charlestone Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ty jo co bys chtěl! vždyť to je jedna z nejdelších her na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jo jak jsem zvadl tu opici tak jsem to hned i dohral a dobra hra je to takova na uklidneni jj taky mi tahle hra přirostla k srdci... časem znova rád zapařim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Co je potřeba mít za CFW aby šlo spustit ISO? Mam 5.00 m-33-6 a nefachá mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Co je potřeba mít za CFW aby šlo spustit ISO? Mam 5.00 m-33-6 a nefachá mi to. dej si tam gen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardao Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 dej si tam gen ;) Pravda, měl jsem 5.03 MHU(s tím mi to nešlo), dal jsem si tam GEN-C a LBP mi fakčí jak nikdá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Dal sem tam ten gen 5.50 něco a už to jde, dokonce mi jdou i ostatní věci co mi nešli. dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 prosim nevi nekdo jakou verzi stahnout LBP abych mohl stahovat nove levely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 mám verzi 2.05 a levely se dají stahovat naprosto bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 jeste prosim jak mam upgradovat na 2,05? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallkenow1468625470 Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Taky nemám jediný problém se stahováním map :) Ovšem zajímá mě jiná věc ... na PS3 nebylo nutné v editoru mít mřížku pro stavění tvarů, jde i na PSP mřížka vypnout? :idea::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 no chapu dobre ze pr aktualizaci staci v menu najet na ikonu LBP zmacknout trojuhelnik a vybrat update. jenze ja tam vidim jenom Start, Internet search, Delete a Information. Kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Hele někde je tu tutorial na auto nevíte jak mám udělat ty kola mě to za boha nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.