Luckass Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 co znamena GOTY ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Game of the year. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 game of the year edition verze která je například už s dlc balíčky atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 ..aneb hra roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Kdy myslíte že bude hra dostupná v ČR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Stejně jako všude jinde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Videl jsem par gameplay videi z X360 verze a to sem nemel delat :( , kua ted se na tu hru tesim 100x vic a nevim jak to do patku vydrzim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 tak mám předobjednáno, tohle bude pecka !! btw tady trofeje: http://www.ps3trophies.org/game/red-dead-redemption/trophies/ taková "How the West Was Won" hodně připomíná "Wanted" z GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 At už je pátek, doufám, že mi to stihnou poslat do pátku. Kdyžtak až příští tejden pak. BTW, čekněte tohle: http://console-forum.net/showthread.php?t=93339 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 mám objednáno u Tekkena tak doufám to přijde na víkend.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 myslíte že to budou mít v alze do pátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 fíha, vypadá to, že na playcentru mají už ode dneška skladem... http://www.playcentrum.cz/red-dead-redemption-ps3-724801.htm hraje už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Tekken mi sdělil, že mi hru v úterý odeslali z UK. Takže jestli to dorazí v pátek je to v klidu. - takže já ještě nehraju :) OT: doporučuji zkrátit si čekací dobu filmem KICK-ASS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Jestli už někdo hrajete tak sem napište všechny vaše dojmy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 omg na ps3 to jede jen 644p :( tak to jsem zvedavy. Mate to nekdo ? jak to vypada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 omg na ps3 to jede jen 644p :( tak to jsem zvedavy. Mate to nekdo ? jak to vypada ? jak jsi na to přišel? nejsem si jistý, ale existuje vůbec formát 644p? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 tohle rozliseni je pak upscalovano do 720p samozrejme, ale diky tomu uz je to maznute... info najdes vsude mozne na netu, staci hledat. http://www.playstationuniversity.com/red-dead-redemption-ps3-renders-at-644p-3834/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 hra pojde ako vascina na 720p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 tohle rozliseni je pak upscalovano do 720p samozrejme, ale diky tomu uz je to maznute... info najdes vsude mozne na netu, staci hledat.http://www.playstationuniversity.com/red-dead-redemption-ps3-renders-at-644p-3834/ píšou tam, že to je jako u GTA IV, takže zas tak hrozné to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Tekken mi sdělil, že mi hru v úterý odeslali z UK. Takže jestli to dorazí v pátek je to v klidu. - takže já ještě nehraju :)OT: doporučuji zkrátit si čekací dobu filmem KICK-ASS Mě to taky posílali v uterý a nečekej, že ti to do pátku přijde. Přijde to v pondělí. Kick-Ass je výbornej film. Ohledně toho 644p to je nějaký divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 v pohode, uz mam spoustu ohlasu ze to vypada velkoluxusne takze rozliseni neni podstatne. Hlavne at uz je to tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Tady sou nějaký screeny z obou verzí zas tak hrozný to není ale máznutý to je pokud se tem screenum da verit.......... http://www.sankakucomplex.com/2010/05/20/red-dead-redemption-ps3-vs-xbox-360-ps3-is-pathetic/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Hmm taky mi v úterý přišel mail game.co.uk, že hru odesílají, ale že tu bude do pátku tomu nevěřím :cry: Jsem na tuhle hru pěkně zvědavej, takže doufám že mě nezklame!!! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 to se mas, me z ceskyho Game (JRC) zatim mail neprisel takze v patek uz moc neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 No podle těch screenu je na tom PS3 docela dost blbě oproti XBOX360 verzi...to mě mrzí..ale však uvidím sám, až to přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.