H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 hmm, na xboxu to vypadá mnohem lépe, to bude hlavně tím vyšším rozlišením... proč to rockstaři na PS3 vždycky tak poserou... ale co, dneska to snad budu mít a třeba to ve skutečnosti nebude vypadat tak hrozně, jak na těch screenech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 to se jim teda ta ps3 verze moc nepovedla jak jsem koukal asi jim zaplatil microsoft aby to udělali v horším rozlišení ne?:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 No kdyby PS3 verze měla jen nízký rozlišení, tak by to ještě šlo, ale ona tam chybí i spousta detailů a objektů... http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21355476&postcount=704 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 to bylo na konzolistovi, hezky jsi to sem zkopíroval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 a co jako? je to na dalších 150ti stránkách :D tady to neblyo tak nevim s čím máš problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 a co jako? je to na dalších 150ti stránkách :D tady to neblyo tak nevim s čím máš problém :D nezlob se na mě, ale tenhle obrázek uplně vybízí vymytý mozky k flamu, tak nechápu, proč je to všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Tzv. ps3 screenshoty, které kolují na internetu a vypadají strašně neukazují to jak hra ve skutečnosti na ps3 vypadá, ten kdo někdy na ps3 něco hrál tak vý že ty screenshoty jsou snad pořízeny na tv. tesla z roku 1980, vždycky ukážou screenshot a já si hru pustím na Full HD tv a hra vypadá snad ještě lépe než na PC. Není co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 sám jsem na to zvědavej, kdo má předobjednáno u gameexpres.cz by měl dneska hrát !! konečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Hmm nevím co na to říct, snad jen, že si počkám, až mi hra dojde a udělám si vlastní názor... Rozdíl na těch screenech je patrnej, ale nikterak propastnej - jen ať je na xbox aspoň jedna hra, který vypadá trošku k světu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 problém je v tom, že na xbox vypadají všechny multiplatformní hry lépe (až na FFXIII), možná u jiných ty rozdíly nejsou tak velké... ještě že má PS3 tolik kvalitních exkluzivních titulů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 No kdyby PS3 verze měla jen nízký rozlišení, tak by to ještě šlo, ale ona tam chybí i spousta detailů a objektů...http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21355476&postcount=704 Hehe ... to je dobrý :D Ale nevim co řešíte , bude to ta samá hra akorát možná v "horší" grafice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 ježíši... co mě tady stresujete, bude to vypadat dobře... všichni tvrdí jak je to super hra, tak ji snad neposere nějaký horší detail kaktusu 30m před postavou... Je fakt, že po FF13 na PS3 bych si na takový standart rychle zvyknul, ale každý den není posvícení. V sobotu dáme Švédy a RDR bude hned pěknější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 FF13 i RDR vypadá obojí celkem blbě. Pokud chce někdo grafiku, nepůjde do konzolí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 FF13 i RDR vypadá obojí celkem blbě. Pokud chce někdo grafiku, nepůjde do konzolí :D tak tohle je dost blbej kec... ps3 exkluzivním hrám jako Uncharted 2, GoW III, Killzone 2 apod nesahá žádná hra na PC ani po nehty u nohou... a to je alespoň pro mě jeden z mnoha důvodů, proč mám PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Forest má pravdu. Já si moc dobře pamatuji, jak jsem viděl první ,,screenshoty" z GTA IV, ale jak jsem si jí pustil na telce, tak hrozné to nebylo. Ted jsem zkoušel i XBOX 360 verzi a moc se od sebe nelišily. Vemte to tak...PS3 má co se týče rockstaru vždy tmavější barvy než XBOX 360 a proto to možná vypadá tak rozmazaně. Každopádně komu už hra přišla? Já čekal dneska a nic, no hold si pošta zase dává na čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 tak RDR mi postou zatim neprisla, bude az pristi tyden. V JRC hru nemaji, prej se opozdila dodavka... vypada to na NHL2010 vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 U mě Prince of Persia....to už přečkám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 nj, ten vlastně vychází také dneska... ale co jsem koukal na průměr recenzí, asi 75%, to teda nic moc... to je na tom red dead mnohem lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 V případě zájmu bude v přípravě návod na RDR včetně trofejí, colelctibles apod... na herninavody.cz ;) Jinak tohle je dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfighter1979 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Kdo chce může si mě přidat do friendu,mě hra přišla dnes z výborného xzone...včera jim přišla a hned poslali a česká pošta dnes v 10hod dovezla,prostě bomba..A to jsem měl objednané týden u Alzy a ve čtvrtek sms že to bude příští týden,nasrat!!Mám to z xzone a ještě k tomu kod na assasin oblek co mi přihodily jen tak,zkrátka jsem natšen a rozdíly oproti xboxu??Já na něm byl 3roky a 2v republice s aichy kolem 40000G a pak mě vymazali celej profil(ano byl jsem pálenkář)ale ted na to kašlu mám jen dobré hry a ps3..rozdíly nevidím a to jsem to zkoušel tam i tam..Jo rozdíly jsou na ps3 je rychlejší loading...Já jsem spokojen..Kdo chce a má chut si mě přidat tak budu rád..dáme multák..Redfighter1979....Díky všem za pozornost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 tak to gratz chlape... a diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Kdo chce může si mě přidat do friendu,mě hra přišla dnes z výborného xzone...včera jim přišla a hned poslali a česká pošta dnes v 10hod dovezla,prostě bomba..A to jsem měl objednané týden u Alzy a ve čtvrtek sms že to bude příští týden,nasrat!!Mám to z xzone a ještě k tomu kod na assasin oblek co mi přihodily jen tak,zkrátka jsem natšen a rozdíly oproti xboxu??Já na něm byl 3roky a 2v republice s aichy kolem 40000G a pak mě vymazali celej profil(ano byl jsem pálenkář)ale ted na to kašlu mám jen dobré hry a ps3..rozdíly nevidím a to jsem to zkoušel tam i tam..Jo rozdíly jsou na ps3 je rychlejší loading...Já jsem spokojen..Kdo chce a má chut si mě přidat tak budu rád..dáme multák..Redfighter1979....Díky všem za pozornost.. Koukni tu: http://console-forum.net/showthread.php?t=93339 Jinak moc díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Ps3 vs Xbox360 verze http://www.gametrailers.com/video/console-comparison-red-dead/100419 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Rocko: To video dobrý, ale že by to ukazovalo to co bylo na těch screenech? Tak to vubec. Je pravda, že vegetace je tam jaksi bujnější(ale upřímně, koho zajímá nějaká tráva). Jinak je tam všechno stejný, až zase na barvy, které jsou u PS3 tmavší(nevím proč to tak Rockstar dělá). Co jsem si všiml k PS3, tak plus dávám za stíny/slunce, které je v hospodě krásně vidět narozdíl od XBOX 360 verze, která tam žádné nemá. Budu to zkoumat více až se mi dostane PS3 verze do rukou, což očekávám v pondělí a k tomu si ještě stáhnu i XBOX 360 verzi a budu porovnávat. Každopádně žádná katastrofa jak se jevilo na začátku to není, tudíž se nebojím, že jsem vyhodil peníze zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Mike55: protože na screenech je samozřejmě vždy vidět víc detailů, když to máš jen jeden frame, než když jich ve videu máš 30 za sekundu ;) J8 taky nikde neřek, že PS3 verze vypadá bůh ví jak špatně, ale rozíly tam jsou, to nemůže nikdo popřít. nejvíc mě mrzí to subHD rozlišení, díky čemuž je ta hra rozmazaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.