For_est-5 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Taky se už těšíte na tuhle boxerskou pecku. Měla by vynikat především propracovanou grafikou kdy uvidíte stékat pot a krev přímo z boxerů a taky fyzikálním enginem, který mají pod palcem vývojáři fyziky v serii NHL. Ve hře můžete boxovat za legendy jakými jsou Mike Tyson a M.Ali. Trailer:http://www.gametrailers.com/player/43563.html Official web site:http://fightnight.easports.com/default.aspx Platformy:PS3,Xbox 360 Datum vydání:Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 uz se těšim doufam ze to bude rychlejši nez trojka ,ta trojka mi nepřipadala jak box ale jak strategie(hodně pomalí).jinak ta 4ka vypada hodně slušně(teda ty videa) Spilif:to mi je jasny ze je to strategicka zalezitost,ale myslel sem to tak ze na xboxu je to pomali na psp to bylo rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Gameplay trailer:http://www.gametrailers.com/player/46760.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 vypada to teda skvele, snad to takovy opravdu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 New trailer:http://www.gametrailers.com/player/46871.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 NO tak to jsem zvědav! Rozhodně se na to budu těšit! A tak mezio řežma to:david7090 neber to odemne nijak zle tak to nemyslím ale podle mě není box o tom aby to vypadalo jako Tekken box tak nějak je jak si napsal trochu strategická záležitost... Já mám sérii Fight Night rád tak si na čtyřku počkám;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Myslim ze to bude super hra. Trojka je taky dobrá tak 4 snad bude lepší :-) ale tešim se na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Doufám že opraví i ty pády protože kolikrát se mi stalo (ve 3) že protihráč který šel k zemi se tam hýbal jak žížala, stalo se i že vyletěl do vzduchu apod. což kazí dojem ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 hodně dobrý ty trailery moc se na to těšim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 8)A jestli bude ve čtyřce Tyson no tak to budu potěšen8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 tesim se miluju box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 8)A jestli bude ve čtyřce Tyson no tak to budu potěšen8) tyson by tam měl byt na 100% protoze sem nekde četl ze se na tu hru teši(tyson) protoze tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Trailer o fyzice ve hře:http://www.gametrailers.com/player/47830.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Fyzice podle traileru neni co vytknout. Moc ale doufam, ze zapracuji i na modu kariery, ktery realisticteji nez ve trojce pusobil i v puvodnich dilech pro PS1 - Knockout Kings. Uvital bych standardni zebricek, moznost pres promotera vyzvat libovolneho (i vyrazne slabsiho) soupere a nasledne boj o ruzne mistrovske tituly. Take se mi ve trojce nelibi, ze pokud potkam v modu kariery soupere, porazim ho a nasledne na nej po par zapasech znovu narazim, nema porazku ode mne vubec zapocitanou ve statistice. Je to mozna drobnost, ale prave proto by nemel byt problem to ve ctyrce dotahnout;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 nevim proc ale u zadneho dilu jsem nejak ranu do boxera neprozival by se mi libilo kdybych fakt jakobych dostal pocit ze jim doopravdy vlepim delo co je slozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 nevim proc ale u zadneho dilu jsem nejak ranu do boxera neprozival by se mi libilo kdybych fakt jakobych dostal pocit ze jim doopravdy vlepim delo co je slozi Snaží se o co největší příklon k realitě. Ono to ve skutečně profi-boxu nebývá právě zvykem, že by se rohovníci složili na jednu ránu. Spíš je v sérii Knockout Kings / Fight Night Roud stále větší poměr KO zápasů proti těm bodovaným. Ve čtvrtém dílu však bude Mike Tyson a tomu by asi autoři mohli dát do vínku jakýsi ultimátní KO úder;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 ja to nemyslel jako primo takhle ale taky jen nejakou vyjmku ale kdybych dal ranu tak nejaky otres grafikou a zvuk tam slysis takovy neco mazlavy :D jak mu to klouze po tom potu jinak vybada dost pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Ty máš ale smysl pro detail;-) Ale máš pravdu. Zvyky nebyly ve trojce nijak dokonalý. Rozhodně to neznělo jako rána pěstí v rukavici. Snad tentokrát použijí lepší předlohu. A to otřesení obrazu při KO úderu je taky docela dobrý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Nápad je to opravdu dobrý a kdyby to tam bylo tak to bude super! Cejtit to že se to blíží to by byl mazec! No necháme se překvapit každopádně asi nebudu mluvit jen za sebe ale už aby to bylo.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 kdysi jsem videl trailer a v nem byl nastaven pohled prvni osoby takze semi zdalo ze slo lepe kordinovat a uhybat udery a ocenil bych jako bylo minule ty trenaly a nejaky ty minihry no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 mno uz sa na to tesim ... FNR 3 na PSP bola asi naj hra ... ale na PS3 to bolo take divne... pomale ... 4ka uz vyzera lepsie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Odlišné styly boxování boxerů ve hře:http://www.gametrailers.com/player/48218.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Kdo náhodou nezaregistroval tak na EU store je stažitelné demo Fight night round 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Teda nevím jak u Vás na PS3, ale na XBOX to má dost děsný zvuky:-( Snad s tím do finální verze ještě provedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Me demo teda moc nenadchlo.. spatny to urcite neni ale UFC to proste neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.