DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 aha dik moc ;-) btw k cemu sou kredity?? : D Môžeš si za ne požičiavať gb na czshare .. PA na rapida .. požiadať si o upload nejakej hry atď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 ok ale co ma z tech kreditu ten kdo mi da prachy na czshare a ja mu dam kredity.. co s nima dela on? to si jako koupi Pa na rapid?? : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 muzete mi poradit? mam nejnovejsi gen a hra mi nejede - nabehne jen cela cervena obrazkova a pak cerna a dal nic, hru muzu normalne vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 napis co mas za gen.... jestli se nemilis jestli neni nejnovejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 mam nejnovejsi ted jsem updatoval - 5.50 D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 mam takovy problem mam 5.50 gen d2 a hra se mi spusti nabehne loading pak vyber jazyka dam english pak loading a loaduje seto furt do nekonecna a hra se nepusti co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Jaká je sekvence těch obrázků v tom kódu na odemčení toho dračího vejce v tý Číně...? Jsem vyluštil všechny 4 ty místa nad tim, ale nějak jsem nepobral to pořadí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Dneska sme chtěli s kámošem zahrát lbp multiplayer ale nějak nwm jak se hostuje nebo něco poradíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 :) v tý hře neni multiplayer...stačí číst... http://console-forum.net/showthread.php?t=46307&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 caw potřeboval bych vědět jak se dostat z tohoto kola.první země a asi 4 lvl tak nějak nwm jak se to piše u LBP je tam jakejsi tučnak a cosi na mě mluvi přeložil sem si to na netu ale stejnak vubec nwm co dal mužete mi to nějak logicky visvětlit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Chyt ho za zobak a stahni k zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 poradi mi nekdo sem teraz dokoncil tie filmove casti s kingkongem a zacal sem nejaku mapku kde su crty z kazdej predoslej a je tam kruh co ked sa mi podari roztocit tak ukazovatel sa naplni ropou ale nevym co mam dal robyt lebo dokazu to skoro na maximum dat ale ono to hned padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 diky moc maš u mě thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Čau, když si dám u toho editoru levelů třeba v connectors to rod, tak jak si pak nastavim ty veci treba jak to bude vysoký atd?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLUUKKAASS Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 lol dohráno za půl den ;( čekal jsem teda něco vííííííícccccccccc......................aspoň kdyby nebyl blokovanej přístup k PSN na stahování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLUUKKAASS Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 poradi mi nekdo sem teraz dokoncil tie filmove casti s kingkongem a zacal sem nejaku mapku kde su crty z kazdej predoslej a je tam kruh co ked sa mi podari roztocit tak ukazovatel sa naplni ropou ale nevym co mam dal robyt lebo dokazu to skoro na maximum dat ale ono to hned padne když to budeš mít uplně tak můžeš přestat a ono to už bude pracovat samo...můžeš jít nahoru a tam vyskočit na ten mrak nebo půjdeš doprava a tam jezdí velbloud kterej ti pomůže jít dál... ;):arrow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 když to budeš mít uplně tak můžeš přestat a ono to už bude pracovat samo...můžeš jít nahoru a tam vyskočit na ten mrak nebo půjdeš doprava a tam jezdí velbloud kterej ti pomůže jít dál... ;):arrow::psp: uz to mam ja som myslel ze musim to stym kruhom rozkrutit ale nakonec sem skocil na ten stred zacal behat a ono sa to rozhybalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Úžasná hra, jedna z mála, která mě dokázala chytnout :) Za tohohle pul roku je to první hra co jsem dohrál :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Jaká je sekvence těch obrázků v tom kódu na odemčení toho dračího vejce v tý Číně...? Nahore sem vse udelal a tak nevim to poradi no................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Stačí se podívat, jak vedou ty čáry - od každýho nastavovadla jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Za radu dava THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no bolo to dost krat skoda ze sa nemozu stiahnut mapky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 hele nevite jestli nema vijit nejakej balicekkterej se nestahuje z psn??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Nejlepsi hra na PSP ,ktera kdy vysla !!! Doufam,ze budou dat stahovat dalsi a dalsi levely :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Nejlepsi hra na PSP ,ktera kdy vysla !!! Doufam,ze budou dat stahovat dalsi a dalsi levely :) jn ale strašně krátký.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.