:.Dragunov.: Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Cau lidi co doporucujete/pouzivate za konvektor videii do iPhona? Shanim nejaky co umi previst *.ogm do mp4 do iPhona...Znate neco takoviho :) ? A co doporucite na DVDcka do iPhona? Citovat
Zachary Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 no tak v topicu Contera videoklipy do iPodu/iPhonu pise ze pouziva Xvid4PSP...myslim ze by to mohlo jit ale nejsem si tim na sto pro jistej -kdyztak se ho zeptej jestli to konvertuje to XXX.OGM...ja to nevim Citovat
Maximus-CZ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Já to nejdřív proženu "Pocket DivX encoder" kterej mi sníží rozlišení pro iPhone, zvednu hlasitost mírně, a napasuju titulky přímo do filmu (jakoby vpálim) a výsledný Avičko proženu nějakym Convertorem pro iP, kterej to převede do MP4 ... de o to že v Pocket DivX encoder mám na výběr spoustu moznosti, a kdyz taham za "tahatko" co urcuje kvalitu, hned pod tim vidim vyslednou velikost souboru - a ten iphone convertor pouzivam jen abych ten vyslednej skocpil do mp4 .. funguje báječně Citovat
ScRyX Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 WinAVI MP4 Converter, skonvertuje vsetko na co mas kodeky, navyse uzasne rychlo a v dobrej kvalite. Konvertoval som s nim aj klipy z DVDcka, tie sli v pohode, ale nastali nejake problemy ked som si chcel skonvertovat aj ine videa z toho dvd, pisal ze nemam MPEG2 decoder. Ale inak super program :cheesygrin: Citovat
poloprase Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 free studio manager ten umi vsechno Citovat
KuN Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 já předělávam filmy z dvdeček na mpg4 v programu dvd fab platinum, http://www.torrentz.com/search?q=dvd+fab+platinum Citovat
iNasko Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 lidi hledám nejaky s titulkama ze dam titulky a konvertuju a budou hned ve videu Citovat
Maximus-CZ Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 to právě umí ten Pocket DivX Converter .. ten ti ty titulky napasuje přímo do videa, a podporuje i český znaky. ... ale výslednej soubor je Avi, takže to ještě musíš něčim prohnat do MP4 Citovat
narliza Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 pro mac OSX :Pd Submerge - video s titulky HandBrake - bez titulku ;) Citovat
Shiddo Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 takže lidi nej je Xvid4PSP 5.00 jj XviD4PSP ma moznosti i pro iPod/iPhone xD urcite by to stalo za pokus :D navic urco znas z psp xD osobne ale preferuji spis 4kovou verzi (mam 4.1.1.5 xD). prostredi graficky sice horsi, ale jinak mi prijde rozhodne prehlednejsi a snazsi na nastaveni. v 5ce jsem napr zaboha nemohl najit jak menit jazyk/styl softsub ve videu :D Citovat
Ragnaroks Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Používám Free video convertor to... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.