DanDanDan Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim V recovery si nastav Use No-UMD na disabled a pri spousteni hry si vloz do mechaniky UMD...:wink: :shock: :shock: hmm a kdys nemam zadny UMD :oops: :oops: :oops: :oops: Tak to mas bouzel blby.....:) Nejaky si porid na spousteni ISO her nejlepe DemoDisk.......:wink: a klik takovy demodisk stoji,treba v bazarech atd :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 jj taky sem upnul na 3.10 OE-A a pak my kamos rek ze 3.03 OE-C je lepsi tak sem to prekopal neni to tezky mas to zachvilickuhele kdys si na tomto CFW zapnu treba GTA Vice city tak mi zcerna obrazovka a nic se nedeje (stava se mi to jeste u nejakych her)nevis co s tim V recovery si nastav Use No-UMD na disabled a pri spousteni hry si vloz do mechaniky UMD...:wink: :shock: :shock: hmm a kdys nemam zadny UMD :oops: :oops: :oops: :oops: Tak to mas bouzel blby.....:) Nejaky si porid na spousteni ISO her nejlepe DemoDisk.......:wink: a klik takovy demodisk stoji,treba v bazarech atd :?: No tak to fakt netusim za kolik se muze prodavat ale myslim ze obcas tady s fora nekdo prodava tak se skus mrknout a treba na nekoho narazis......:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 3.03 OE-C je fakt nejlepší Správný názor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.