GeorgeLee Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 tak hru sem koupil,je z ní nadšen jak pěkně střílel na začátku králíky a řehtal se u toho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Tak dneska dohrano, konec me celkem dostal a malem sem uronil i slzu :) Ted jeste dat hru komplet na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 ano, také jsem to včera dohrál, asi nejhorší konec, jaký ve hře může vůbec nastat... ale jinak opravdu skvělý příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Taky jsem u konce málem pustil slzu - příběhově je to skvělé!!! Jinak k tomu RDR a 9leté dítě - ani tak nejde o to, že v tomhle věku tu hru neocení, což by bylo to nejmenší zlo, ale děti v tomhle věku si teprve utvářejí svůj pohled na svět. A sice je možné, že většině z nich to nic neudělá a jsou zcela normální, když jsou vystaveni násilí ve hrách a dalšímu, pro jejich věk, nevhodnému obsahu. Ti méně šťastní můžou začít mít problém s tím, co je v reálném světě dovoleno a co ne, protože děti, stejně jako většina mláďat, se učí tak, že přejímají věci tak, že je někde vidí a nevím jaký si udělá pohled, když v devíti bude masakrovat lidi, zabíjet zvířata, koukat na sex... Možná, že bude jen rád trhat mouchám křídla, možná masakrovat sousedce kočky a možná vůbec nic. Na druhou stranu se stejně jako většina z vás musím přiznat k tomu, že hry hraju od šesti let nehledě na to jestli jsou násilné nebo ne a myslím si, že jsem naprosto v pořádku. Jen bych řekl, že v dnešní době jsou hry natolik reálné a skutečné, že s tím děti můžou mít problémy v reálném životě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 postupem času by se ve škole, od rodičů atd. měl dozvědět co se smí a co ne.. takže už to pak záleží na výchově... když rodič nechá děcko ať si celej den u toho sedí a je rád že děcko dá pokoj tak je velká pravděpodobnost že k tobě večer příjde se sekerou a pěkně ti jí vrazí do hlavy :D navíc 9letej kluk asi nebude moc hrát tu kampaň, neumí anglicky nic takže by se daleko nedostal, takže si tam bude asi jen tak blbnout a moc toho sexu nebo co tam má být neuvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Ale pak ta koupe takhle uzasny a rozmanity hry bude zbytecna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 To Marwa : nikdo neni naprosto v pořádku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Asi jsem se přepsal, když jsem napsal naprosto :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Tak ten konec me nasral, doslova. Ja sem myslel ze si to budu jak v GTA hrat i kdyz skonci pribeh, takle na to nemam vubec chut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 nahodou celkom dobre to vyriesili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 SPOILER!: to mozna, ale ja sem zvyklej na Johna, jak vypada, outfity, hlasky, hlas, ja sem se tesil jak si dodelam vedlejsi questy, Strangers, takhle me to vubec nebavi a hra putuje do regalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Primátor3: Přesně kámo, tohle mě taky pekelně odradilo od hraní singleplayeru, avšak do poličky neházím a budu drtit multiplayer, tam za Johna stejně nehraješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 no jasny, MP muzu zkusit, ale tohle me zklamalo. Kdyby to nebylo od Rockstar, a bylo by to u hry ktera kdyz skonci story tak skonci i hra a nejde hrat dal (coz je vetsina her) tak nereknu - zajimavy a necekany zakonceni. Ale tady to proste nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 SPOILER SPOILER Aj mna nasrali ze nechali Johna zomriet hned potom ako bol znovu s rodinou.. bola to fajn postava ... ale na druhej strane to aspon celkom dobre vymysleli ze pokracujes ako Johnov syn ktory sa nanho velmi podoba takze to neni az tak zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 SPOILERSPOILER Aj mna nasrali ze nechali Johna zomriet hned potom ako bol znovu s rodinou.. bola to fajn postava ... ale na druhej strane to aspon celkom dobre vymysleli ze pokracujes ako Johnov syn ktory sa nanho velmi podoba takze to neni az tak zle SPOJLER přesně tak, taky mě to hodně mrzelo, uvažoval jsem o tom, že hru loadnu a tuhle misi udělám až nakonec, ale jakmile jsem se dozvěděl, že se jedná o jeho syna, tak jsem si řek, že budu pokračovat a dojel jsem to až na 100% to Primátor: jak jsem ti psal už včera na PSku, loadni hru a nic neřeš, tuhle misi uděláš až když budeš mít všechny vedlejší mise, strangers apod hotové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Horší pro ty, co to přepisují tu uloženou pozici(já) XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 tak je tam autosave a ten se ti uloží po konci mise, takže šlo hru ihned po zabití marstona vypnout a loadnout ten autosave, byl bys ihned před poslední misí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Horší pro ty, co to přepisují tu uloženou pozici(já) XD a ja :D presne tak, uz to nemuzu vratit.. HOW3N: v tu chvili na to opravdu nemyslis kdyz bezi to posledni intro, to sem spis cumel co se deje. Taky bych to rad loadnul no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ty Red Sage, dejte si v menu ten úkol a tam je u každé kytky lokace :) rekni mi celej postup me to na mape nic nehleda delam ten side quest didalus sun a mam uz vsechno jen ty kytky posrany nemam a to hledani na mape vim co myslis ale zrovna u tohodle mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Aj ja robim prave ten quest.... kde si nasiel bobri?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Aj ja robim prave ten quest.... kde si nasiel bobri?? hele v kanade tam jak sou grizli a tahle havet jinak sou taky hnedka za mostem do kanady ja furt valcim z tema red sage mam jen 4 :(.......btw jinak gratulu a dekujuu ze ste poslali ty namachrovany italsky kurvy domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Jestli něco potřebujete najít do Red Dead Redemption, ať už je to lokace nějakých zvířat nebo kytiček, tak doporučuju tuhle stránku - http://reddead.wikia.com/wiki/Red_Dead_Wiki - já tam zatím našel všechno co jsem potřeboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 hele v kanade tam jak sou grizli a tahle havet jinak sou taky hnedka za mostem do kanady ja furt valcim z tema red sage mam jen 4 :(.......btw jinak gratulu a dekujuu ze ste poslali ty namachrovany italsky kurvy domu plno red sage je v Rio Bravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtal Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 Čaute, nevíte prosím kde je číslo (Rockstar code) pro registraci hry? Já když ve hře zadávám číslo ze zadní strany bookletu hry tak mi to hlásí že kód je špatnej :( Už jsem četl názory, že některý hry čerstvě po vydání ještě nemaj tyhle čísla validovaný, ale už se mi zdá dost dlouho vydaná na to aby to nefungovalo. Nebo zadávám špatný číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 K čemu přesně ten kód potřebuješ?? Já si nemůžu vzpomenout, že bych za celou dobu, co hru hraju nějaký kód zadával, ať už při hře nebo v Social Clubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.