Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2


tekken90

Recommended Posts

f_1233843331bm_fa1fe83.jpg

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: březen 2010

Odkazy: Gamespot, IGN

Battlefield: Bad Company 2

Když už EA rozhazuje novými informacemi, tak pořádně. Bylo totiž oznámeno, že se pracuje na druhém díle populární střílečky Battlefield: Bad Company. Druhý díl by měl jít ve šlépějích prvního dílu, takže nám nabídne opět nějaký ten singleplayerový příběh a ani na online hru zapomenuto nebude. Datum vydání je bohužel od nás vzdálené. Vypadá to spíše až na začátek příštího roku, ale na kvalitní kousek si hráči jistě počkají. Na Battlefield: Bad Company 2 opět pracuje studio DICE.

Battlefield: Bad Company 2 první screen

V pokračování Battlefild Bad Company se opět sejde rota B a bojovat se bude v opět nepříznivých podmínkách. Od zasněžené hory, přes džungle až po opuštěné vesnice. Hra nám nabídne opět široký arsenál zbraní a dopravních prostředků, které dokážou srovnat se zemí úplně vše. I druhý díl bude používat Frostbite engine, který byl použit již v prvním díle a první obrázek vypadá nádherně, naleznete ho v kartě hry http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/battlefield-bad-company-2_1052.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 1 month later...

Po nedávném oznámení a později i dvojici artworků dnes konečně přistál slibovaný debutový trailer z Battlefield: Bad Company 2. Upřímně řečeno možná budete mít co dělat, aby vás zaujal: autoři se rozhodli ještě chvilku napínat a tak za celou dobu neukáží ani vteřinu ze samotného hraní, jen stylovou animaci se spoustou krve (tak trochu po japonsku) a jedním takovým docela vtipným kolečkem "kdo může zabít koho"

Trailer : http://n-joy.cz/video/n-joy/w889fmvu9iljp42l/

zdroj. tiscali

dva nové artworky

bfbc2art1x.jpgbfbc2art2x.jpg

po kliknutí na obrázek se zvětší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Battlefield Bad Company 2 - nové dopravní prostředky a 40 hráčů

Battlefield Bad Company 2 slibuje různorodé prostředí. Jenomže zatím jsme viděli jen překrásnou zimu a vyšperkovaný engine, jenž byl použit v prvním díle a zaručí nám, že žádná budova nezůstane po zásahu rakety celá. Nyní se zveřejnila další informace, a to o počtu hráčů v online módech, kde se zvětší kapacita z 24 až na 40 hráčů. To už je určitě hodně pěkné číslo. Jestliže vám chyběla stíhačka v Battlefield Bad Company, tak budete nyní skákat radostí. Objevily se totiž nové screenshoty, které zachycují letící stíhačku v zasněženém prostředí. Za golfové vozítko nyní vyměníme ATV nebo-li čtyrkolku, která se přesně hodí do drsných podmínek, jenž budou v BBC 2 panovat. Nové artworky naleznete na kartě hry .

http://konzolista.cz/seznam-her/karta/battlefield-bad-company-2_1052.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Battlefield Bad Company 2 první gameplay

Opět se vracíme s Bad Company (nejhorším týmem americké armády) do pokračování úspěšné série Battlefield. Tentokrát zavítáme do zasněžených pláních i v nově vylepšeném multiplayeru pro 40 hráčů. Přibudou v něm nové dopravní prostředky jako čtyrkolka, a právě jízdu na ní můžeme vidět v multiplayer gameplay videu. Nejedná se stále o hotovou verzi a kvalita není moc dobrá díky tomu, že je video nahráno kamerou, přesto by všem FPS hráčům nemělo uniknout. Battlefield Bad Company 2 se stává jednou z nejočekávanějších stříleček roku 2009, ale video z alpha verze můžete vidět už teď v novince.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/318328.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu