Guest LaYer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 kawi: nevim mě se to taky někdy načítá dost dlouho ale potom hra běží normálně..laYer: dobý auto :thumbup: nevim čim by to mohlo být..ale předtim ti to fungovalo nee?? jestli máš třeba US verzi a dal si tam savedatas z EU verze tak to bude tim nejspíš..nic jiného mě nenapadá..zkus tam tu hru dát znova když tak... savedata tam mám ty původní US na který sem to dohrál ... jinak v PSP sem mel dycky rip verzi skusim to stáhnout znova :cry: ____________________________ stahnul jsem to znova a porad nefunguje :( du se zabít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawi Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Hele lidi kartu mam rychlou a jak rikal N,E,P,S,T,3,R, hra mi taky bezi normalne ale dlouho se mi nacita treba i 10 min =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 skus naformatovat me to teda pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawi Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ale ja ji mam udelanou jako magic memory a nechce se mi to mazat =) skoda mno =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak to mas asi smulu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawi Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nefacha naformatovano i reinstal udelan a nic i must cry ! =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 u každýho levelu mam 100% a přeto když najedu na ten "kontinent" tak mi to ve dvou případech ukazuje 80%.. pls nevíte někdo co mam ještě udělat,abych měl všude 1OO%?? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 u každýho levelu mam 100% a přeto když najedu na ten "kontinent" tak mi to ve dvou případech ukazuje 80%.. pls nevíte někdo co mam ještě udělat,abych měl všude 1OO%?? thxjestli si možná někde nevynechal nějakej tajnej level Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 jestli si možná někde nevynechal nějakej tajnej level nene nevynechal.kontroloval jsem to několikrát... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 kde se daj stahnout novy levely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 tuto hru sem měl v PSP když sem ho koupil , ovsem vůbec mě nezaujala :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 kde se daj stahnout novy levely?na začátku když si vybíráš ty planetky tak si vyber tu zeleně svítící (community moon možná,ted nvm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 caw hele mam problem jsem utakoviho jeřabu a tam jsou dva košiky jeden zlutej a druhej červenej nevim jak se mam dostat nahoru pls poradte je to v tech arabskych misich BTW mam jeste jeden problem jak jsou v misich takovi ty jak kdys na to nasprejujes ten znak kterej tam ma byt tak ti padaj body ale hlavne v tech dvou zacatecnich kolech v australii proste ten tvar nemuzu najit do toho je to tvar hvezdy a v tom seznamu to proste nemam omg nevim co s tim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jsem v americe u takove gorily a nevim co sni mam zrobit akorat jsem ji vzdycky chytl za oboci a pak nevim co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Vytrhej ji zuby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Zkoušel jsem to ale ona mě dřív sežere. A to mám zmáčknout R a joystickem pohnout dolu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to nevím... ale až se mu pověsíš na to obočí, tak by měl otevřít hubu a do ní pak skočíš a chyť mu ty zuby a vytrhej je... (děla se to asi tak jak ses ptal, ale nevím, už si to nepamatuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 jsem se teď díval na yotube na video jak na tu gorilu a on ji tam skočil do huby a začal ji trhat zuby ale když jsem to zkoušel já tak mě ihned jak tam skočím sežere. Ještě to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 bože snad nejjednodušší hra kterou jsem hrál.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak jsem to zkoušel napodruhé a najednou to šlo hladce asi napoprvé nějaký bug nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak jsem to zkoušel napodruhé a najednou to šlo hladce asi napoprvé nějaký bug nebo co. Tak vidíš a pořádně si to teď užívej, do koce už ti moc nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ahoj,možná to tu bylo,ale jakej je rozdil mezi LBP a LBP creators edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 myslim že nebylo.. hele nevim ale myslim si že creators edition je jen pro vytváření valstních levelů... když to někdo budete vědět tak to sem napište pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak vidíš a pořádně si to teď užívej, do koce už ti moc nezbývá. jo jak jsem zvadl tu opici tak jsem to hned i dohral a dobra hra je to takova na uklidneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ale dost krátká.. ( :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.