evilive04 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 no mě to nejde zkoušel jsem to na CFWEnabler 3.60 i na 5.03 Gen-B u obou jsem dal M33 Driver i Sony a zkoušel jsem cso i iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Na 5.50 GEN B2 mi to taky nešlo pomohl až update na D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Muzu se zeptat na level Thieves'Den...kde je v jedny casti napsano: You are not the pizza guy. You are not comig in! a takova stena s hrotama....Nasel jsem stickers Pizza Guy, ale nevim, kam to mam hodit nebo nejpsis neco prehlizim. :( Poradite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 asi si zapomnel na GTA : CHTW to je nejpropracovanejsi hra vubec máš pravdu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Zasekl jsem se u nejake žáby :D.. Je tam takovej kopeček, naproti žába a před ní je nakej plyn, do ktereho dycky spadnu, a je tam nějaká rada, že ta žába je hladová a cosi se Stickerama.. Jak na to? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Zasekl jsem se u nejake žáby :D.. Je tam takovej kopeček, naproti žába a před ní je nakej plyn, do ktereho dycky spadnu, a je tam nějaká rada, že ta žába je hladová a cosi se Stickerama..Jak na to? :P nalep samolepku komara na zed ona pro neho natahne jazyk a ty po nem prejdes jako po moste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak jsem tuto hru konecne uspesne dohral....abych shrnul....pecka ale kratky kolik je tech obrazku s hlavama na ty planete? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak jsem tuto hru konecne uspesne dohral....abych shrnul....pecka ale kratky kolik ti to zabralo času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 o čem to vlastně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 A jaky je editor levelů? Muzes vyrabet pohiblivy veci jako na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 musis toho komara namalovat na to kolo co tam je,zmacken ctvrecek a hned to prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tak jako hra pecka no, editor vybornej akorat jedine co me vadi je, ze se to nejdriv musi dohrat, aby se odemkli vsechny ty veci :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Nevim je to takový divný, zatim nic zajímavýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 mno u tutorialu jsem myslel, že to vypnu ale pak mě to nějak chytlo... A s radostí můžu říci "Konečně nějaký originální titul na PSP, který stojí za to!" Doporučuji vyzkoušet! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 takze nutno upgrade na D2? jeste nemam psp doma, ale az prijde..da se upgrade cfw z pspcka nebo se tam musi nahrat novej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Super hra ale zasekl jsem se na jednom místě a nemužu se hnut mám namysly je to uplně první používání toho raketového motoru na zádech vyletí se nahoru a tam se musí nějak dát dolu ty balíky nevíte jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Super hra ale zasekl jsem se na jednom místě a nemužu se hnut mám namysly je to uplně první používání toho raketového motoru na zádech vyletí se nahoru a tam se musí nějak dát dolu ty balíky nevíte jak ? chytíš je Rkem a přeneseš na to didgeridoo aby kleslo dolu a tys mohl projít nahoru skrz něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 nechápu jak to myslíš ? co na to mám přetáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Jupííí už to mám myslel jsem že musím ten motor vypnout ale už jsem to dokázal posílám THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 pls poradtte nejde mi spustit LBP a patchoval sem to stejne jako assassins creed bloodlines a to mi funguje -> stahnul sem z pspsisoz.com LBP a pak sem ji decryptorem podle navodu tady na foru patchnula v psp to ale nejede : ( mam 5.50 gen-B a m33 driver a uz nevim co s tim muzu delat pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 pls poradtte nejde mi spustit LBP a patchoval sem to stejne jako assassins creed bloodlines a to mi funguje -> stahnul sem z pspsisoz.com LBP a pak sem ji decryptorem podle navodu tady na foru patchnula v psp to ale nejede : ( mam 5.50 gen-B a m33 driver a uz nevim co s tim muzu delat pls poradte Muzes s tim delat to že updatneš cfw na najnovší , tj . 5.50 GEN-D > D2 .. viz moj podpis ..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ale ono to nejede zase musim to asi patchnout znova kdyz sem to patchoval jeste s 5.50 gen-b2 kdyz ted mam gen-d 2 co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 patchnul sem to znova a pise to 80010002 coz ma znamenat- v mechanice máte UMD film, vyměňte ho za UMD hru (platí pouze v případě, když nemáte v Recovery menu, nebo VSH menu nastaven některý z No-UMD módů - OE isofs legacy, M33 Driver, Sony NP9660). Nebo máte vadný ISO soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Na GEN-D2 idú už nepatchnuté hry , takže ju musíš odpatchnúť .. teda keď máš originálny eboot.bin .. keď nie ~> stiahnuť znovu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 aha dik moc ;-) btw k cemu sou kredity?? : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.