H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 jak mate tu ps3 pripojenou hrajete nikdo přes wifi nebo všichni jedeme kabel já mám přes wifi a skoro vše jede v pořádku, včera mě ale pěkně vytočilo, jsem hrál DM a najednou vidím týpka, jak po mě střílí, tak začnu střílet po něm, a říkám si proč jsem chcípnul, když jsem do něj poslal dva zásobníky? tak potom co jsem chcípnul koukám na killcam a on se tam krčil za neviditelným, průhledným, ale neprůstřelným senem :D ten patch to chce víc než sůl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 já mám přes wifi a skoro vše jede v pořádku, včera mě ale pěkně vytočilo, jsem hrál DM a najednou vidím týpka, jak po mě střílí, tak začnu střílet po něm, a říkám si proč jsem chcípnul, když jsem do něj poslal dva zásobníky? tak potom co jsem chcípnul koukám na killcam a on se tam krčil za neviditelným, průhledným, ale neprůstřelným senem :D ten patch to chce víc než sůl :D jojo ten patch by to chtělo já stim furt bojuju stim mulákem ale tak nák to už de no každou chvíly sem už doma a de se pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 vy tady resite nejakej patch..a me jeste ani neprisla hra :D.. hele vy mate LE ? pokud jo tak odkud?.. ja si ji predobjednal na xzonu a doted ji nemam.. ani nevim kdy prijde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 vy tady resite nejakej patch..a me jeste ani neprisla hra :D.. hele vy mate LE ? pokud jo tak odkud?.. ja si ji predobjednal na xzonu a doted ji nemam.. ani nevim kdy prijde.. né, že bych odtud objednával, ale pokud jsi nebyl v první várce, tak je možné, že si ještě nějaký ten čas potkáš, jelikož na mnoha webech jsou ted novinky o tom, že kompletně po celé evropě je Red Deadů nedostatek a v česku už většina shopů nemá vůbec, psali tam, že stabilizovat by se to mělo až začátkem června (možná už příští týden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Vypadá to že se točí kratkej filmík. http://www.csfd.cz/film/278979-red-dead-redemption/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 mám dojem, že už 14.5. ho měli vysílat na americké FOX TV, ale asi to nějak nezvládli, čekám a ani na youtube pořád nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Premiéra je zítra na FOXu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 už taky konečně hraju, zatím se s tím seznamuju. Včera jsem mrknul i na multiplayer... chce to pořádnej cvik. O víkendu můžu multi FreeRoom a trochu i díky vám pochopit co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Luckass: No vidíš, dočkal ses. Každopádně čekej SZ co a jak! Více pak v našem topicu =) BTW. Užij jsi to =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Tohle je taky bonus u speciální edice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Rocko: Jo, to je bonus, když to koupíš ze Surtepu.. XD BTW. všichni si stěžovali jake jsou bugy v multiplayeru, ale singl na tom není o moc lépe..například jsem jel po pláni a naráz jsem se začal probořovat níž a níž..pak nešlo nic dělat jen střílet..pak další bug jsem měl u vlků..lovil jsem je a jeden se mi zakous do ruky a naráz jsem byl na druhem konci mapy..no, jako často ty bugy nejsou, ale když už tak pořádné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Taky jsem na pár bugů už narazil, ale není jich tolik aby to hru zkazilo... Navíc si myslím, že po prvním patchi jich dost zmizí. Oproti tomu co mě pěkně štve je bug u LE a questu na assassins outfit - dost lidem to nejde udělat a já patřím mezi ty "šťastlivce", kterým to nejde... Snad už brzy vyjde ten opravný patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Takze, je to opravdu dobra hra? The GUN me bavila a tohle jakkoukam ma vysoky hodnoceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Primátor, že se tak blbě ptáš..tohle je jedna z nejlepších her za tenhle rok a celkově nejlepší hra z Divokého západu, to bez debat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Rozhodně to stojí za to - dlouhá a dobrá singl player kampaň a multiplayer je taky supr, ať už freerom nebo tradiční multiplayer módy... Když si k tomu navíc přičteš v budoucnu free co-op mise, tak máš zaručenou zábavu na desítky hodin! Rok ještě není ani v polovině, ale tohle je podle mě adept na hru roku 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 ze začátku to na mě nepůsobilo moc dobře, ale teď po asi 7 hodinách kdy prostě jezdím a dělám na co mám zrovna náladu je to prostě SUPER. V RDR se prostě asi nejde nudit. Konečně jsem dorazil do Thief Landing (nebo tak nějak) kde se člověk dostane k BlackJacku a kostkám + poker. Hraju si blackjack a děsně mě odírali, a je prostě super, že toho dealera odpráskneš a je ti líp. Sice mě pak sundali ale smál jsem se tomu ještě asi 20 min. Nebo když do města vletí ožralí banditi a střílejí ... to je hned člověku líp když je všechny 4 sundá s DeadEye. GTA IV mě nebavilo, ale tohle mě baví fest, navíc je to moje první western hra a to násilí tu prostě má své opodstatnění taková ta doba byla. (viz inzerát v novinách, že kouření prospívá vašemu zdraví atd.) Je toho hodně. GN V multiplayeru mám jen lvl 8 ale je to dobré, hlavně si člověk vybere jestli chce hrát klasiku nebo coop ve freeroomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Tak to kupuju. The GUN sem se nahral, nejvic me prave bavilo delat vedlejsi veci jako poker, nahaneni koni atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Mě se zas na Gun líbila nádherná hudba,jakej je soudtrack v RDR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 OST v Red Deadu?? Mě se hodně líbí, hudba hodně reaguje na dění ve hře - při přestřelkách je taková akčnější v klidných pasážích taková pohodovější... Zda se mi, že i dost reaguje hudba na prostředí, kde jsi... A na IGN dostal zvuk 10/10 - to si myslím, že mluví za vše :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Hudba? Hudba je ten největší majstrštik na hře..dělal jí ten samej člověk, který dělal soundtrack k filmům Kill Bill a tu ústřední melodii s pískáním, kterou zná snad každý. Jinak tady jsem našel download na ten krátkometrážní film: http://rapidshare.com/files/393326785/Red.Dead.Redemption.HDTV.XviD-2HD.part1.rar http://rapidshare.com/files/393326792/Red.Dead.Redemption.HDTV.XviD-2HD.part2.rar je to anglicky, HDTVrip..titulky zatím nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tak jelikoz to ty paka cesky nikde nemaj protoze z obavy o spatnou prodejnost vsici naskladnili malo, tak sem to objednal z game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 jsou tam alespoň anglické titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Ne. Je to bez ničeho. Právě, že nejsou ani jedny, nebo o nic nevím. Ale chvilku počkej, až vyjdou anglické titulky, tak to přeložím do češtiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 mě stačí ty anglické, pokud se dozvíš o tom, že již vyšly, tak mi dej prosím vědět... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Dneska sem prisel z prace a na stole mi lezel balicek, hra prisla z Anglie, v pondeli sem objednaval, takze docela rychly. Sem sice na zacatku ale hra je paradni, westerny miluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.