale skoro celou dobu jsem býval mezi prvními tak 25-30% zápasů první ... stačí si jenom nenastavit citlivost na minimum ... a zvyknout si na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Souhlasim v tom že to je zbytečný ... na joypad sem si zvykl docela dobře a rychle (RTS, FPS, atd...) na PC sem hodně hrál CSko a StarCraft a teď mi dělá problém dát někomu hedu nebo se ryhleš zorientovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 No.. Naskytla se mi nečekaná příležitost získat xfps, aniž bych musel sáhnout do poněženky, tak za zkoušku to stojí =) Jestli se mi to dostane do rukou, tak vám o tom přitáhnu nějakou recenzi. Nicméně dočkal bych se ho někdy ke konci února, takže žádnou bleskovku nečekejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 diskuze se zvrtla presne v to, co jsem nechtel...zajima me osobni zkusenost, ne "nekde jsem cetl", je to "neeticky, cheatovani"... to uz by se mohla k xboxu prodavat jenom jedna televize, existoval by jeden poskytovatel pripojeni k netu..prece jenom hrat na lcd je oproti crt hracum taky vyhoda, o pingu ani nemluvim...ze nekdo hraje na noname joypadech ani rozebirat nebudu..je to ciste osobni volba hrace, jakou periferii si vybere to prom: az to otestujes, dej vedet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 budu se snažit to otestovat co nejdřív :)) a většinou, co se mi stávalo na PC.. Když jsme hráli tenkrát zápas Nation Cupu proti Nizozemsku, tak jsme prostě oběvily na daný mapě novou fintu.. Samozřejmě to byl klíčovej bod vítězství a oni pak nadávali, že je to nemorální, neestetický apod.. A v dalšim zápase to udělali oni, když se prostě prokázalo, že to neni nikde zakázaný.. Periferie nejsou cheat... A když si někdo zastává to či ono, tak ať si to zastává a nepomlouvá ty, co zkusej něco jinýho.. Prostě ta volba tu je a každej si zvolí, co je pro něj vhodnější. A tím bych to asi uzavřel. Každej máme volbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluke007 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Objednal jsem si ho na Ebay v austrálii,bude stát cca 1400kc.Až příjde dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 podle mého názoru je to dobrá věc a asi si to koupim protože sem byl věrnej PC hrášč postalu a call of duty a unreal tournament a ještě je výhoda že můžu na tom použít starej ovladač s dvojky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.