Mike55 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Videorecenze pro ty, kteří se stále nerozhodli: stažitelná verze (220 MB, 704x400) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Já se rozhodl, ale hru nemůžu nikde sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Na game.co.uk ji mají vedenou jako In Stock - v ČR se ti bude shánět těžko.. V ČR jsem ji našel skladem na www.gameoutlet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Na xzone je taky skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 chtěl bych se zeptat kde je třeba lovení zvířat jak bylo v nějakém traileru nebo by se mi hodil nějaký návod jak sehnat nový obleky nebo lepší zbraně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Ja ji kupoval ve ctvrtek v Alze, meli vice nez 5 kusu + zlate zbrane celkem asi za 1320,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 2-3 dny z Anglie za cca 1300,-. A ted ji maj v Alze za 1300,- coz je perfektni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 ja mel s predobjednavkou v den vydani taky za 1300 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak jsem se rozhodoval, jestli mám počkat a koupit to za měsíc dva levnějš ale ten trailer od Mike55 mě prostě překecal a zítra jdu vyzvednout do alzy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Dneska jsem dokončil příběhovou linku a je to mazec - kdo koupil, neprohloupil... Nevíte náhodou někdo jak často se aktualizuje ten 100% Checklist na Social Webu?? Přijde mi to nějaky zmateny, protože když se kouknu na outfits, tak tam nemám kompletní obleky, co už dávno mám a například třeba u safehousu mám aktualizaci z dneška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Tak dneska vyzvednuto v alze a nádhera doporučuju :) i MP je skvělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 ty si ale nemehlo :D , no takže to vypadá že si to asi koupím, hrajete někdo Multiplayer? Jaké to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 mám dotaz zda je ve hře hodně sprostáren (viděl sem v recenzi) chci totiž hru koupit mladšímu bratrancovi ( je mu 9) tak prosim napište jestli je pro něj vhodná dík :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Oproti GTA IV je zde méně prasáren - žádná prostituce i méně násilí... Ale i tak je hra podle ESRB oznáčena jako M (Mature), což by mělo být 17+, takže pro devíti-letého kluka asi nebude nejvhodnější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 to bych nějak neřešil.. v televizi uvidí stejné věci a pokud je psychicky v pořádku tak určitě kvůli hře nezačně zabíjet atd.. a jestli není, tak to stejně jednou příjde :) já už jako malý frně drtil masakr pařby a nemám chuť někoho zabít a nemám noční můry z příšer který jsem viděl v doom2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Toohle opravdu neni hra pro 9-lety dite. Spousta krve a kanibalismu. Dyt je to od 18ti sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 gta3 je snad taky 18+ a hrál jsem ho tady v 10 nebo kolik mi bylo :D a jsem v pořádku, žádnou újmu mi to nezpůsobilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 ale tady nejde o ujmu ale o to ze to 9-lety dite proste nepochopi, dyt je tam nakej system, anglictina a pribeh. Muze si tam jen tak jezdit na koni po mape, ale bude to naprosto nevyuzity a zbytecny. 9-lety dite bych zabavil jinak. Kdo tady mluvi o ujme, o to tu vubec nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 jako dvojku z chování kvůli téhle hře asi nedostane. Hru sice nepochopí, ale já taky jako malej hry nehrál kvůli příběhu ale kvůli akci. Postižen jsem pouze tím, že hry hraju i ve 30 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 přesně o ten příběh vůbec nejde mu je nějakej příběh ukradenej, navíc já jako malej kluk bych byl šťastnej kdybych se tam mohl prohánět na koni xD ... mám bratránka, 6let.. hrál u mě GTA SA a nemohl jsem ho od toho odtrhnout ... pravda furt si jezdil autem a boural, zajížděl lidi, stříkal vodním dělem ale prostě ho to náramně bavilo :) edit: a postižen tím že hraješ i ve 30ti ? proč ? je to přece tvůj koníček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usama28 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Zdravím Snažím se dostat všude rank 10.Poklady mám všechny,v lovci jsem se zasek na 6(už tři dny jsem nepotkal skunka a oni jich chcou 5).Poslední střelec(jednou zbraní bez nabýjení odzbrojit 6 frajerů po sobě) bude oříšek ale mi se toho nebojíme.Problém jsou kytky.Ta poslední,sněžná fialka.Vím kde rostou a jsou jich mraky,ale nějak jsem nepobral za jakých podmínek je mám sezbírat.Ta věta o 2 uložených kytkách nedává smysl. Poraď te prosím. Pro canava.RDR ,proč né.To už je trochu jinde a zábava jako lov nebo hledání pokladů je v relativně poho.Ale GTA pro malý kluky?Netvrdím,že z něj bude masový vrah,možná ani nebude považovat za zábavné krást svačiny a mlátit holčiky.Ale jsi si opravdu jistý,že pro něj nemůžeš vymyslet lepší hru nebo aktivitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 mám dotaz zda je ve hře hodně sprostáren (viděl sem v recenzi) chci totiž hru koupit mladšímu bratrancovi ( je mu 9) tak prosim napište jestli je pro něj vhodná dík :-D tato hra je podle mě daleko drastičtější než jakékoliv GTA, jsou tu minimálně tři erotické pasáže, při kuchání zvířat stříká krev po obrazovce (což malému dítěti rozhodně lásku k přírodě nepřidá) :D, jak bylo psáno výše, nemusí to mít na něj vliv, ale pokud se ptáš, co ta hra obsahuje, tak méně "zkažené" než gta to není, spíš naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 nee já netvrdím ať hraje gta, jen jsem řekl že blbí gta který chcou nebo možná i někde zakázali, mu nijak neuškodí... to tvrdí lidi kteří v životě hru nehráli a tvrdí to kvůli jednomu případu z milionu... to samy jak u trávy.. někdo co to ani nikdy neviděl tvrdí jak vám to zkazí život a že je to brána k tvrdým drogám xD a kuchání zvířat a krev na obrazovce ? tss... můj děda je myslivec a jako malej jsem se koukal jak to kuchá atd.. a jsem v poho takže nějaká krev na obrazovce ?..... to už ho dřív poznamená to že přejede na kole šneka a uvidí jeho vnitřnosti :D EDIT: jinak kdybych měl teda doporučit hru pro tuto věkovou kategorii tak určitě Crashe a jiny podobny kresleny hry, Crash tuším na ps3 ani nevyšel ale nevím.. jinak Auta to je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 nee já netvrdím ať hraje gta, jen jsem řekl že blbí gta který chcou nebo možná i někde zakázali, mu nijak neuškodí... to tvrdí lidi kteří v životě hru nehráli a tvrdí to kvůli jednomu případu z milionu... to samy jak u trávy.. někdo co to ani nikdy neviděl tvrdí jak vám to zkazí život a že je to brána k tvrdým drogám xD a kuchání zvířat a krev na obrazovce ? tss... můj děda je myslivec a jako malej jsem se koukal jak to kuchá atd.. a jsem v poho takže nějaká krev na obrazovce ?..... to už ho dřív poznamená to že přejede na kole šneka a uvidí jeho vnitřnosti :D EDIT: jinak kdybych měl teda doporučit hru pro tuto věkovou kategorii tak určitě Crashe a jiny podobny kresleny hry, Crash tuším na ps3 ani nevyšel ale nevím.. jinak Auta to je jasný. psal jsem to s nadsázkou, ale né každýmu voní krev jako tobě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-red-dead/101028 od režiséra Johna Hilcoata, 29min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.